eski sevgilimle aramdaki sorun

laelaela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
104
-2
26
merhabalar konuya gireyim sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz üniversitedeyim ben o çalışıyor baska şehirde. Yılbaşında gideceğim yer için sevgilime danıştım ve tamam demişti gönülsüz olarak bende arkadasımın evi -2 katta çekmeyebilir beni wpden ara diye uyarmıştım arkadaşlarımın evine gitmiştim haberi olarak görüntülü ara dedim aradı görüntülü açıldı sonra birden çekmedi ve kapandı sonra oda ben anlayacağımı anladım tarzı konuştu hiç aramalarıma dönmedi cevap vermedi galiba başkalarının yanıma geldiğini o görmesin diye kapattığımı zannetti. Daha öncede güven problemi vardı. Tek kelime etmeden ayrıldı kendimi açıklamama izin vermedi içimde kaldı beni öyle tanımasını istemiyorum (1erkek 2 kız arkadaşım vardı) suanda konuşmak istiyorum aynı şehire geldim yeniden üniden sizce aramalı mıyım konuşabilir miyiz diye içimi dökmek istiyorum kendimi anlatmak istiyorum içim hiç rahat değil seviyordum ve bu agustosta 2 yıl olacak bi ilişkiydi barışmasak bile konuşmak anlatmak istiyorum

Son düzenleme:
merhabalar konuya gireyim sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz üniversitedeyim ben o çalışıyor baska şehirde. Yılbaşında gideceğim yer için sevgilime danıştım ve tamam demişti gönülsüz olarak bende arkadasımın evi -2 katta çekmeyebilir beni wpden ara diye uyarmıştım arkadaşlarımın evine gitmiştim haberi olarak görüntülü ara dedim aradı görüntülü açıldı sonra birden çekmedi ve kapandı sonra oda ben anlayacağımı anladım tarzı konuştu hiç aramalarıma dönmedi cevap vermedi galiba başkalarının yanıma geldiğini o görmesin diye kapattığımı zannetti. Daha öncede güven problemi vardı. Tek kelime etmeden ayrıldı kendimi açıklamama izin vermedi içimde kaldı beni öyle tanımasını istemiyorum çünkü zaten izin verdiği bi yerdeydim (1erkek 2 kız arkadaşım vardı) suanda konuşmak istiyorum aynı şehire geldim yeniden üniden sizce aramalı mıyım konuşabilir miyiz diye içimi dökmek istiyorum kendimi anlatmak istiyorum içim hiç rahat değil seviyordum ve bu agustosta 2 yıl olacak bi ilişkiydi barışmasak bile konuşmak anlatmak istiyorum
Böyle sığ görüşlü bir hanzoya neyi anlatacaksın?
Kurtuldum diye şükretmen lazım farkında mısın?
Başka erkek mi kalmadı adam resmen sana iftira atmış gururun yok mu hiç.

merhabalar konuya gireyim sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz üniversitedeyim ben o çalışıyor baska şehirde. Yılbaşında gideceğim yer için sevgilime danıştım ve tamam demişti gönülsüz olarak bende arkadasımın evi -2 katta çekmeyebilir beni wpden ara diye uyarmıştım arkadaşlarımın evine gitmiştim haberi olarak görüntülü ara dedim aradı görüntülü açıldı sonra birden çekmedi ve kapandı sonra oda ben anlayacağımı anladım tarzı konuştu hiç aramalarıma dönmedi cevap vermedi galiba başkalarının yanıma geldiğini o görmesin diye kapattığımı zannetti. Daha öncede güven problemi vardı. Tek kelime etmeden ayrıldı kendimi açıklamama izin vermedi içimde kaldı beni öyle tanımasını istemiyorum çünkü zaten izin verdiği bi yerdeydim (1erkek 2 kız arkadaşım vardı) suanda konuşmak istiyorum aynı şehire geldim yeniden üniden sizce aramalı mıyım konuşabilir miyiz diye içimi dökmek istiyorum kendimi anlatmak istiyorum içim hiç rahat değil seviyordum ve bu agustosta 2 yıl olacak bi ilişkiydi barışmasak bile konuşmak anlatmak istiyorum
hayır tabiki de ne işin var bu adamla

Zaten izinli olduğunuz bir yerde miydiniz😅
Ya bırakın istediği gibi anlasın siz kendinizi bildikten sonra böyle birinden kurtulduğunuz için şükredin.
Artık kendisini böyle çekecek ama zamanı gelince-artık 10 yıl mı olur- aydınlanacak birini bulursa ikili ilişkilere devam etsin o da.
Deli ya, anlamışmış kıt aklınla ne anladın acaba git ötede anla deyip engellemek en iyisi. O aklıyla vay çok iyi anlamışım deyip sefil anlamasına devam ederdi işte

