eski sevgilimi takip ediyorum

Yani ben de çok büyük bir sevgi göremedim ortada açıkçası.

Aşk yetmez demişsiniz.Evet,tek başına yetmez.:40:

Mantık da ister haklısınız.Ama her şeyden önce fedakarlık ister.:24:

Ve inanın yaşlarınızı yazmasanız en fazla 18 diye tahmin ediyordum.:44:

canım ne sen ne o ,ikiniz de birbirinizin kaldığı şehire gitmem diye diretmissiniz

bunun başka ne olur yanı kalmıs kı .bız toplumumuzda genel de kız erkegın

yasadıgı sehıre yerlesır tabı bu evlılık gıbı bı kurum soz konusuysa .

ama sanırım sız de kabul etmedınız ,o da etmedı bu sevdadan vazgecın .

bu arada cnm nıckınızde 1987 yazıyor :) eger dogum tarıhınız ıse 24 degıl 25

oluyorsunuz :) siz 1987 dogum tarıhıyle 24 ısenız 88lı ben de 23 olurum o zaman :66::66:

İlk mesajınızı okudum sadece,
Çok sevdiğin, aşık olduğun kişiden bu kadar çabuk vazgeçmezsin.
Mesafeye rağmen sürdürmeye çalışırsın.
İnsanlar sevgi uğruna nelere katlanıyor, ne mesafeleri aşıyorlar.
Demek ki sevginiz yeterli gelmemiş mesafelere.
Bitirdiyseniz takibi bırakın.
Zaman ikinizinde içinizde kalanları silecektir.
niye 18 olalım canm çockça şeyler yazdığımı düşnmüyorm
evt ben onun kadar sevmedim şimdiye kadar ama şmdi hayatnda biri olrsa çok kıskanırım diye düşünüyorm zaten normalde çok kıskanç bi insanım.bu arada 1988liyim canım:D

bence aşk içinde mantık ta varsa güzeldir.sonunda mutsuz olucağını bile bile gitmek ateşe gitmekten farksızdır.ailem göndermiyor evt ama bnde orada mutlu olcağamı sanmıyorm..

işte aşk mantıgı pek dinlemez ben yinede öyle düşünüyorum aşk duygunuz agır bassaydı simdiye kadar sekerek gitmistiniz :27:

niye 18 olalım canm çockça şeyler yazdığımı düşnmüyorm
evt ben onun kadar sevmedim şimdiye kadar ama şmdi hayatnda biri olrsa çok kıskanırım diye düşünüyorm zaten normalde çok kıskanç bi insanım.bu arada 1988liyim canım:D

haa bak işteee mutlaka bir sevgi eksikligi vardırrr cunku evlilik aile kurmak demek ask da öle aslında oyuzden hic kimsenin ne sözünü dinler ne baska bişey dinler dunyanın obur ucu tek onunla cennet gelir insana:1:

Bi şekilde gelip gidemiyosunuz ama uzaktan uzağa anlaşmak her zaman daha kolaydır.
Önemli olan yanyanayken bişeyler paylaşabiliyomnusunuz, o sizin yanınızdayken kendinizi nasıl hissediyorsunz önemli olan bu
Bunun içinde yanyana olmak gerekir.
Bence bu fikri aklınıza yerleştirin.
Eminim karşınıza seveceğiniz başkaları çıkacak.
Sadece biraz zaman.
bende sevdiğim biriyle ayrılmak zorunda kaldım ve bende bakıyorum internetten hatta çocugu bile olmuş.
Ama zamanla artık bu içini acıtmıyo sadece eski güzel günleri hatırlayıp mutlu oluyosun.
Herşeye ragmen sen yaşadın çünkü onları.

Back
X