• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin arkadaşından öğrendiğim şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

shop our

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
61
55
3
28
Herkese merhaba 1 haftadır çok moralim bozuk sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilimin yakın arkadaşı olan (erkek) kişi ile buluştum laf lafı açtı bir kahve içelim vs dedik. Bizim başka arkadaşlarımızla her zamsn gittiğimiz çardak gibi bir yer var öyle açık havada bir yerde buluştuk. Önce başka tanıdjlarımız da vardı sonra başbaşa kaldık. Tamamen arkadaşça gerçekten karşı tarafta da herhangi birşey yok önce onu söyleyeyim. Arkadaşı ismi x olsun, x bir şeyden bahsederken eski sevgiliminde olduğu yeri anlattı. Anlattığı olay kabaca 2 erkek arkadaş eve 2 kız gidiyorlar başka yakın arkadaşının evi. Bu olay olurken tarihi tam olarak bilmiyoruz biz de zaten sürekli ayrılıp barışıyorduk ben de tam olarak kestiremiyorum birlikte olup olmadığımızı ama arkadaşı ben birlikte değildiniz diye hatırlıyorum dedi. Ne yaşandı ne bitti bilmiyor o da. Aklıma cinsellikten başka hiçbirşey gelmiyor. X, sevgilim hakkında ben onu yeterince tanıyorum bazı sebeplerden cinsel anlamda bişeyler yaşamamıştır diye düşünüyorum ama net konusamam ben orda değildim dedi. Gerçekten böyle düşünüyorum içini rahatlatmak için de değil zaten ayrılmışsınız dedi. Ben salak değilim çok masumca şeylerin döndüğünü düşünmüyorum. Bu olay yaşandıktan sonra biz barıştık zaten bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi de. Arkadaşı eğer onunla evlenseydin hayatın çok kötüye giderdi benim arkadaşım olduğu halde sana bunu söylüyorum dedi. Bu x kişi ile buluşma geçen hafta oldu ve ben aptal gibi geçen haftadan beri kendimde değilim. İng kursuna gidiyorum kursta hayalet gibiyim aklım hep bu olayda. Kendimi salak gibi hissediyorum güvendiğim için sevdiğim için. Bu nasıl geçer lütfen bana yön verin kendimi çok kötü hissediyorum. Bu arada x kişi ile gerçekten yakınlar aslında ama çok buluşmuyorlar öyle söyleyeyim hani sabah akşam beraber olan insanlar değil biraz senelerin arkadaşlığı olduğu için zoraki devam eden bir arkadaş gibi düşünün. Kendimi kandırılmış, sevgisi kullanılmış gibi hissediyorum bir daha ne zaman birine şüphesiz sevgi ile yaklaşacağımı kestiremiyorum

Ben keşke geri dönse de barışsaydım kafasında değilim ki. İlişki içerisinde bana yalan söylenmiş ben bunu hazmedemiyorum
Tamam da bitmiş gitmis. Gecmis için karalar bağlayip öyle ruh gibi gezmelik bir şey yok. O onun ayibiymis. İyiki de ayrilmisim deyip hayatiniza devam edin.

Eski adı üstünde, bunu kafana takman çok gereksiz.

Diğerine gelince o da eski sevgilinden çok farklı birine benzemiyor, size kotuledigine göre. Bu kişiden de uzak durmalisin.
Evet haklısınız ben kendimle alakalı özel bilgiler vermemeyi tercih ediyorum genel olarka hayat, arkadaşlık, kurs vs muhabbeti.

Ex sevgilini bilemem de bu x tam bi ırz düşmanı.

Kamu spotu olarak böyle basit numaraları yemeyin artık ya. Hiçbir erkek yakın arkadaşının yediği haltı anlatmaz böyle eğer menfaati yoksa. Şimdi mi gelmiş aklına anlatmak saçma sapan işler bi de inanmışsınız.

