Eski sevgilimin sürekli beddua etmesi, rahatsız etmesi..

kiraz0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
183
116
53
30
Arkadaşlar merhaba. 8 9 ay önce ciddi düşündüğüm sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım. Çünkü kendisi çocuk gibiydi ,aşırı anneciydi. Mesela ilerde annemi sürekli aramak zorundasın kendi annene nasılsan ona öyle olmak zorundasın ayıramazsın. Sana yanlış yaparsa kan olsa yutacaksın tarzında konuşuyodu. En son işler iyice ciddiye bindiğinde düğün yaparsak altınları annem alcak. Sana bilezik takılcak ama sonra borcunu beraber ödiycez. Annemlere yakın evde oturcaz. Tarzında şartlar koştu. Tüm bunları annesinin söylettirdiğine emindim. Bi süre sonra tüm bunlara tahammül edemeyip ayrıldım. Sonrasında barışmak için yalvardı düzeleceğini söyledi ama ben istemedim. Aradan bi 9 ay geçti ve ben ailemin uygun gördüğü biriyle nişanlandım. Şimdi de orda burda altın için ayrıldı. Beni harcadı ona söyleyin hakkımı helal etmiyorum mutlu olamasın yuva kuramasın diye konuşuyomuş. Nişanlı olduğumu öğrendi şimdi de sürekli gecenin bi vaktinde arıyor. Numaramı değiştirdim bu defa da milletle haber gönderiyor. Ahım tutsun mutlu olamasın diye. Aşırı rahatsız oluyorum sizce ne yapmam gerekiyor.

Polise şikayet edin zaten. Böyle erkekler iğr*nç ya!! Hem suçlu hem de güçlü bir g*riz*kali versiyonu
Nişanlın haberi var mı ki yoksa sonra sıkıntı olmasın?

Hiç dikkate almayın. Laf taşıyan insanlara da size laf taşımamalarını söyleyin.

Nişanlandığınız insanı seviyor musunuz ? Sadece aileniz uygun gördüğü için mi kendisiyle evlenme kararı aldınız ?

Ay salak mıdır nedir iyiki ayrılmışsınız. Okudukça sinirlendim annesine hizmetçi köle alıyor heralde.
Sizde aracı olan kişilere söyleyin bana laf getirmeyin, bir daha bana onun söyledikleriyle gelirseniz sizide onuda sikayet ederim deyin.

Polise şikayet edin zaten. Böyle erkekler iğr*nç ya!! Hem suçlu hem de güçlü bir g*riz*kali versiyonu
Nişanlın haberi var mı ki yoksa sonra sıkıntı olmasın?
Öyle bi ilişkim olduğunu biliyor. Şu an rahatsız ettiğinden haberi yok. Şikayet edip iyice başıma bela olmasından korkuyorum

Evet şu an seviyorum

Öyle bi ilişkim olduğunu biliyor. Şu an rahatsız ettiğinden haberi yok. Şikayet edip iyice başıma bela olmasından korkuyorum
bu şekil yaparak belayı daha da büyütüyorsunuz. Nişanlına bu rahatsız ettiği olayı söylemediniz başkasından duysa sana olan güveni azalacak.. polise şikayet edin ki bir dahakine fizilsel şiddet olabilir taciz vb Allah korusun, uygulamasın diye..

Ben şikayetçi olurdum. Akli dengesi yerinde değil belli ki, yarın öbür gün önünü kesip fiziksel zarar vermeye de kalkabilir
Evet bundan da çok korkuyorum. Ayrılırken kapından ayrılmam başına bela olurum tarzında konuşuyodu çünkü

Evet haklısınız aslında

Onlara da gereken cevabı söylüyorum zaten

Annem çok evham yapar diye anlatmak istemiyodum ama artık anlatmam gerekiyo gibi görünüyo

Sizde tanidiklarla laf gonderin ,ana kuzusu olmasaydi erkek gibi erkek olsaydi ayrilmazdim diyin .akla bak ya annesine bilezik alip parasini beraber odettirecek .

Ay bu ökuz beddua etse ne olur etmese ne olur.Şukur et kurtulduguna.
Az daha tövbe tövbe annem Allah ona secde edeceksin diyicek utanmasa salak.
Şikayetci ol.

Ailen ailesini arayıp ağızlarının payını versin ne münasebet rahatsız etmek hasta

Anası aslan oğluşum kızlar sana kurban olsun deyince gerçek sanmış heral, siz hayatınıza baktınız o bakamadı buna içerlemiş, o cinbaz anası da nasıl doldurmuştur kafasızı. Ailenize ve nişanlınıza söyleyin, yoksa başkasından emin olun duyarlar, o zaman iş biter sizin için. Siz söyleyin. Bi hötlesinler de sesi içine kaçsın. Böyle kolay av oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…