Eski sevgilimin aldattıgını şüphelendiğim kızla annesinin takipleşmesi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Sevgilimle ayrılmıştık aramızda sekreter bi kızın instagramda eklenmesi problemi olmuştu ayrılmıştım dün bana mesaj attı yanına gelcem yüzyüze konuşuruz diye
Bu sekreter kızla daha geçen hafta perşembe günü sizli bizli konuşuyodu bugun o kızın instagram hesabına baktım eski sevglimin annesiyle takipleşmiş ben aldatıldım mı ya
Bu kadar mı çabuk tanışır bu insanlar ben gerçekten anlamadım
Anneside daha geçen haftaya kadar benimle olan hikayelerini gördü ay aklıma almıyo gerçekten bunlar sevgili ve 5 gün içinde annesiyle mi tanıştırdı yani ben ne yapcam şimdi ?

Bu is 5 günlük degil annesi de devreye girdiyse.

Sizli bizliyi konuştuklarına nasıl denk geldiniz?

5 günde olmaz o kadarı. Öncesi vardır büyük ihtimal.
Onunla ilişkisi varsa seninle yüz yüze ne konuşmak istiyor ilginç.
Belki sevgili değillerdir bilemedim konuşunca anlarsın

geçen hafta perşembe günü sevgilimle konuşurken gece 1 de mesaj gelmişti kızdan kusura bakmayın geç yazdım işle işgili bişeyler demişti sevgilimde ekran görüntüsü atmıştı
Bu is 5 günlük degil annesi de devreye girdiyse.

Sizli bizliyi konuştuklarına nasıl denk geldiniz?

Öncesi yok işte kızla konuşmalarına şahit oldum ve o haberi yokken mesajlarına baktım gayet resmilerdi
5 günde olmaz o kadarı. Öncesi vardır büyük ihtimal.
Onunla ilişkisi varsa seninle yüz yüze ne konuşmak istiyor ilginç.
Belki sevgili değillerdir bilemedim konuşunca anlarsın

geçen hafta perşembe günü sevgilimle konuşurken gece 1 de mesaj gelmişti kızdan kusura bakmayın geç yazdım işle işgili bişeyler demişti sevgilimde ekran görüntüsü atmıştı
Seninki gerçekten yalanciysa onu bile ayarlamıştır. Belki de bi ortamda denk gelindi annesi iş yerine geldi vs kız ekledi. Böyle de olabilir. Obur turluyse eskidendir var demektir. Bence bi bak yüzüne gözüne anlarsın konuşunca.

Aralarinda bir sey varsa bile, kız da seni biliyorsa, sizli bizliyi oynamis da olabilir sonuçta,

Ben eski konunuza baktım ama onlinedi, bekledim, onlinedi, bekledimden baska bir sey cikaramadim.
Aldatildiginizi düşünüyorsanız daha net bilgiler vermeniz lazım, yoksa biz nereden bilelim.

Dün gece sabaha karşı 5 de konuştuk hatta ben hayırlısı böyleymiş iyi geceler dedikten sonra buraya gelceğini söyledi bende neden dedim yüzyüze konuşuruz dedi aramızda 1 saat yol var
Gelecegim dedikten sonra geldi mi yanina?

Hayır öyle bişeyi bilmiyolardır kızlada yeni tanıştı bi firmayla iş yapmaya başladı oranın sekreteri yani bu pazartesi iki hafta olcak aldatıldıgımı neden düşündüm beni bi gün boyunca pek takmadı ve bu kız aramızda problem oldugunu bile bile kızla takipleşti

Gelcek mi bilmiyorum belkide hiç gelmez aklıma durdu gerçekten şok içindeyim

1 kere sizi takmadı diye ve kızla takiplesti diye aldatildiniz, öyle mi?

daha fazla kurcalamayın önünüze bakın bence. gördükleriniz size iyi gelmiyor belli ki. gerçekten yapıcı olmak isteyen bir yolunu bulur içini rahatlatırdı yerinizde olsam görüşmezdim

Aldatıldıysanız ne yapacaksınız tam olarak? Olay mı çıkaracaksınız? Bağırıp çağıracak mısınız? Sevgilinize mi kızacaksınız? Karaktersiz adama bunlar işler mi sanıyorsunuz. Adam belli ki ikinizi birden idare etmeye çalışıyor. Salın gitsin muhatap bile olmayın en sağlıklısı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…