- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bu is 5 günlük degil annesi de devreye girdiyse.
Sizli bizliyi konuştuklarına nasıl denk geldiniz?
5 günde olmaz o kadarı. Öncesi vardır büyük ihtimal.
Onunla ilişkisi varsa seninle yüz yüze ne konuşmak istiyor ilginç.
Belki sevgili değillerdir bilemedim konuşunca anlarsın
Seninki gerçekten yalanciysa onu bile ayarlamıştır. Belki de bi ortamda denk gelindi annesi iş yerine geldi vs kız ekledi. Böyle de olabilir. Obur turluyse eskidendir var demektir. Bence bi bak yüzüne gözüne anlarsın konuşunca.geçen hafta perşembe günü sevgilimle konuşurken gece 1 de mesaj gelmişti kızdan kusura bakmayın geç yazdım işle işgili bişeyler demişti sevgilimde ekran görüntüsü atmıştı
Bu is 5 günlük degil annesi de devreye girdiyse.
Sizli bizliyi konuştuklarına nasıl denk geldiniz?
Gelecegim dedikten sonra geldi mi yanina?
Aralarinda bir sey varsa bile, kız da seni biliyorsa, sizli bizliyi oynamis da olabilir sonuçta,
Ben eski konunuza baktım ama onlinedi, bekledim, onlinedi, bekledimden baska bir sey cikaramadim.
Aldatildiginizi düşünüyorsanız daha net bilgiler vermeniz lazım, yoksa biz nereden bilelim.
Seninki gerçekten yalanciysa onu bile ayarlamıştır. Belki de bi ortamda denk gelindi annesi iş yerine geldi vs kız ekledi. Böyle de olabilir. Obur turluyse eskidendir var demektir. Bence bi bak yüzüne gözüne anlarsın konuşunca.
Nezamandir birlikteydiniz? Yani sen onun huyunu bilirsin kendi istiyorsa madem gelmesi lazm yaniGelcek mi bilmiyorum belkide hiç gelmez aklıma durdu gerçekten şok içindeyim
Nezamandir birlikteydiniz? Yani sen onun huyunu bilirsin kendi istiyorsa madem gelmesi lazm yani
1 kere sizi takmadı diye ve kızla takiplesti diye aldatildiniz, öyle mi?Hayır öyle bişeyi bilmiyolardır kızlada yeni tanıştı bi firmayla iş yapmaya başladı oranın sekreteri yani bu pazartesi iki hafta olcak aldatıldıgımı neden düşündüm beni bi gün boyunca pek takmadı ve bu kız aramızda problem oldugunu bile bile kızla takipleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?