- 12 Şubat 2017
- 143
- 67
- 28
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
-
Çok kıskanç oje bile sürmeme tepki gösteren biriydi. Ve çok ısrarlarıma rağmen günde bir mesaj ya da arama yapmasını bile sağlayamıyordum. Ben iletişim kurmaya çalıştıkça hep işi olduğunu ya da müsait olmadığını söyleyerek iletişimi kısa kesiyordu. Ailem durumu biliyordu ve destekliyordu. Ama ben dayanamayıp bitirdim. 1 yıl sonrasında tekrar başladık. Ama onun isteğiyle aileme tekrar birleştiğimizi söylemedim. Ailelerin kesinleşmeden bilmesine gerek yok diyordu bana da mantıklı geldi. Çünkü uzaktan akraba oluyoruz. Ve yine aynı nedenlerle ilişkimiz bitti. Biliyorum hepiniz neden tekrar denedin diyeceksiniz ama başlamadan önce çok ilgili hatta şikayet ettiğim özelliklerin hiç biri kalmamış gibi davrandı. Ve şuanda ailemi sürekli arayıp iletişime geçmek istiyor. Ama ailem tekrar görüştüğümüzü bilmiyor. En ufak bir sıkıntı durumunda sürekli ailemin yanında oluyor. Ben onu sürekli görmek zorunda kalıyorum. Ben ne yapmalıyım ki sürekli görmek zorunluluğundan kurtulayım. Gerçekten artık çok sıkıldım. Her durumda onu görmekten.
Telefondan yazıyorum. Noktalama hatalarım için şimdiden özür dilerim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Çok kez söyledim ama değişen hiçbirşey olmuyor.Artık onu görmek istemediğini söyle
Benimle ilişkisi varken bile bukadar ailemin yanında olmuyordu. Ama kesin kararlıyım dönmeyeceğim. Çünkü hiçbirşey değişmiyor. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz.akraba ise bir ömür göreceksin demektir. geri dönmemekte net olacaksın isterse burnunun dibinden ayrılmasın asla taviz vermeyeceksin. o da elbet bıkacak bu durumdan.
kendine güven böyle bi psikopattan uzak dur.
Çok kez söyledim ama değişen hiçbirşey olmuyor.
Ailem tekrar birleştiğimizi bilmediği için bu olayın onlara tekrar tekrar yansımasını istemiyorum.Ailenden biri uyarsa
Normalde ailemden hiçbirşey saklamam onun için sakladığımı anlatmaya çekiniyorum. Çünkü neden söylemedin deseler vericek bir cevabım yok. Tepki göstermezlerdi yani tekrar başlamama ama onaylamayacakları kesindi. Çünkü üzülmüştüm ve tekrar üzülmemi istemezlerdi.ailene olanları anlat.eski sevgilinin seni üzdüğünü hiç değişmediğini falan.
Bende sanmıyorum. Büyük bi tepki göstereceklerini ama onları üzmek istememiştim. Sanırım en iyisi annemle konuşup onun onunla konuşmasını istemek.ailene siz üzülmeyin diye demeim dersin.bence önce annene anlat.anlayış gösterirler diye düşünüyorum
Ailem tekrar birleştiğimizi bilmediği için bu olayın onlara tekrar tekrar yansımasını istemiyorum.
Evet değişmezlermiş ama yani aynı durumda sonun aynı olacağını bile bile neden değiştiğini düşündürdüğünü anlayamıyorum.Insanlar degismez sadece cikarlari ugruna yalan soylerler
Bugün söylemeyi düşünüyorum. Acaba birkez daha annemin yanına gelmesini mi bekleyim. Anne bu hep geliyor ama böyle böyle diye.Olsun söyle şans vermek istedim ama durum bu
Bugün söylemeyi düşünüyorum. Acaba birkez daha annemin yanına gelmesini mi bekleyim. Anne bu hep geliyor ama böyle böyle diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?