Eski sevgilimin kusurlarımla alay etmesi

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Ayrılana kadar bana prensesim sultanım diyen adam ayrıldıktan sonra arkamdan yok burnu büyüktü ağzı küçüktü sırık gibiydi diye dedikodular yayıyormuş üstelik kendi tipsizliğine bakmadan

Buna "Kedi uzanamadığı ciğere mundar der" diyoruz. Gerçi feci ortada olan savunma mekanizmalarından birini ya da birkaçını kullanıyor gibi geldi bana. Bilinçaltında seni kaybetmenin verdiği öfkeyi, seni hala arzuluyor olmanın verdiği tutkuyu seni beğenmiyormuş gibi davranarak bastırmaya çalışıyor. Fiziksel kusurlarına laf atarak bunu yapıyorsa endişelenmene gerek yok, sonuçta seni seven kişiler o fiziksel kusurların farkına varmayacaktır bile. Ama eğer iftira atıyorsa, o zaman endişelenmen gerekebilir.

Tepkin sessiz kalmak olsun derim ben. İlgi çekmeye çalışan, dikkatini ona vermeni isteyen, seni kışkırtmaya uğraşan birinin yaptığı hareketler bunlar. Ona yanıt vermek yerine o yokmuş gibi davranırsan, delirecektir.

Ayrılana kadar bana prensesim sultanım diyen adam ayrıldıktan sonra arkamdan yok burnu büyüktü ağzı küçüktü sırık gibiydi diye dedikodular yayıyormuş üstelik kendi tipsizliğine bakmadan

sen de onun için gey gibi davranıyordu bazan, gizli eşcinsel eğilimleri vardı şüphelendim o yüzden ayrıldım dersin...
kusura bakma, sinirimden yazdım bunu, demeyeceksin tabiki böyle bir şey
bir insanı en çok yaralayan şey hiç gibi davranılmasıdır, eğer onun adı geçerse hatırlamak istemediğim bir sayfa de başka da deme ya da sildim o kısmı hafızamdan o kim de gerçi ben olsam bu öfkeyle açıp ağzıma geleni tek tek saymıştım o ayrı ama sen yapma ben yaptım suçlu oldum o yav....k da kendini nimetten saymıştı.

Aman buna mı takılacaksın şimdi. Biten bitmiş, kapa kulaklarını duyma herşeyi.

Biz de herşeyi duysaydık ohoooooo

Sadece fiziksel özelliklerinize dayalı olarak arkanızdan konuşuyor ise bence de yokmuş gibi davranın , önemsemeyin.

Herşey ortadadır nasıl olsa...

Ama karakterinize ya da yaşanmışlıklarınıza dair en ufak bir iftirası var ise ; o vakit boyunun ölçünü alması için sende sıvarsın kollarını.

Şimdilik gül geç ve kurtulduğuna şükret

madem öyleydin niye seninle sevgili olmuş?kedi,mundar meselesi boşver.hazmedemiyordur zaar..

söylediği gibiysen neden senle berabermişti...
sen değil kendisi rezil oluyo boşver..

eski erkek arkadaşın tam bir 'zavallıymış'
iyi ki ayrılmışsın
boşver duyma...

aynen katılıyorum.

Hepimizin kusurlari var ... ustelik sen kafana takiyorsan hic uzulme bence. Hicbiri halledilmeyecek seyler degil, gercekten burnun buyuk mu bunu arastir once, buyuk ise bu seni ne kadar rahatsiz ediyor artik ameliyatlar ucuzladi en kotu ihtimal hooooop gider 1 gunde yeni burun sahibi olursun cevremde burnunu yaptiran o kadar cok tanidigim var ki bu isler cok kolay artik herkes yaptirivermis valla, bende listedeyim. Agzina gelince kucuk agiz ne kadarda guzeldir kibar durur sacmalamasin,boyun uzunsa bu cok guzel birsey iste kim kisa olmak ister ki?

Burnum aşırı büyük değil kemeri bile çok çok az ucunda biraz sorun var sadece ama ben yaptırmak istiyorum zaten
bu sefer de estetik yaptırmış diye dalga geçmez mi

daha birlikte olduğu kişiye saygısı olmayan karakteri bozuk adammış deme ki..

demek ki ayrılık ona fena "koydu"

boşverin

Canım yaa bunu mu takıyorsun sende şimdi erkeklerin geneli böyle yani var böyle olanları hatta işi iğrençleştirip namusuna dil uzatanları bile var. Hazımsızlık söz konusu hiç takma kafana zaten sana gelip bunları söyleyen kimse eğer o insanlardan uzak dur bence. Bir arkadaşımın erkek arkadaşı gelip bana bunları söylese ben gidip arkadaşıma asla söylemem diğer vatandaşında ağzının payını veririm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…