Eski sevgilimin düğüne gitmeli miyim?

Ailelerinin ilişkiye girmesine anlam.veremedim bir turlu. Onun ailesinden yana bitmisse git göbek de at kına da taşı ama senin ailenden yana bitmisse otur evde basina vur

Kimse esinin eski sevgilisinin dugunune gelmesini istemez madem bitirmissiniz istememissiz ozaman dugununede gitmeyin evlendigi kiz sizi bilse veya ogrense uzucu olur kendinizi kizin yerine koyarak gitmeyin derim.

O gün çok önceden planlanmış gibi bir organizasyon a katılın bunu da çok Mutlu bir şekilde sosyal medya da paylaşın düğüne gitmeyin

Sizinki platonik değil bayağı sevgiliymişsiniz,aileler biliyormuş ,kaçmayı bile düşünmüşsünüz eeeee daha ne ,bide bunun üstüne düğün de gidip göbek mi atacaksınız,yoksa bir kenarda somurtup oturacakmisiniz?arkadaşlarınızla bir yere gidin eğlenin kız kıza birşeyler yapın .hayatınızı o ne der ,bu ne der diye ,zindan etmeyin

Gitmelisin bence olmuş bitmiş ne farkeder ki senin ya da onun için. Yolunu çizmiş zaten.

Konunuza yorumum gitmeyin şeklinde bence kendinizi boşuna kasmanıza değmez, o ortamda biri bir şey derse canınız çok sıkılır. Bir de nişanlıyken de size yazması konusu gerçekten can sıkıcı ya aileler niye böyle sevenleri ayırmışlar gerçekten anlamadım. Bence sizin içinizde de sanki bir acı kalmış ben yorumları okurken öyle hissettim. Evliyken kesinlikle yazıp arayacağı bir yer olmasın her yerden engelleyin ve telefonunuzu değiştirin bence maazallah bir boşluk anlarınızda kötü şeyler yaşanmasın. Kbakmayın biliyorum niyetiniz bu değil ya da o tarz bir içinizde kalmışlık yok ama neme lazım ben yine de yazayım dedim burada çok şey okuyoruz malum. kendinize iyi bakın

Su an düşünüyorum,birine aşık oldum sevdim.
Onun düğününe gitmiş olsaydım kahrimdan geberirdim muhtemelen gelini falan da yolardım
Neyseki gözümün önünde dünya evine girmedi pezevenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…