eski sevgilimle aramdaki sorun

Canım güzel kardeşim sana bi abla nasihatı bende aynı şeyleri yasadım nasıl mi benim hayatımdaki insan da uzak şehirlerde idik ve onuda güven problemi vardı ve bu zamanla kendi açmadığı aramadığı zaman isim var lakin ben calısmadığım içinde acmadığımda sorun problem oluyordu sürekli zamanla engel atmalar laf anlamazlar bildiğini okumalar ama ben hala kendimi anlatırdım ve sonucu ne oldu biliyor musun ayrılık hemde ihanetle arkamdan hiç beklemediğim bir insanla aldatma kişi kendinden bilirmiş kuzum sakın hiç bi işe yaramaz ama dersen içim rahat etsin abla anlat içini dök inanırsa ne ala inanmazsan herkes yoluna gitsin ve asla kendini üzme suçlama bunlar manipülasyon tekniği ben cok sonraları fark ettim
teşekkür ederim beni anlayan birinin çıkmasına çok sevindim,inanın barışmakta niyetim değil yapı olarak kendimi ifade edemediğimde üzerinden 1 yılda geçse kendimi kötü hissediyorum çünkü tek kelime edemedik ona sanki ihanet etmişim gibi algıladı çok şey yaşadık çok şeyin üstesinden geldik böyle bitmemeliydi. İnanmasıda önemli değil artık benim derdim kendimi açıklamak..

Ayrıca güzel kardeşim sen izin almak zorunda degilim ha söylersin oda sana söyler bu güzel güveni oluşturur arada ama emin ol hersey sölemekte sadece karsıya daha cok kendine bi özgğven o benden kopmaz ne yapsam susar olarak anlıyor biliyor musun kuzum zamanla bunu kötüye kullanıyor hersey bi dozu olmalıymış meğer bende bunu öğrendim denge önemli kardesim umarım cok mutlu olacağın bi ilişki yasamak sana nasip olur 😍 Allah kalbine göre versin amin

Ki ben bu durumları anne ve babamın en zor zamanında agır sağlık hastane süreçlerini yasarken yasadım ban nasılsın diyen sormayan bana yapmadıgını bırakmıyor sürekli sorun baktım bana sadece eziyet ve sonrada gercek çıktı zaten ortaya meğer kendinde varmış suc hata kusur bende de var sanmış bu en dar zamanımda yaptığı üstüne aldatmayı öğrenmek en dar zamanımı bi yıkımdı seni üzen insan hayatında yeri olmamalı aşk sevgi üzmek için degil
anladım sizinkide çok kötü bir durum çok iyi anlıyorum sizi

Tüm biten ilişkiler bir ayrılık konuşmasını hakeder. Sizde bu olmadığı için tam olarak bağınızı koparamamışsınız. Aklınızda hep acaba olarak kalmış. Belki defalarca kafanızda bu konuşmayı yaptınız ağlaştınız ya da gördün mü kimi kaybettin diyip basıp gittiniz. Eğer ilişkiniz bu konuşma üzerine bitti ve eski sevgiliniz sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmediyse yapmayı planladığınız bu konuşmayı yaptığınızda sizi anlamayacaktır. Hayalinizde kurduğunuz senaryolardan hiçbiri gerçekleşmeyince daha da üzüleceksiniz.

teşekkür ederim beni anlayan birinin çıkmasına çok sevindim,inanın barışmakta niyetim değil yapı olarak kendimi ifade edemediğimde üzerinden 1 yılda geçse kendimi kötü hissediyorum çünkü tek kelime edemedik ona sanki ihanet etmişim gibi algıladı çok şey yaşadık çok şeyin üstesinden geldik böyle bitmemeliydi. İnanmasıda önemli değil artık benim derdim kendimi açıklamak..
Biliyorum kardesim ben seni anlıyırom emin ol aynı durumlardan bende geçtim ama dediğim su sen hep kendini açıklamak zorunda kalan oluyorsun sürekli o ise sorun cıkarsın sen cabalayan onun için açıklama yap ve sonra kenara celil gözle ve aynı seyirci yaparsa asla affetmez kendide çabalamayın gerektiğini bilsin tamam mı güzel kardeşim aynı şeyler yasamanın istemem

