- 14 Ekim 2025
- 70
- 133
- 8
- Konu Sahibi tinkerbelllll
-
Hanımefendi zaten ben de diyorum ki kadın tabii ki onu cinsellik için tutmamıştır. Hoşlanıyor gibi onunla ilgileniyordur ve yalanlar söylüyordur ama bunu bir sürü insana çıkarları için yapıyor. Bu durumda bu bence çok aşağılık ve eskortluk gibi geliyor bana. Hatta o daha onurlu bir iş çünkü en azından iki taraf da birbirine dürüstçe ne istediğini söylüyor.
Tinkerbell ama overthinkerbell kdkdkdkBu arada tam anlatmadığım için sevgililer gibi anladınız sanırım ama bana kadının yemek yemesinden bile tiksindiğini de söyledi. Bir de tek bir kişi değil yani böyle farklı insanlarda değişimli kalıyor. Datelere de çıkıyor o arada. Sevgili değil yani o yüzden eskortluk gibi bir şey dedim
Ben o kadinla mecburiyetten kaldığına falan inanmadım. 35 yasindaki kadinla gayet de sevgili olabilir. Niye Alanya’ya gelip sevgili bulan +70 ingiliz bebeler gibi anlatmış ki? Seks var, ev var, yeme içme var, herkesi hayatından memnun. Üzülecek bir şey yok. Güvenilmez bir adam bu hayatınızdan yollayın gitsin.Merhaba, öncelikle bunu nasıl anlatacağımı bilmediğim için başlığa böyle yazdım. O kadar şaşkınım ve üzgünüm ki. Birkaç gerçekçi yoruma ihtiyacım var ama lütfen kırıcı olmayın. Eski sevgilimle ben 24 25 yaşlarındayız ve anlaşamadığımız için ayrılmıştık, son bir aydır da bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu ve cevap vermiyordum. Normalde şehir dışında okuyor, bana istanbuşda olduğunu ve son kez beni görmek istediğini söyleyince buluştuk. Zaten her zaman maddi sıkıntıları vardı ama buluşunca öğrendim ki okulu bırakıp benim yaşadığım şehire dönmek zorunda kalmış. Ailesiyle de bağını koparmış ve bana flörtleştiği kızların evinde kaldığını söyledi. Üzüldüm başta ama çok sorun etmedim çünkü ben de o arada başkalarıyla görüşmüştüm ve bunu bir çıkar ilişkisi karşılığı yaptığıni düşünmedim. Yani yargılayacağım bir şey yoktu birinde kalmak isteyip kalabilir tabii ki. Sonra biz o gün birbirimize duygusal yaklaştık yani beni sevdiğini, hayatında ne yapacağını nasıl çözüm bulacağını bilmediğini söyledi. Fiziksel olarak da yakındık bu arada. Ben bu durumda onun için çok üzüldüm çünkü başarılı biriydi ama gece sonunda öyle bir şey oldu ki. Ben benimle kalmasını istediğimde bana eve dönmezse kadının sorun edeceğini söyledi, kiminle buluştuğu ile ilgili de yalan söylüyormuş. Üstelik kadın yaşça büyük 35 yaşlarında ve hoşlanmadığı da biri. Kendini bu duruma düşürmesine, korka korka o eve dönmesine hem o kadar üzüldüm hem gözümde o kadar küçüldü ki. Sevdiğim kişiyi böyle görmek beni çok üzdü. İnsan en rezil ameleliği yapar sokakta yaşar ama böyle bir hayat yaşamaz dedim ona. İntihara meyilli biri olduğu için çok sert de konuşamadım ama bilmiyorum çok üzgünüm. Bir yanım onun bu kolay hayatı seçtiğini, çalışmak istemediğini ve bu gerçekleri ona söylediğimde intiharı kullandığını biliyor. Bir yanım yine de ona üzülüyor. Bu düşünceleri nasıl bırakabilirim, ne yapmalıyım?
Şu Mahsundaki sürekli sigara içen kadin gibi anlatmış sevgilisini di mi hshshshhEski sevgiliniz mahsun j setinden mi kaçmış
Aaa bi de açık sözlü hshshgsEvet bu kızda da 1-2 gün kalacağını sonra başka bir yer bulması gerekeceğini söyledi. Hiçbiriyle de arasını bozamazmış çünkü benim onu her zaman eve alacağıma güvenmiyormuş
Ya o çok dengesiz bir insan psikolojik olarak yani ağır ilaçlar da kullanıyor. Bir an tiksinip bir an normal hayatına devam edebiliyor olabilir yani gerçekten o kısım bana tuhaf gelmediTinkerbell ama overthinkerbell kdkdkdk
kız yemek yemesinden bile tiksindiği kadına şeyini kaldırıp da kadınla sevişebilir mi? Hadi bi şekilde başka bir şeyler düşündü kaldırdı, devamını getiremez. kendisini acındırmak için sallıyor hepsini, belki bi ihtimal kendisi de inanıyordur salladıklarına. ne kadar psikolojik sorunlu olduğuna göre değişir.
