• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin mutlu olmasina dayanamiyorum

Adam evlenecegim dedi diye yataklara dusup ailenize kotu davranmasaymissiniz sizde yani.
Evlenecegim diyip sizi kandirdiysa bu kişi şüphesiz kotu niyetli bir insanmiş ama zarar gormenizin asil sebebi sizin kendi kendinize yaptiginiz şeyler. Sizinle gercekten evlenmek istiyor da olabilirdi, her evlilik niyetiyle cikilan yol kesin evliliğe varacak diye birşey yok.

Bu saatten sonra dikkat edersiniz biraz ve o kişiyi takip etmeyin. O kişi şuan mutsuzsa veya bir gun mutsuz olsa bile kalkip sosyal medyada mutsuzluğunu yayimlamaz, siz yayinlyor musunuz? 🙄
Aynen sosyal medyaya bakmayın,insanlar, hepimiz orda mutlu hallerimizi paylaşıyoruz,ama içimizde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmez,kendimden biliyorum.

3-4 ay oluyor. Ara ara konuşuyorduk ama yeni sevgili yaptım şeklinde mesaj attı. Of hayatımda tanıdığım en dengesiz insandı. Biliyor musunuz bugüne kadar hep onunla olan ilişkimin çok özel dünyada hiç yaşanmamış dillere destan bir aşk olduğunu sanıyordum ama bugün buradaki konuları okuyunca ve benim hakkımda söylediği bir kaç şeyi duyunca aslında yaşadığım şeyin basit, cocuk oyuncağından hallice bir ilişki olduğunu anladım. Aşk bile değilmiş herhalde. Şuan canımı ayrılmış olmaktan çok 2 sene boyunca kendimi çok özel çok değerli bir ilişkide olduğum şeklinde kandırmış olmam yakıyor. Konu ile alakasız bir yazı oldu ama yazmak istedim kusura bakmayın.
Belki sana çok değer verdi gibi yaptı aslında basit şeylerdi sen gözünde çok abarttın belki de evet değer verdi ama aşk ve sevgi biten şeyler. Bitti.

Belki sana çok değer verdi gibi yaptı aslında basit şeylerdi sen gözünde çok abarttın belki de evet değer verdi ama aşk ve sevgi biten şeyler. Bitti.
Valla değer verdiğini de düşünmüyorum şuan, o kendisinden başka kimseye değer veremez. Sevgi biten bir şeymiş evet benim sevgim bitti. Ne kadar güzel sevmiştim oysa kendimden çok sevmiştim. Ama bitti gitti işte, acı tatlı bir hatıra kaldı geriye.

Valla değer verdiğini de düşünmüyorum şuan, o kendisinden başka kimseye değer veremez. Sevgi biten bir şeymiş evet benim sevgim bitti. Ne kadar güzel sevmiştim oysa kendimden çok sevmiştim. Ama bitti gitti işte, acı tatlı bir hatıra kaldı geriye.
Biz sevgili iken eski sevgilisini erkek ismi ile kaydetmişti yakaladım sonra kızı sildi engelledi vs derken ayrılmamizi bekliyorlarmış sanırım baktım çıkıyorlar ama kıza ne yalanlar attıysa artık zamanında beni o kıza tercih etmişti kız ona rağmen barışmış şok oldum

Ama tercih etmişti derken yanlış anlama olay farkli

Ben küçük biryerde yaşıyorum başka biriyle tanışma olasılığım çok az o da yetmezmiş gibi
Korona cıktı işimden oldum. Belki sizin gibi birini tanısam çoktan geçerdi
Ama bende hemen tanımadım. Bunlar kendimizi engelleyen bahaneler. Kendi kendime atlattim. Olay 2016'da yasandı. Nişanlımı geçen sene tanıdım.

Evet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..

Abla 10 tane de üyelik alsan sen hırsını alamayacaksın. Her şeyin ilacı zaman neden zamana bırakmıyorsun?

Evet doğru gördünüz dayanamıyorum evlenme vaadiyle kandırıp, bana o kadar kazıklar atıp,aldatıp, yalanlar söyleyip aileme karşı mahçup edip, benden sonra eski sevgilisine dönüp sosyal medyalarda 'sana olan hislerim içime sığmıyor' diye methiyeler düzmesine dayanamıyorum.
Çok uğraştım hatta hasta oldum aileme kötü davrandım değdi mi hayır. Ama bakınca gerçekten kötü insanlar daha gamsız ve mutlu. Anlatilacak o kadar çok şey var ki gerçekten iyi biri değil ama mutlu. Ben ise atatamadığım travmalarla güvensizliklerle boğuşuyorum diyeceklerim bu kadar..
Kötülüğe nereden baktığına göre değişir
Ailenizin gözünde sizde kötüsünüz
3 günlük bir ilişki için ailenize yaptıklarıniz sizi daha kötu yapar
Hayır katilmiyorum
Herkes hak ettiğini yaşar

Back
X