• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin mutlu olmasina dayanamiyorum

Evet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..
Bu kafayla giderseniz adam hayatınızda çıkmasına rağmen hayatınızı mahvetmeye devam eder diyeceklerim bu kadar.

Tek aldatılan sen değilsin çoğumuz bunu yaşadık. Sosyal medyada herkes mutlu zaten. Zaten karaktersiz biri ise o kişiye de aynısını yapacaktır boşuna üzülme yani.

Bu his bana da tanıdık. Gidip başkasıyla sözlendi biz ayrildigimiz da iki ay geçmeden. Herkes kendi arkadaşları dahi muhtemelen ikinizle de görüşüyordu dediler. Benimde ailem istemiyordu bende diretiyordum. Bir anda ailen istemiyor diye patt gitti.
Bende başta çok kızdım. Aynı sizin gibi gelen haberlerle iyice kahrettim kendimi. Sonra karar verdim. Ortak tanıdığımız çoktu..Bana o şahısla ilgili haber getirmeyin dedim. Daha da katılmadım haberlere. Sadece söz fotosunu görmüştüm o kadar.
Uzaklaşınca daha net baktim . Neden sadece onu suçluyorum ki? Bende ona inandım, bekledim, ailem ile arayı bozdum. Evet dışarıdan haklı gözüküyordum ama sonuçta asla olmaz diyen bir ailem varken , diretip bekleyen, kimseye bakmayan sadık kalan bendim. En genç en çok teklif aldığım zamanlardı. Sonrasında o kadar çok kişiyle tanışma imkanım olmadi. Aksine onunlayken çok oluyordu ama kimseye bakmayan, onu beklemeye karar veren bendim.
Sonra karar verdim, davranışlarımın sonucu bana aitti. O tek başına bana kötülük yapamazdı.
Kabullenince rahatladım şimdi çocuğu varmis 2 buçuk yaşına bile gelmis , gülüp geçiyorum umrumda değil:) mutsuzluğunu da istemiyorum mutluluğuyla da ilgilenmiyorum.

Son düzenleme:
Evet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..
Canim kkmsenin ahi kimsede kalmiyorr...sen icini rahat tut..kurtuldugun icin sukret..yazik uzuldum suanki sevgilisine..senle birlikte olmadan oncede belki baskalarini uzmustur..onlardan oncede bir baskalarini..sen sadece sukrettmelisin..her hayirda ser ..herserde bi hayir vardir derler ya..

Bu his bana da tanıdık. Gidip başkasıyla sözlendi biz ayrildigimiz da iki ay geçmeden. Herkes kendi arkadaşları dahi muhtemelen ikinizle de görüşüyordu dediler. Benimde ailem istemiyordu bende diretiyordum. Bir anda ailen istemiyor diye patt gitti.
Bende başta çok kızdım. Aynı sizin gibi gelen haberlerle iyice kahrettim kendimi. Sonra karar verdim. Ortak tanıdığımız çoktu..Bana o şahısla ilgili haber getirmeyin dedim. Daha da katılmadım haberlere. Sadece söz fotosunu görmüştüm o kadar.
Uzaklaşınca daha net baktim . Neden sadece onu suçluyorum ki? Bende ona inandım, bekledim, ailem ile arayı bozdum. Evet dışarıdan haklı gözüküyordum ama sonuçta asla olmaz diyen bir ailem varken , diretip bekleyen, kimseye bakmayan sadık kalan bendim. En genç en çok teklif aldığım zamanlardı. Sonrasında o kadar çok kişiyle tanışma imkanım olmadi. Aksine onunlayken çok oluyordu ama kimseye bakmayan, onu beklemeye karar veren bendim.
Sonra karar verdim, davranışlarımın sonucu bana aitti. O tek başına bana kötülük yapamazdı.
Kabullenince rahatladım şimdi çocuğu varmis 2 buçuk yaşına bile gelmis , gülüp geçiyorum umrumda değil:) mutsuzluğunu da istemiyorum mutluluğuyla da ilgilenmiyorum.
Tıpatıp aynısı olmasa da çok benzerini yaşadım şuanki hislerimiz de aynı.