Bu arada söylediğin şeyi anladım, kadın aralarında romantik ilişki veya en azından takılma var sanıyordur ama benim ex ondan tiksiniyormuş kadına yalan söylüyormuş diyorsun. Ama bence sana yalan söylüyor. Kadından tiksindiği falan yok, olumlu bir hissiyatı olmayabilir ama tiksinmediği de kesin
Bir sigara daha yak bu gece de kalŞu Mahsundaki sürekli sigara içen kadin gibi anlatmış sevgilisini di mi hshshshh
Sevgilim değil Allah korusunBir sigara daha yak bu gece de kal
Haklısınız ben de takmak istemiyorum... birilerinin açıkça bana seni buna mecburmuş gibi manipüle ediyor istese başka çıkar yol bulabilir o bunu seçmiş demesine ihtiyacım vardı. İnsan görse de şüphe edebiliyor karşısındaki manipülatif biriyse.E o zaman neden üzülüyorsun? Neden görüşüyorsun?Neden kafana takıyorsun?
Kime ne ne yapıyorsa kimi dolandırıyorsa yapsın.
Herkesten her şeyi bekleyinSevgilim değil Allah korusunsadece şu nasıl bunu yapar hissini yenmek istiyorum
Çok haklısınız teşekkür ederim... bilmiyorum o an belki de yaptığı şeyin farkında değil gibi geldi tavsiye vermek istedim ama aslında gayet farkında ve memnunKıskandığını düşünmedim zaten yazdıklarından. Sadece manipule olma, evimde kal demem demişsin zaten ancak valizlerini hazırlayalım ailene git bilmem ne gibi yardımlara da girişme, senin düşündüğün her şeyi o da düşünebilir/düşünmüştür. Diyelim ki manipülatör değil diyelim ki yalan söylemiyor (ki sen pek çok şeyini gayet iyi analiz etmişsin bence) öyle olsaydı dahi Kendisi kurtulmak istemeyen kimseyi kurtaramazsın yardım istemeyene edemezsin. Senden uzakta napıyorsa yapsın bırak
Tabii ki 35 genç bir yaş zaten neden kötü görünsün? Normalde daha genç insanlarla olmak isterken ve öyle kişilerle keyif için buluşurken daha büyük insanlarla da ev için görüşüyor ben onu kastettim. Daha genç ve ona bakacak birini bulsa ya da maddi durumunu düzeltse başka yere gidecek yani. Zaten tek bir kişide kalmıyorBenim iş yerimde 35 yaşında kız vardı, gayet iyi görünüyordu
35 yaş yaşlı bir yaş değil ki. Güzel bir kadın o yaşta halen çok güzeldir. Sanki 80 yaşında kadınla kalıyor gibi neyin dramasını yapıyor. Gayet de istekli kalıyor hatta sevgili olma ihtimalleri yüksek ama bu arada sizden de balını alsın istiyor olabilir, erkeklere akıl sır ermez. Bu arada iyi bir okulda okuyan, zamanında iyi şirketlerde çalışabilen bir insan böyle yaşıyorsa da bu bir mecburiyet değil kolay yaşamayı seçmektir. Bu adamla hayatınız kayar, size yazık olur, uzak durun, Allah korusun bir de hastalık olayları var. İrtibatı kesmelisiniz..Yani karşısındakini kaybetmekten değil de evsiz kalmaktan korkuyor onu kastettim
Ya da konu sahibini sömürür ama bu arada da sadakat hak getire!Yahu bu kadın ırkı merhameti ne kadar kolay suistimal edilebiliyor. Malum ırkta çözmüş veriyor odunu veriyor odunu.
Saf mısın ablam sen? Kuşkuya düşülecek bişey görmüyorum burda. Parazit, asalak bir tip napıcan alıp sırtına kambur olarak dolaştırıcan.
Acıma yetime döner koyar g.tüne diye bir laf var hah bu adama acırsan yapacağı bu sana.
Ben mazoşistim acıyı seviyorum diyorsan da buyur madem azcık geçinsin üstünden. Sonra zengin birini bulur kendine baktıracak gider ona zaten.
Kadın ilişkileri var zannediyordur.Zaten kadının seks için onu tuttuğunu düşünmedim, ilgisi için muhtemelen. Kadın hoşlanıyordur yani
Tek biriyle değil dediğim gibi böyle birkaç kişi... ben bunları söyleyip bana ulaşmamasını söyledim artık. Bunun üzerine bugün yazmış yarın iş görüşmesine gideceğim diye. Muhtemelen yine yapamayacak o bu hayata alışmış ben inanmıyorum artık düzelebileceğine. Bana zarar veriyor dediğiniz gibi. Bir de bir aydır cevap vermediğim halde farklı numaradan vs sürekli ulaşmaya çalışıyor. Madem böyle bi hayatı seçtin neden beni de içine çekmeye çalışıyorsun bu nasıl bir bencillik35 yaş yaşlı bir yaş değil ki. Güzel bir kadın o yaşta halen çok güzeldir. Sanki 80 yaşında kadınla kalıyor gibi neyin dramasını yapıyor. Gayet de istekli kalıyor hatta sevgili olma ihtimalleri yüksek ama bu arada sizden de balını alsın istiyor olabilir, erkeklere akıl sır ermez. Bu arada iyi bir okulda okuyan, zamanında iyi şirketlerde çalışabilen bir insan böyle yaşıyorsa da bu bir mecburiyet değil kolay yaşamayı seçmektir. Bu adamla hayatınız kayar, size yazık olur, uzak durun, Allah korusun bir de hastalık olayları var. İrtibatı kesmelisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?