Eski sevgilimin sürekli beddua etmesi, rahatsız etmesi..

Ya kes sesini kaybol de muhattap bile olma sakın haberde yollama. Ancak aşağıya çeker seni nişanlınla aran bozulur demedi deme

Onunla ortak olan tüm arkadaşlarınla ya sen tamamen irtibatı kes yada onlar o kişiyle irtibatı kessin utanmadan hala sana haberini mi getiriyorlar tepkini koy bunun sonu olmaz sana diyim havlayan köpekte issirmaz boşver hicbisey yapma keyfine bak

Herkesle arama mesafe koydum zaten

Ettiği bedduaların onu bulması zaten tek dileğim

Sizi tebrik ederim zamaninda iyi gorup ayrilmissiniz. Guncel durumda beyefendinin dayak yemesi lazim ki sussun. Ama tabi kimseye dovduremeyeceginize gore millete de 'ben nisanliyim sundan haber getirmeyin' deyip keyfinize bakmaniz lazim.
Aslında o kadar istiyorum ki birinin bunun ağzının ortasına vurmasını ama dediğiniz gibi nişanlı olduğum için olayları büyütmek istemiyorum

Öncelikle bu herifi sutladigin icin tebrikler. Size ikinci tavsiyem: hic tepki göstermeyin. Yok sayin. Laf tasiyanlarin da agzinin payini verin ki bir daha gelmesinler. Disardan birileri size sosyal medyadan mesaj atabilmesini tamamen engelleyin. Gidip annesinin dizinin dibinde aglasin donsuz

Hakkında suç duyurusunda bulun.Tacizden uzaklaştırma al ve kendine dikkat et.

Öncelikle şikayetçi olun ailenize ve nişanlınıza söyleyin. Yarın daha büyük bela olur size.
İkinci konuysa nişanlınız. Seviyor musunuz yoksa aile uygun gördü diye mi nişanlısınız? Buda ilk olay kadar önemli bence sizin hayatınız için.

Nisanliniza mutlaka soyleyin, sikayetci olmasaniz bile savciliga veriyorum diye tehdit edin, bir bk yapamaz gevsek herif. Bedduasi doner kendini bulur.

Anneniz evhamlı olsa bile söyleyin. Yarın bir gün nişanlınız duyarsa aileniz de duyacak. Aileniz size dönüp kızım bize niye söylemedin der? En azından onlara söyleyin. Babanız veya erkek kardeşiniz varsa onlara diyin. Ortaya çıkarsa aileniz biz biliyorduk der ve arkanızda durur. Kesinlikle ailenize söyleyin ve size laf taşıyanlara onun hakkında bir şey duymak istediğinizi net bir şekilde belirtin. Ailenize veya nişanlınıza söylemezseniz hem aile ilişkiniz hem nişanlınızla olan ilişkiniz bozulur. Söylemek zorundasınız. Söylemezseniz:Niye söylemedin? Güvenmedin mi? Bir şey mi saklıyorsun ki söylemedin? derler. Hemen pazar kahvaltısında ailenize bahsedin.

Tam olarak onu yaptım

İşler çıkmaza girebilir doğru

Evet ailem uygun gördü ama benimde çok aklıma yattı. Ve seviyorum mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…