Eski sevgilimin sürekli beddua etmesi, rahatsız etmesi..

Sizde tanidiklarla laf gonderin ,ana kuzusu olmasaydi erkek gibi erkek olsaydi ayrilmazdim diyin .akla bak ya annesine bilezik alip parasini beraber odettirecek .
Laf gönderecek kadar önemsemiyorum benden uzak olsun yeter

Tekrar rahatsız etmeye kalkarsa söyliycem

Ay bu ökuz beddua etse ne olur etmese ne olur.Şukur et kurtulduguna.
Az daha tövbe tövbe annem Allah ona secde edeceksin diyicek utanmasa salak.
Şikayetci ol.
Kendisi annesine tapıyor zaten benden de aynı şeyi bekliyor

Şikayetçi olmak için neyi bekliyorsun

Ucuz kurtulmussun.Evlenmeden pazarlık yapmış.Salak mi bu hangi kız kaynanaya altın verir.
Evlenseydin bununla sürekli tehdit şantaj baskı yaşayacaktın.Numarasini engelle.Baktin çok rahatsız ediyor şimdiki nişanlıma hatta ailene de bahset.Sonucta ayıp birşey değil bu.

Bedduadan değil size bir şey yapmasından korkun. Hemen şikayet edip, uzaklaştırma aldırın ve ailenize anlatın. Her gün neler neler okuyoruz, bu sizin tek başınıza çözebileceğiniz bir mesele değil.
Sanırım öyle

Evet evlenseydim hayatım kararcaktı

Buna benzer bir tiple cikmistim adam anaci degildi sizinki kadar ama bittigini kabul etmiyordu telefondan engellesem Facebooktan yaziyordu neyse her yerden engelledim en son birkac ay once telegramdan yazdi yine bastim engeli ama oncesinde de bir daha yazarsan savcılığa veririm demistim sesi kesilmisti telegramdan yazdiginda da en son ne dedim unuttun herhalde dedim tekrar savcılığa veririm dedim israra devam edince bastim.engeli. Pısırık tipler boyle saplantili oluyor biraz, çünkü baskasini bulamiyorlar sizinki bulsa da kimse buna dayanmaz
Bu kadar beddua etmis ya karsisina oyle biri cikar ki o adamin da anasinin da canina okur :) o zamana kadar lütfen şikayetçi olun ilerlerse en azindan elinizde sikayet dilekceniz olur daha once de rahatsız ettigine dair

Sizi tebrik ederim zamaninda iyi gorup ayrilmissiniz. Guncel durumda beyefendinin dayak yemesi lazim ki sussun. Ama tabi kimseye dovduremeyeceginize gore millete de 'ben nisanliyim sundan haber getirmeyin' deyip keyfinize bakmaniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…