Eski sevgilimin annesi vefat etti olaylar oldu

Francais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
27
3
1
40
Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen

Evet sende hata.
Bisey gizlemeyip " eski sevgilime yazdim" demen dgru davranis, buna laf yok, guz davranis.
Ama neden " senin yanindayim" dedinki? Neden boyle bisey soyledin eski sevgiline? Hadi neyse soyledin.
Bunu neden tekrar su anki sevgiline aktardin?
Gereksizdi bu.

Evet sende hata.
Bisey gizlemeyip " eski sevgilime yazdim" demen dgru davranis, buna laf yok, guz davranis.
Ama neden " senin yanindayim" dedinki? Neden boyle bisey soyledin eski sevgiline? Hadi neyse soyledin.
Bunu neden tekrar su anki sevgiline aktardin?
Gereksizdi bu.

Başkasından duyarsa açıklayamazdım

Mesaj normal, klasik, herkese atılabilir genel geçer. Burada sorun yok ama durum gerçekten yanında olmaya dönerse sevgilin hoşlanmayabilir. Empati kur, eski sevgilisi sevgilinin omzunda ağlasın mı? Yani gerek yok bence. Başka insan mı yok :)

Ben bulusmaktan söz etmedim ki mesaj atabilir anlamında demiştim

Evet bende olsam üzülürdüm eski sevgilimin annesi vefat etmiş tamam.Ama ne münasebet her zaman yanında olurum filan.Bence büyük yanlış yapmışsınız sevgilinizi haklı buldum ben. Ben olsam böyle biseyi kabul etmez git yanında ol o zaman hadi bakalım der bidahada görüşmezdim. İyi sevgiliniz yine sadece arada yüzünüze vuruyor. Kabul etmem ben.

Hatalisin
Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen

Hatalisin canım. Eski sevgilin iyi niyetinle mesaj atmissin eyvallah ama sonuçlarını pek dusunememissin. Nasıl öğrendin peki merak ettim.

Ben hatanız olduğunu düşünmüyorum.
İnsanların eski sevgililerine bu denli soğuk ve nefretle yaklaşması bana manasız geliyor.Arada aldatma,şiddet,yalan falan yoksa gayet dostça ayrılabilir insan.Ondan sonra iki arkadaş olarak kalırsın ha tabi direk olmaz ama aradan zaman geçtikten sonra bazı şeyler unutulabilir.Yanındayım kelimesinde de çok bir şey bulmadım,yanındayım demek en yakınında olmak istiyorum demek değil çünkü.

O da artık eski sevgili ünvanını almaya hak kazanmış

Yollar ayrıldıysa ayrılmıştır, tamam mesaj atman kötü birşey değil ama eğer eski sevgilinle aranda şu an devam eden bir arkadaşlık/dostluk ilişkin yoksa "yanındayım" tarzı söylemler yanlış anlaşılmaya çok müsait söylemlerdir. Başın sağolsun der geçersin sonuçta senin de bir hayatın var, hatta şu an bir sevgilin var.

Ben bu kadar abartılacak bısey gormedım. Bende olsam benzer seyler yazardım. Adam anasını kaybetmiş dertlere bak.

Ben de gereksiz buldum mesaj atmanizi. Sevgiliniz son derece haklı. Üstelik cidden abartı samimiyet. Eski sevgiliniz bile bu gereksiz uzun cümlelere "ne alaka" demiş olabilir.

Back
X