Eski sevgilimin düğüne gitmeli miyim?

Gitmeniz size ne kazandıracak? Eğlencek misiniz, hayır. Sormanız bile gereksiz bence babanız noktasında da yalan bol hastayım diyin geçiştirin

Baskalarinin ne düşündüğü önemli degil ama şu var ki ailen mecbur birakamaz seni çünkü onlar da engel olmus
Benimkini ailem bilmiyordu :)

Hayırr hem canın sıkılır hemde eskiyse eskidir senin için hiçbi önemi olmamalı, kimse senın gidip gitmemenle ilgilenmez, evlilik sonuçta adamın olayı bitmiş kimi çatlatacaksın oynayıp süslenip..

Gitmeniz size ne kazandıracak? Eğlencek misiniz, hayır. Sormanız bile gereksiz bence babanız noktasında da yalan bol hastayım diyin geçiştirin
Ya işte hasta gelemedi dese annemgil bu sefer uzuntuden hasta olmuş derler bizimkilerde laf mi yok o yuzden hasta bahanesini kullanmak istemiyorum

Hayırr hem canın sıkılır hemde eskiyse eskidir senin için hiçbi önemi olmamalı, kimse senın gidip gitmemenle ilgilenmez, evlilik sonuçta adamın olayı bitmiş kimi çatlatacaksın oynayıp süslenip..
Hayır gitmek zorunda olsam bile suslenip oynamam bi kosede oturur baska seylerle ilgilenirim ki gitmek istemiyorum empati yaptigim zaman ben istemem mesela

Baskalarinin ne düşündüğü önemli degil ama şu var ki ailen mecbur birakamaz seni çünkü onlar da engel olmus
Benimkini ailem bilmiyordu :)
Ailem dedigim sadece annem biliyordu oda bişey demedi asil istemeyip engel çıkaran karsi taraf

Ya işte hasta gelemedi dese annemgil bu sefer uzuntuden hasta olmuş derler bizimkilerde laf mi yok o yuzden hasta bahanesini kullanmak istemiyorum
O zaman çalışıyorsanız iş yüzünden yorgun diyebilirsiniz ayrıca bu kadar kafa yormayın bence kimin ne dediği ne düşündüğünü önemsemeyi bi bıraksak artık.. bir düğüne katılmamayı kimseye izah etmek zorunda değilsiniz ister üzüntüden hasta oldu desinler ki bence düşük bi ihtimal, kısaca kimene sizin kafanızı bunlar yormasın gülüp geçin diyorum vesselam başkalarının ne dediğini değil kendimizi düşünelim kadınlar olarak. Sevgiler

Bencede gitmemelisin üstelik sen gitsen ilerde sen evlenip çağırsan onun gelceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…