Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuvalete girseniz 200 ml işedim, 3 de palamut bıraktım diye hesap vermiyorsunuz umarım. Her şey erkeklere anlatılmaz, illa anlatılacaksa da usturuplu anlatılır, çok detaya girilmez. Başsağlığı mesajı attım der geçersin.
Eski sevgili koleksiyonu yap bari bununlada ayrilsan ve baskasiyla evlensen ayy eski iki sevgilimlede birseyler yasadik deyip arayıp soracak mısın? Saçma sapan hareketleriniz.
Burası Türkiye... yaptığın tamamen iyiniyetle, insanlık namına olsa da karşı taraftan öyle algılanmaz.Tam tersi olsa sen bu kadar medeni bakabilecek miydin?
Mesaj atarak yeterli seyi yapmissin bence. Senin ona karşı duygun yoktur ama o bundan sebebplenip sana sarabilir yeniden bu da biraz can sıkabilir hem senin hem sevgilinin. Bence buna takıl?
Merhaba. Yine ben yine bitmek bilmeyen sorunlarım... En özet şekilde yazıp sizi de sıkmak istemiyorum. Eski sevgilimin annesi vefat etmiş ben 2 hafta sonra öğrendim bunu ve mesaj attım çok üzüldüğümü yazdım bi ihtiyacın olursa yanındayım dedim onca şey paylaştığım kişiyle yabancı olmak istemedim hem de kötü bi niyetim yoktu. Allah kimsenin başına vermesin acısını bi kendi bir de Allah bilir. Ben attığım mesajı sevgilime söyledim başlarda bir şey demedi ama tartışma olunca yüzüme vuruyor eski sevgilinin yanında ol zaten yanındaymışsın falan filan uzuyor böyle. Çok üzülüyorum bende mi hata var kizlar? Fikir verin lütfen
bence hata yapmamışsınız.. anne yani bu, bence çok hassas bir durum. siz iyi niyetle yazmışsınız, farklı ne amaç olabilir ki böyle bir durumda ? biraz empati yapmak lazım. hayat bu, en sevdiklerimizden değerli neyimiz var ? hele ki annesini kaybetmiş birine bir mesaj çok mu ..