eski sevgilimin harfi?

Komik değildi, kabul ediyorum. Ama haksızlık etmeyin lütfen.
Konuşma listesinde 2 senedir aktif olmadığınız biri listede adınızı aratıp bulmuş, klavyeyi açmış ve a harfine basmış. Hem de balık burcu :KK57:
Ve niyetini anlamadığınızı söylüyorsunuz.
Başka ne yorum yapabilirdim ki?
Bol bol balık tüketmenizi tavsiye edeyim bari :KK51:
Bu sondaki bol bol balik tuketmemi tavsiye etmenize güldüm ama 😅 :) neyse, daha niyetini soyleyemeyen 24 yasindaki erkek cocugundan hayir gelmez, salayim ipini baskasi ugrassin..

Size bakıyormus o sırada yanlışlıkla basmıs harfe. Rezıl oldugunu dusunmustur. Sırf egosunu tekrar yukseltmek ıcın sılebılır sankı sılıyorum bak demek ıcın. Foto gıderse sasırmayın. Rezıllıgını ortmek ıcın yapıyor tepkı vermeyın. Ben de balık burcuyum bız severız stalk

Size bakıyormus o sırada yanlışlıkla basmıs harfe. Rezıl oldugunu dusunmustur. Sırf egosunu tekrar yukseltmek ıcın sılebılır sankı sılıyorum bak demek ıcın. Foto gıderse sasırmayın. Rezıllıgını ortmek ıcın yapıyor tepkı vermeyın. Ben de balık burcuyum bız severız stalk
isin daha garip tarafi wpye eklemis beni fotous falan acikti, mesaji smsten atti... aksam artik 7de wpden engellemis 7ye kadar duruyodu foto falan :D

2 sene once benim kavga cikarma huyum yuzunden beni terkeden eski sevgilim bana mesaj cekmis sabah....
2 sene sonra. balik burcu . seni seviyorum diye aglardi terkederken de artik sevemiyorum diye aglamisti.
mesaj size abartmiyorum şu, "a" harf yazmis yollamis sadece. sabah 9da. bisi yazmadim ama merak ettim de.. sizce yazsam mi :/ anlamadim
Yanlışla basmış bence göndere

Koç olsaydı kuzeni yollamış olurdu,
Boğa olsaydı, cebinden yanlışlıkla telefon göndermiş olurdu
İkizler olsaydı zaten ne yapacağı belli olmazdı
Yengeç olsaydı küçük yeğeni telefonundan kırmızı balık dinlerken yollamış olurdu
Aslan olsaydı arkadaşları elinden şaka olsun diye telefonunu çekip almış olurdu
Başak olsaydı telefonu temizlerken yanlışlıkla olurdu
Terazi olsaydı telefonu hacklenmiş onlar yollamış olurdu
Akrep olsaydı yeni sevgilisini kıskandırmak için kendini size aratmak istiyor olurdu
Yay olsaydı böyle bir şey mümkün olmazdı zaten. Canım yay.
oğlak olsaydı sizin için intikam planları falan olurdu
Kova olsaydı hareminde eksik kalmış onu tamamlama niyetinde olurdu.
Amaaaaaaaa
Balık olduğu için kesin sizi seviyor 😍

Koç olsaydı kuzeni yollamış olurdu,
Boğa olsaydı, cebinden yanlışlıkla telefon göndermiş olurdu
İkizler olsaydı zaten ne yapacağı belli olmazdı
Yengeç olsaydı küçük yeğeni telefonundan kırmızı balık dinlerken yollamış olurdu
Aslan olsaydı arkadaşları elinden şaka olsun diye telefonunu çekip almış olurdu
Başak olsaydı telefonu temizlerken yanlışlıkla olurdu
Terazi olsaydı telefonu hacklenmiş onlar yollamış olurdu
Akrep olsaydı yeni sevgilisini kıskandırmak için kendini size aratmak istiyor olurdu
Yay olsaydı böyle bir şey mümkün olmazdı zaten. Canım yay.
oğlak olsaydı sizin için intikam planları falan olurdu
Kova olsaydı hareminde eksik kalmış onu tamamlama niyetinde olurdu.
Amaaaaaaaa
Balık olduğu için kesin sizi seviyor 😍

Hayır oğlaklar niye intikam alıyor. Oğlak olsaydı telefon numarasını değiştirmiş yeni sevgilisi ile fik fikliyor olurdu bence. Bir Oğlak asla arkasına bakmaz tamam mı, asla!

Hayır oğlaklar niye intikam alıyor. Oğlak olsaydı telefon numarasını değiştirmiş yeni sevgilisi ile fik fikliyor olurdu bence. Bir Oğlak asla arkasına bakmaz tamam mı, asla!
Hırslı oluyor oğlaklar. Bir hesaplar, banane be diyip, kısık gözle fısıldamalar.
tamam intikam olmasın.
oğlaksa, ‘a’ şeydir, Allah belanı versin, falandır.

2 sene once benim kavga cikarma huyum yuzunden beni terkeden eski sevgilim bana mesaj cekmis sabah....
2 sene sonra. balik burcu . seni seviyorum diye aglardi terkederken de artik sevemiyorum diye aglamisti.
mesaj size abartmiyorum şu, "a" harf yazmis yollamis sadece. sabah 9da. bisi yazmadim ama merak ettim de.. sizce yazsam mi :/ anlamadim
Balık oltaya takılıyor kancasida a

Sakın yazma.Bellikiboşlukta.Yeni ayrılmış sevgılısınden yara bandı arıyor

Back
X