Herkese merhaba 1 haftadır çok moralim bozuk sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilimin yakın arkadaşı olan (erkek) kişi ile buluştum laf lafı açtı bir kahve içelim vs dedik. Bizim başka arkadaşlarımızla her zamsn gittiğimiz çardak gibi bir yer var öyle açık havada bir yerde buluştuk. Önce başka tanıdjlarımız da vardı sonra başbaşa kaldık. Tamamen arkadaşça gerçekten karşı tarafta da herhangi birşey yok önce onu söyleyeyim. Arkadaşı ismi x olsun, x bir şeyden bahsederken eski sevgiliminde olduğu yeri anlattı. Anlattığı olay kabaca 2 erkek arkadaş eve 2 kız gidiyorlar başka yakın arkadaşının evi. Bu olay olurken tarihi tam olarak bilmiyoruz biz de zaten sürekli ayrılıp barışıyorduk ben de tam olarak kestiremiyorum birlikte olup olmadığımızı ama arkadaşı ben birlikte değildiniz diye hatırlıyorum dedi. Ne yaşandı ne bitti bilmiyor o da. Aklıma cinsellikten başka hiçbirşey gelmiyor. X, sevgilim hakkında ben onu yeterince tanıyorum bazı sebeplerden cinsel anlamda bişeyler yaşamamıştır diye düşünüyorum ama net konusamam ben orda değildim dedi. Gerçekten böyle düşünüyorum içini rahatlatmak için de değil zaten ayrılmışsınız dedi. Ben salak değilim çok masumca şeylerin döndüğünü düşünmüyorum. Bu olay yaşandıktan sonra biz barıştık zaten bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi de. Arkadaşı eğer onunla evlenseydin hayatın çok kötüye giderdi benim arkadaşım olduğu halde sana bunu söylüyorum dedi. Bu x kişi ile buluşma geçen hafta oldu ve ben aptal gibi geçen haftadan beri kendimde değilim. İng kursuna gidiyorum kursta hayalet gibiyim aklım hep bu olayda. Kendimi salak gibi hissediyorum güvendiğim için sevdiğim için. Bu nasıl geçer lütfen bana yön verin kendimi çok kötü hissediyorum. Bu arada x kişi ile gerçekten yakınlar aslında ama çok buluşmuyorlar öyle söyleyeyim hani sabah akşam beraber olan insanlar değil biraz senelerin arkadaşlığı olduğu için zoraki devam eden bir arkadaş gibi düşünün. Kendimi kandırılmış, sevgisi kullanılmış gibi hissediyorum bir daha ne zaman birine şüphesiz sevgi ile yaklaşacağımı kestiremiyorum