Eski sevgilimin eskortluk? benzeri bir iş yapması

E o zaman neden üzülüyorsun? Neden görüşüyorsun?Neden kafana takıyorsun?

Kime ne ne yapıyorsa kimi dolandırıyorsa yapsın.

Tinkerbell ama overthinkerbell kdkdkdk
kız yemek yemesinden bile tiksindiği kadına şeyini kaldırıp da kadınla sevişebilir mi? Hadi bi şekilde başka bir şeyler düşündü kaldırdı, devamını getiremez. kendisini acındırmak için sallıyor hepsini, belki bi ihtimal kendisi de inanıyordur salladıklarına. ne kadar psikolojik sorunlu olduğuna göre değişir.

Bu arada söylediğin şeyi anladım, kadın aralarında romantik ilişki veya en azından takılma var sanıyordur ama benim ex ondan tiksiniyormuş kadına yalan söylüyormuş diyorsun. Ama bence sana yalan söylüyor. Kadından tiksindiği falan yok, olumlu bir hissiyatı olmayabilir ama tiksinmediği de kesin

Ben o kadinla mecburiyetten kaldığına falan inanmadım. 35 yasindaki kadinla gayet de sevgili olabilir. Niye Alanya’ya gelip sevgili bulan +70 ingiliz bebeler gibi anlatmış ki? Seks var, ev var, yeme içme var, herkesi hayatından memnun. Üzülecek bir şey yok. Güvenilmez bir adam bu hayatınızdan yollayın gitsin.

Adam sizi güzel manipüle etmiş diye yorumladim. Eli ayagi tutan, eşşek kadar adam gitsin çalışsın? Şayet doğruysa, içinde bulunduğu durumdan zerre rahatsız olduğunu sanmıyorum. Siz de yemeyin böyle numaraları.

Ya o çok dengesiz bir insan psikolojik olarak yani ağır ilaçlar da kullanıyor. Bir an tiksinip bir an normal hayatına devam edebiliyor olabilir yani gerçekten o kısım bana tuhaf gelmedi zaten ben o kısma takılıp biriyle kalmasını falan kıskanmıyorum o yanlış anlaşıldı. Bunu bir geçim yoluna döndürmesi beni etkileyen şey. Yoksa başta idareten kızlarda kaldığını söylediğinde böyle takılmadım. Gece eve dönme şartının olduğunu vs söyleyince böyle kötü oldum

Bu arada ben ona bunları söyleyip bu hayat tarzıyla devam edecekse benden uzak durmasını söyledim çünkü bir şekilde ulaşıyor numara değiştirip vs. Bugün bana yarın iş görüşmesine gideceğim yazmış

E o zaman neden üzülüyorsun? Neden görüşüyorsun?Neden kafana takıyorsun?

Kime ne ne yapıyorsa kimi dolandırıyorsa yapsın.
Haklısınız ben de takmak istemiyorum... birilerinin açıkça bana seni buna mecburmuş gibi manipüle ediyor istese başka çıkar yol bulabilir o bunu seçmiş demesine ihtiyacım vardı. İnsan görse de şüphe edebiliyor karşısındaki manipülatif biriyse.

Kıskandığını düşünmedim zaten yazdıklarından. Sadece manipule olma, evimde kal demem demişsin zaten ancak valizlerini hazırlayalım ailene git bilmem ne gibi yardımlara da girişme, senin düşündüğün her şeyi o da düşünebilir/düşünmüştür. Diyelim ki manipülatör değil diyelim ki yalan söylemiyor (ki sen pek çok şeyini gayet iyi analiz etmişsin bence) öyle olsaydı dahi Kendisi kurtulmak istemeyen kimseyi kurtaramazsın yardım istemeyene edemezsin. Senden uzakta napıyorsa yapsın bırak

Çok haklısınız teşekkür ederim... bilmiyorum o an belki de yaptığı şeyin farkında değil gibi geldi tavsiye vermek istedim ama aslında gayet farkında ve memnun

Benim iş yerimde 35 yaşında kız vardı, gayet iyi görünüyordu
Tabii ki 35 genç bir yaş zaten neden kötü görünsün? Normalde daha genç insanlarla olmak isterken ve öyle kişilerle keyif için buluşurken daha büyük insanlarla da ev için görüşüyor ben onu kastettim. Daha genç ve ona bakacak birini bulsa ya da maddi durumunu düzeltse başka yere gidecek yani. Zaten tek bir kişide kalmıyor

Yani karşısındakini kaybetmekten değil de evsiz kalmaktan korkuyor onu kastettim
35 yaş yaşlı bir yaş değil ki. Güzel bir kadın o yaşta halen çok güzeldir. Sanki 80 yaşında kadınla kalıyor gibi neyin dramasını yapıyor. Gayet de istekli kalıyor hatta sevgili olma ihtimalleri yüksek ama bu arada sizden de balını alsın istiyor olabilir, erkeklere akıl sır ermez. Bu arada iyi bir okulda okuyan, zamanında iyi şirketlerde çalışabilen bir insan böyle yaşıyorsa da bu bir mecburiyet değil kolay yaşamayı seçmektir. Bu adamla hayatınız kayar, size yazık olur, uzak durun, Allah korusun bir de hastalık olayları var. İrtibatı kesmelisiniz..

Ya da konu sahibini sömürür ama bu arada da sadakat hak getire!

Tek biriyle değil dediğim gibi böyle birkaç kişi... ben bunları söyleyip bana ulaşmamasını söyledim artık. Bunun üzerine bugün yazmış yarın iş görüşmesine gideceğim diye. Muhtemelen yine yapamayacak o bu hayata alışmış ben inanmıyorum artık düzelebileceğine. Bana zarar veriyor dediğiniz gibi. Bir de bir aydır cevap vermediğim halde farklı numaradan vs sürekli ulaşmaya çalışıyor. Madem böyle bi hayatı seçtin neden beni de içine çekmeye çalışıyorsun bu nasıl bir bencillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…