Ex sevgilini bilemem de bu x tam bi ırz düşmanı.

Kamu spotu olarak böyle basit numaraları yemeyin artık ya. Hiçbir erkek yakın arkadaşının yediği haltı anlatmaz böyle eğer menfaati yoksa. Şimdi mi gelmiş aklına anlatmak saçma sapan işler bi de inanmışsınız.
Araları son zamanlarda bozuk zaten. Bu olaylar olduğunda da genelde yurtdışındaydı pek konuşmuyorduk nasılsın dışında. Buraya ailesini görmeye geldiğinde yaşanmış bu, amacının bana yürümek olduğunu mu düşünüyorsunuz?

siz ayrılmışsınız bitmiş gitmiş.
neden böyle bir şeyi anlatır ki? amaç ne? siz neden sormadınız ki bana niye bunu anlatıyorsun diye?
bir de yakın arkadaş diyorsunuz. hayır gerçekten neden yapar insan bunu arkadaşına?

her neyse, dediğim gibi bitmiş gitmiş. böyle bir şey için size yazık değil mi 1 haftadır kendimde değilim diyorsunuz. 1 hafta az bir zaman değil. saçma sapan bişeye takılıp kalmak için çok uzun bir süre. bunu gerçekten yaptıysa da yaptı geçmiş değişmez.

Araları son zamanlarda bozuk zaten. Bu olaylar olduğunda da genelde yurtdışındaydı pek konuşmuyorduk nasılsın dışında. Buraya ailesini görmeye geldiğinde yaşanmış bu, amacının bana yürümek olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Düşünmüyorum öyle. Eğer iyiliğinizi düşünüyor olsa anlatacak bi yol bulurdu. Onunla olsan hayatın çok kötü olurdu falanla yol yapıyo aklınca.

Ben ona laf arasında onunla aramda hiçbir şey olmayacağını böyle bir şeyin çok ayıp olduğunu da söyledim o da aynı şekilde. Böyle bir şeyin olması en son istediğim şey olur
Laf arasında nasıl konu seninle aramda bir şey olamaza gelir ki? Acayip saçma normal giden muhabbetin laf arasında böyle olması. X'e niye güvenesiniz ki mesela? Doğrudur belki ama size söylemesi doğru değil ki olayı tam bilmiyor görmemiş orda değilmiş.

Laf arasında nasıl konu seninle aramda bir şey olamaza gelir ki? Acayip saçma normal giden muhabbetin laf arasında böyle olması. X'e niye güvenesiniz ki mesela? Doğrudur belki ama size söylemesi doğru değil ki olayı tam bilmiyor görmemiş orda değilmiş.
Neden laf arasında olamayacağını düşünüyorsunuz ki? Bir olaydan bahsederken karşı tarafın yaptığı bir şey geçti, ben de kendi görüşümü söyledim örneği de onun üzerinden verdim. Laf arasında derken nasılsın x, bak bana aşık olma sakın demedim haliyle.

Ben olsam X kişisinin söylediklerine inanmam.
Çünkü en yakın arkadaşının arkasından konuşan güvenilmez biri.

Neden laf arasında olamayacağını düşünüyorsunuz ki? Bir olaydan bahsederken karşı tarafın yaptığı bir şey geçti, ben de kendi görüşümü söyledim örneği de onun üzerinden verdim. Laf arasında derken nasılsın x, bak bana aşık olma sakın demedim haliyle.
Evet cok normalmiş, karşı taraf başka arkadaşının kız arkadaşına mı yürümüş yoksa?

Evet cok normalmiş, karşı taraf başka arkadaşının kız arkadaşına mı yürümüş yoksa?
Evet kuzeniyle alakalı anlatıyordu, sizin dediğiniz gibi bir olay. Tepkimi ölçmeye çalışmış da olabilir ortak arkadaş olduğu için tamamen güvendiğim birisi değil, basit bir arkadaşlığımız var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X