Eski sevgilimin kusurlarımla alay etmesi

Ayrıldıktan sonra hep öyle olur zaten, sindirememiş demek ki ayrılığı, böyle boş işlerle uğraşıyor, erkeklerin çoğu böyle, kimi tehdit eder, kimi böyle boş boş atar tutar, konuşur, kimisi de saçma sapan oyunlar oynar, oysa ki kendilerini küçük düşürmekten başka bişey değil yaptıkları, madem kusurların varmış zamanında ne diye birlikte olmuş seninle, o zaman yok muydu kusurun, hiç takma, her söyleneni takacak olsaydık, bırak o kendisini zavallı konumunda sürdürmeye devam etsin.

Anlaşılmayacak birşekilde yaptırmak istiyorum profosyönel bir doktor lazım bunun içinde

Canim devir degisti artik gercekten bu devirde burnunda kemer , cikinti buyukluk vs olupta yaptirmayan mi var allahaskina? Doktorlardan randevu almak bile sorun o kadar cok talep var ki ve fiyati dusurduler cok pahali degil.Benim 2 kuzenim 2 de arkadasim burun operasyonu gecirdi hepsi fistik gibiler masallah. Hele sorunun az ise daha bile kolay olur.Bende ameliyat olmak istiyorum elimizde imkan varken niye daha guzel kusursuz olmayalim ki? Her kadin ister daha guzel olsun ne varki,ben yag aldirmaya karsiyim cunku sporla eritilebilen birsey ama kotu burnu olan, kepce kulagi olan dudagini birazcik kalin gostermek icin dolgu yaptiran hic memesi yoksa protez yaptiran kadinlarin tercihini cok yerinde buluyorum. Kesinlikle hemen doktor arastirmasna basla hatta burada kk da estetik bolumu var orada deneyimler paylasiliyor .

Ayrica bu senin hayatin burnunu yaptirirken onu icin degil kendin icin yaptiriyorsun, bence senin kendini gelistirdigini dahada guzellestigini gorup catlayacaktir .

Benim ayrıldığım eski sevgilimde faceden mesaj atıp "kusura bakma ama bilmeni istedim tosun gibi olmuşsun" yazmıştı bir zamanlar. bende ona " kusura bakma ama bilmeni istedim gerçekten salak olduğun için ayrılmıştım ve beni yanıltmadın sağol" yazıp engellemiştim. yani ayrılığı hazmedememiş olan taraf ( kız yada erkek olarak ayırmak doğru olmaz ) bu tarz davranışlarda bulunabiliyor. Kendince senin canını yakıp rahatlamak istiyor. Hiç oralı olma, duymamazlıktan gel bazen verilebilecek en güzel cevap susmak oluyor tabi anlayabilene

Üstelik bunu kendilerine bakmadan yaparlar ya kendisi benden iki santim kısa omuzları dar elleri küçük çelimsiz ama ben bunları bir kez olsun yüzüne vurmadım sevdiğim için görmezden geldim buna tahammül edemiyorum

Ne yani kendisine zevksiz mi diyor Benim boylu poslu güzel mi güzel bir arkadaşım da bıraktığı kişi tarafından böyle şeylere maruz kaldı. Aslında çok çirkinmişte acıdığı için berabermiş. O yüzden ayrılığı hazmedemeyip kızın kapılarına dayandı. Bu tipler böyledir. Durum fena koymuş... Acıdım kendisine.

bu adamın ruhu ortaokulda kalmış kızım..bildiğin 12 yaşında çocuk gibi davranıyor bu...açıkcası bir adamın bu şekilde mahalle karısı gibi dedikodu yaptığını görsem kız hazımsızlık yapmış der herhalde güler geçerim.aklı başında olan objektif bir insan böyle insanlara prim vermez muhabbeti keser..ne kadar iki yüzlü ,güvenilmez,5 para etmez bir adammış bu ya deyip güvenmem,işveren olsam iş vermem.kendi kendini rezil edip küçüp düşürüyor farkında mısın?erkek mi bu şimdi?sen nasıl böyle bir insanın karşısında eziliyorsun ki kahkahayla güleceğin yerde?
bazen patavatsızlık iyidir keşke biri çıkıp seninde şuran şöyle deyip lafı yapıştırsa g*t üstüne otursa..sana onu soranlara ama oda şöyleydi dersin..

"Her gidenin ardından "zaten o...ydu" diye avutur kendini, gönül kerhanesinin has p...venkleri" der Küçük İskender....Bu da o hesap olmuş...

Bir erkeğin "erkek(!)" olup olmadığını ayrılırken ve ayrıldıktan sonra anlarsınız...
Üzülmeyin..

sende onun icin tipsiz diyorsun. sen gormedin mi? once tipsiz oldugunu
sen onun davrandiginin aksini davranasin ki ondan bi farkin olsun yani sende ayni onun gibisin

tipik kedi,ciğer mevzusu sallayın gitsin okadar çirkindinde neden sevgilin olmuş bunada bi cevabı varmı peki

Madem senin bu kadar kusurlu olduğunu düşünüyordu nasıl seninle sevgili oldu.Sonuçta seni beğenmiş ve sana aşık olmuş ki seninle sevgili olmuş...

Aman benm eski sevgilm de kendi kusurlarını örtmek içn bana çalışırdı şakayla karışık olmadk kusurlar çıkarırdı.Neden gözün kaşının altında der gibi saçma sapan eleştriler..Ondan snra aldatıldığımı öğrendm zaten meğer beyfendi çoktan soğumuş beni de kendinden soğtmak içn yapıyomuş bunları diye düşündüm.Şimdi çıktığı kız benm yarı boyum kadar,dişler at nalı gibi,saçlar süpürge gibi al altına fezayı turla..Eee etme bulma dünyası sen misin Allah ı gücendiren durduk yere kalp kıran.Razı ol bakalım elindekine şimdi olabilrsen tabi :)
Diyeceğim o kii hiçççç oralı olma.En büyük tepki tepkisizliktir

Ayrılana kadar bana prensesim sultanım diyen adam ayrıldıktan sonra arkamdan yok burnu büyüktü ağzı küçüktü sırık gibiydi diye dedikodular yayıyormuş üstelik kendi tipsizliğine bakmadan

böyle kişiliksiz ucuz birinden kurtulduguna sevin ve sükret bence :)

Malesef böyleleride var. Bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldı kızının resimleri sosyal paylaşım sitesinde paylaşıp suratıyla falan alay etti vs.

Kız hiç takmadı umursamadı çocukta devam etmedi. Yaptığıyla kaldı.
Biz buna hazmedememe diyoruz.
Şayet seni çirkin vs. biri olarak görseydi seninle sevgili olmazdı.
Kendine yediremediği için senin kusurlarını koz kullanarak damarına basmaya çalışıyor
Hiç takma, susmak anlayana en büyük cevap.

adı üstünde eski sevgili eskiye mazi derler salla gitsinnn havlayan köpek ısırmaz sonucftaaa üzülmeye degmez o öle dedi diye sen öle oldun olmuor yani

Ayrılana kadar bana prensesim sultanım diyen adam ayrıldıktan sonra arkamdan yok burnu büyüktü ağzı küçüktü sırık gibiydi diye dedikodular yayıyormuş üstelik kendi tipsizliğine bakmadan

tatlım sindirememiş ayrılığı ya o onun karatersizliğini gösterir hiç aldırma susmak en guzel cevap gercekten o sevıyeye ınme bırak desın ılerde senı bırıyle goruncede hırsından catlayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…