Aynı durumdayız aynı şeyleri yaşamışız ve aynı duyguları yaşıyoruz şuan:(

Bide çocuğu varmış ha. Vay be

Sosyal medyaya ne bakıyorsun. Tanıdığım ne kadar bıçak bıçağa kavgaya tutuşan çift varsa orada birbirine ilanı aşk ediyor her gün. İçlerine girmeden anlayamazsın.
Bende onun kimseyle mutlu olacağına inanmıyorum ona da atacaktır kazığı

Aman kardeşim, verilmiş sadaka iz varmış ki, adam evlenmeden önce, değersiz ve karaktersiz biri olduğunu göstermiş. Düşünün şimdi, hamile olsaydın veya birkaç tane çocuğun olsaydı o yaratıklar.
Ama böyle, o kendi yoluna, sen kendi yoluna.
Benim komşumun kızını Afrikalı bir adam kandırdı, seviyorum seni çok diye, evlendiler, kiz 60 bin Euro kredi aldı, afrikada isyeri kuracakmis ve sonra afrikada krallar ve kraliçe gibi yasiyacakmislar, ne sözler ve ne sözler. Kızın ailesi herseye karşı çıktı ama kız bu edepsiz adamı evlendi, her istediğini yaptı, 3 tane de çocuk arka arkaya, birde hergün eşek gibi 8 saat çalıştı. Sonunda kızı 3 küçük çocukla bıraktı, birkaç ay sonra öğrendi, adam daha çok kadını kandırıp parasını almış. Adamın afrikada sevdiği kız varmış, onu buraya getirdi ve önceki kadınlardan aldığı parayla ve birde devletten de para alıyor, hic problemsiz yaşıyorlar. Bütün zarar kıza ve ailesine oldu.
Önüne bak, ağlama, bugünden sonra mutlu olacağım de ve ilk adımını mutluluğa at. Sana dünyanın mutluluğunu diliyorum ve en saygılı bir es diliyorum.
Yuh o dünyaya açılmış Türklerdeki karaktersizler yetmiyor gibi

Durumunuz tam olarak size haksızlık yapmasına karşılık hiçbir bedel ödememesi değil mi?

Biliyorum o hissiyatı. Herkes bilir.

Bence her işin hayrına odaklanmaniz.

Mesela hiçbir zaman bir erkek icin ailenizi kirmamaniz gerektiğini öğrendiniz...

biliyordunuz ama idrak edemiyordunuz... illaki tecrübe etmek gerekiyor anlamak için...

Bu ilişkiden yanınıza kalan tecrübelerden sadece biri bu.

Olaylara bu açılardan bakın.

Bundan sonra ilişkilerinizi daha düzgün seçmeye çalışırsınız.

Mağdur olduğunuz fikrini kafanızdan atın.

Bana böyle şöyle yaptı diyene kadar kendinizdeki yanlışları görün.

Nasreddin hoca diyor ya hani ;hirsizin hiç mi suçu yok diye.

Artık kendi adımlarınızı daha dikkatli atın.

Stalktan da vazgeçin. 😊
Yazdıkların içimi rahatlattı teşekkür ediyorum

Yazınca sonra sert yazıyorsun, höt höt yazıyorsun diyorsunuz bana ama dayanamıyorum.

Evlilik vaadiyle kandırma şeysi 70’ler yeşilçamında kalmadı mı? Hala bunlara kanacak kadar saf mısınız? Kanmayı geçtim evlenmiş dahi olsanız değer mi elin adamı için ailenizi karşınıza almaya? Evlilik o kadar ulaşılmaz bir mertebe mi de her şeyi göze alıp gözü karartıp gidiyorsunuz adamların peşinden? Bunları çıkarılacak ders olarak görün, bundan sonra kimseyi kendinizden ya da ailenizden üstün tutmayın. Adamı da stalklamayı bırakın.
Çok güzel yazmışsın bide tokatlasan tam kendime gelirim.

Bazı yaşadıklarımız ders niteliğindedir. Acı olmadan tecrübe kazanılmaz , acı öğretir çünkü.
Kaybettiğinizi sandığınız şeyler yok aslında sadece kafanızda bunlar ne var yani ilişki olduysa ? Ne var gittiyse ? Sonuçta ilişkiye başlarken bunları az çok tahmin ediyordunuz ama yaşayınca bu kadar acı verici olduğunu bilmiyordunuz.
Kendinizi suçlamayın diğerlerinin davranışları sizi bu hallere sokmuş sonunda pişman olmuş ve ders almışsınız . Sizi kırıp üzen sizi kötü hissettiren insanlar doğru insanlar değildir ve iyi ki de çıkmışlar. Bende birçok ilişki yaşadım hepsi inişli çıkışlı yazı terk edildim aldatıldım çok kötü şeyler yaşadım ama sonunda kendime geldim dedimki Sherlock dur kendine gel seni mutlu eden insanlar varken mutsuz edenleri düşünmek akıl işi mi ?
Kendime zaman verdim ve şimdi iyiyim sizde öyle olacaksınız ama zaman gerekiyor malesef ilk aylarda toplanamazsınız üzülürsünüz kahrolursunuz onun mutlu olduğunu düşünür kendinizi yersiniz ama sanmayın ki mutlu . Sadece öyle sanıyorsunuz emin olun affetmedin asıl anlamını araştırın ve kendinizi çevrenizi affedin affetmek kabul etmektir affetmek size kötü davranan kişileri hayatınıza tekrar almak değildir affetmek onları görmezden gelmektir nefret kin gudup içinizdeki alevi canlandirmamaktir.