Yılbaşından bu yana 4 ay gecti hicmi aramadi konuşmadiniz.durum öyle ise niye kendini küçük düşünüyorsun ki yılbaşından sonra yada hemen disari cikip geri aramadin mi -2 den guven sorunu varsa yürütme

Üniversitede okuduğunuz bölüm nedir ? Geleceğe dair bireysel hedefleriniz , ailenize karşı hiç bir sorumluluğunuz veya sorumluluk duygunuz yok mu ?

Erkek arkadaşınızdan neden izin almanız gerekiyor ?

Gittiğiniz yerden erkek arkadaşınızın haberi varmış , hatta izin de almışsınız kendisinden ; peki nerede olduğunuzdan ailenizin haberi var mıydı ?

seni vicdanınla bas basa bırakıyorum tarzı konusma yapmak istiyorum içimi dökmek istiyorum tek kelime edemedim
Kesin bu çok iyi anlayan haliyle sizi anlayıp büyük vicdan azabına kapılıp yemeden içmeden kesilir bu tip.
Ben ne yaptım diye kafasını taşlara vurur. Ahh dilim lal olaydı etmeseydim böyle laflar der.

Sizce de çok şey isteyip çok şey beklemiyor musunuz? Karşılıklı isteme ve bekleme hem de

Kimseye kendinizi açıklamak, anlatmak zorunda değilsiniz. Eğer size gerçekten değer veren, sizi kaybetmek istemeyen biri olsaydı böyle bir açıklama için uğraşmak zorunda kalmaZdınız. Bir de adam resmen iftira atmış size. Böyle erkeklerle vakit kaybetmeyin, kendinizi sevin çok değerlisiniz.

Yılbaşından bu yana 4 ay gecti hicmi aramadi konuşmadiniz.durum öyle ise niye kendini küçük düşünüyorsun ki yılbaşından sonra yada hemen disari cikip geri aramadin mi -2 den guven sorunu varsa yürütme
tabiki aradım ertesi sabah aradım yazdım dönmedi bende o sinirle sildim çıkardım her yerden ama zaman geçtikçe içime oturuyor insanın kendini ifade etmemesi çok kötü bi durum

Kesin bu çok iyi anlayan haliyle sizi anlayıp büyük vicdan azabına kapılıp yemeden içmeden kesilir bu tip.
Ben ne yaptım diye kafasını taşlara vurur. Ahh dilim lal olaydı etmeseydim böyle laflar der.

Sizce de çok şey isteyip çok şey beklemiyor musunuz? Karşılıklı isteme ve bekleme hem de
evet kendini bi şekilde haklı çıkaracak belki de ama kendimi ifade edemediğim zaman hep içimde kalıyor yapı olarak çok arafta kaldım hep aklımda bi anlatsaydım geri vicdanınla bas basa bırakıyorum diyip gelseydim tarzı

Kimseye kendinizi açıklamak, anlatmak zorunda değilsiniz. Eğer size gerçekten değer veren, sizi kaybetmek istemeyen biri olsaydı böyle bir açıklama için uğraşmak zorunda kalmaZdınız. Bir de adam resmen iftira atmış size. Böyle erkeklerle vakit kaybetmeyin, kendinizi sevin çok değerlisiniz.
evet haklısınız. kendimi ifade etmek istiyorum etmediğim zamanlarda kendimi kötü hissediyorum aslında durum birazda kendimle ilgili i, yapımla ilgili

Siz bir bireysiniz ve kime gidip geleceğinize kendiniz karar verirsiniZ. Bir erkeğin iznine ihtiyacınız yok ne demek izin verdiği yerdeyim. Bu kadar değersizleştirmeyn kendinizi

Üniversitede okuduğunuz bölüm nedir ? Geleceğe dair bireysel hedefleriniz , ailenize karşı hiç bir sorumluluğunuz veya sorumluluk duygunuz yok mu ?

Erkek arkadaşınızdan neden izin almanız gerekiyor ?

Gittiğiniz yerden erkek arkadaşınızın haberi varmış , hatta izin de almışsınız kendisinden ; peki nerede olduğunuzdan ailenizin haberi var mıydı ?
izin almaktan kastım haberi var doğal olarak söylemem gerekir baska bi evdeysem ayrıca aileminde haberi var merak etmeyin

Back
X