Eski sevgilimin annesi vefat etti olaylar oldu

Tuvalete girseniz 200 ml işedim, 3 de palamut bıraktım diye hesap vermiyorsunuz umarım. Her şey erkeklere anlatılmaz, illa anlatılacaksa da usturuplu anlatılır, çok detaya girilmez. Başsağlığı mesajı attım der geçersin.

tabiki hatalısın , msj atmışsın bu hata bide bunu söylüyorsun ona, çoğu erkek kaldıramaz yani bunu.aynısını o yapsa sen ne yapardın

Eski sevgili koleksiyonu yap bari bununlada ayrilsan ve baskasiyla evlensen ayy eski iki sevgilimlede birseyler yasadik deyip arayıp soracak mısın? Saçma sapan hareketleriniz.

kendi bacağına sıkmışsın sen geçmiş ola ısıtıp ısıtıp önüne koyar artık çok matah birşeymiş gibi gerçi bunu kendi yapsa yağ gibi üste çıkardı neyse

mesaj atman yanlış değil ama senin yanındayım biraz aşırı olmuş eski sevgilin sonuçta. destek alacak başka kimsesi mi kalmadı

Burası Türkiye... yaptığın tamamen iyiniyetle, insanlık namına olsa da karşı taraftan öyle algılanmaz.Tam tersi olsa sen bu kadar medeni bakabilecek miydin?

ne alaka bence olmamış yaptığınız evli olsanız da böyle bi mesaj atabilir miydiniz?

Bir sorun yok bana göre mesajda, ölüm bu, hemde annesi.

Benim anlamadigim, niye hanimlar herseyi hemen anlatmasi gerekiyo.
Mesajini yazdin,insanligini yaptin, kapat. Manasi ne yani, adamida huzursuz etmeye.

Hadi eskiye msj attın tamam da yeniye niye söyledin ki bunu. Bırakın da erkekler her şeyimizi bilmeyiversin yahu.

Mesaj atarak yeterli seyi yapmissin bence. Senin ona karşı duygun yoktur ama o bundan sebebplenip sana sarabilir yeniden bu da biraz can sıkabilir hem senin hem sevgilinin. Bence buna takıl?

Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen

bence hata yapmamışsınız.. anne yani bu, bence çok hassas bir durum. siz iyi niyetle yazmışsınız, farklı ne amaç olabilir ki böyle bir durumda ? biraz empati yapmak lazım. hayat bu, en sevdiklerimizden değerli neyimiz var ? hele ki annesini kaybetmiş birine bir mesaj çok mu ..

Back
X