İnsanlar o kadar önemli değil önemli olan sizin düşünceleriniz ve duygularinizdir bırakın sizi incitenleri kendinizi suçlamayın tecrübe kazandınız ve gerçeği gördünüz şimdi daha dikkatli ve anlayislisiniz daha kaç ilişki gecicek başınızdan bu ne ki.
Evet zamana ihtiyacım var teşekkür ediyorum

Bide çocuğu varmış ha. Vay be
Tabi var çok geçmeden çocuk yaptı hem de :)) bakin şimdi gülerek anlayabiliyorum bence sizde zamanla öyle olacaksiniz.
Benden on yaş büyüktü, sürekli duygusal sömürü yapıyordu. Sen beni bırakırsan ben kimseyi bulamam sen genç güzelsin tabi falan filan.. 4 sene oldu evleneli ben daha yakın zamanda nişanlandım:))
Bi de yine on yaş küçük birini bulmuş.
Dayanması zordu ancak kendi kendimi daha fazla heder etmek istemedim çıktım o girdaptan. Yakın arkadaşlarımın da katkısı çoktur tabi. Sağ olsunlar zaman zaman sertte olsa uyarıları gözümü açtı. Bir tek ben mi acı çekiyorum ki, gayet normal üzülmem, önüme bakıp hayatımı yasiycam dedim .
Gezdim yeni yerler gördüm..o sırada okuma yazma öğrenememiş göçmen dört çocuğa okuma yazma öğrettim. Kendimi meşgul ettim bir baktım iyilesmisim:)
Geçen yıl da karşıma nişanlım cikti. Bazen jer erkek neslinde olan odunluklari yapsa da genel olarak iyi anlasiriz.

Tabi var çok geçmeden çocuk yaptı hem de :)) bakin şimdi gülerek anlayabiliyorum bence sizde zamanla öyle olacaksiniz.
Benden on yaş büyüktü, sürekli duygusal sömürü yapıyordu. Sen beni bırakırsan ben kimseyi bulamam sen genç güzelsin tabi falan filan.. 4 sene oldu evleneli ben daha yakın zamanda nişanlandım:))
Bi de yine on yaş küçük birini bulmuş.
Dayanması zordu ancak kendi kendimi daha fazla heder etmek istemedim çıktım o girdaptan. Yakın arkadaşlarımın da katkısı çoktur tabi. Sağ olsunlar zaman zaman sertte olsa uyarıları gözümü açtı. Bir tek ben mi acı çekiyorum ki, gayet normal üzülmem, önüme bakıp hayatımı yasiycam dedim .
Gezdim yeni yerler gördüm..o sırada okuma yazma öğrenememiş göçmen dört çocuğa okuma yazma öğrettim. Kendimi meşgul ettim bir baktım iyilesmisim:)
Geçen yıl da karşıma nişanlım cikti. Bazen jer erkek neslinde olan odunluklari yapsa da genel olarak iyi anlasiriz.
Ben küçük biryerde yaşıyorum başka biriyle tanışma olasılığım çok az o da yetmezmiş gibi
Korona cıktı işimden oldum. Belki sizin gibi birini tanısam çoktan geçerdi

Gerçekten mi ne kadar oldu ayrılalı
3-4 ay oluyor. Ara ara konuşuyorduk ama yeni sevgili yaptım şeklinde mesaj attı. Of hayatımda tanıdığım en dengesiz insandı. Biliyor musunuz bugüne kadar hep onunla olan ilişkimin çok özel dünyada hiç yaşanmamış dillere destan bir aşk olduğunu sanıyordum ama bugün buradaki konuları okuyunca ve benim hakkımda söylediği bir kaç şeyi duyunca aslında yaşadığım şeyin basit, cocuk oyuncağından hallice bir ilişki olduğunu anladım. Aşk bile değilmiş herhalde. Şuan canımı ayrılmış olmaktan çok 2 sene boyunca kendimi çok özel çok değerli bir ilişkide olduğum şeklinde kandırmış olmam yakıyor. Konu ile alakasız bir yazı oldu ama yazmak istedim kusura bakmayın.

Back
X