Siz ısrarla barışmak için değil içimde kaldığı için konuşmak istiyorum diyorsunuz ama o bunu barışmak istiyorsunuz gibi algılayacak. Ortada fol yok yumurta yokken sizi direkt silebilen bir insandan bahsediyorsunuz.
Kafasında neler kurduysa bu kadar zamandır sizinle iletişime geçmemiş değer mi konuşup kendinizi yormanıza?
Çok şey yaşadık çok şeyin üzerinden geldik diyorsunuz ama bu tarz paylaşımlar yapan insanlar birbirlerini bu kadar kolay silemezler.
Kendinizi yorduğunuzla kalacaksınız, e bir de onun egosunu şişirdiğinizle.

Biliyorum kardesim ben seni anlıyırom emin ol aynı durumlardan bende geçtim ama dediğim su sen hep kendini açıklamak zorunda kalan oluyorsun sürekli o ise sorun cıkarsın sen cabalayan onun için açıklama yap ve sonra kenara celil gözle ve aynı seyirci yaparsa asla affetmez kendide çabalamayın gerektiğini bilsin tamam mı güzel kardeşim aynı şeyler yasamanın istemem
açıklama yap kenara çekil gözle derken ben mi yapayım açıklama tam anlamadım

Tüm biten ilişkiler bir ayrılık konuşmasını hakeder. Sizde bu olmadığı için tam olarak bağınızı koparamamışsınız. Aklınızda hep acaba olarak kalmış. Belki defalarca kafanızda bu konuşmayı yaptınız ağlaştınız ya da gördün mü kimi kaybettin diyip basıp gittiniz. Eğer ilişkiniz bu konuşma üzerine bitti ve eski sevgiliniz sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmediyse yapmayı planladığınız bu konuşmayı yaptığınızda sizi anlamayacaktır. Hayalinizde kurduğunuz senaryolardan hiçbiri gerçekleşmeyince daha da üzüleceksiniz.
evet kesinlikle öyle bitme konuşması olmadığı için bağımı koparamadım kabullenmedim bir türlü ondan dolayı en asından 4 ayda geçse o konusmayı yapmak istiyorum :(

merhabalar konuya gireyim sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz üniversitedeyim ben o çalışıyor baska şehirde. Yılbaşında gideceğim yer için sevgilime danıştım ve tamam demişti gönülsüz olarak bende arkadasımın evi -2 katta çekmeyebilir beni wpden ara diye uyarmıştım arkadaşlarımın evine gitmiştim haberi olarak görüntülü ara dedim aradı görüntülü açıldı sonra birden çekmedi ve kapandı sonra oda ben anlayacağımı anladım tarzı konuştu hiç aramalarıma dönmedi cevap vermedi galiba başkalarının yanıma geldiğini o görmesin diye kapattığımı zannetti. Daha öncede güven problemi vardı. Tek kelime etmeden ayrıldı kendimi açıklamama izin vermedi içimde kaldı beni öyle tanımasını istemiyorum (1erkek 2 kız arkadaşım vardı) suanda konuşmak istiyorum aynı şehire geldim yeniden üniden sizce aramalı mıyım konuşabilir miyiz diye içimi dökmek istiyorum kendimi anlatmak istiyorum içim hiç rahat değil seviyordum ve bu agustosta 2 yıl olacak bi ilişkiydi barışmasak bile konuşmak anlatmak istiyorum
gidecegin yeri sevgiline niye soruyorsun. anan baban gitme derse carlarsin ama elin adamina niye izin veriyorsun

açıklama yap kenara çekil gözle derken ben mi yapayım açıklama tam anlamadım
Klavye otomatik olunca yazım sorunlu olmuş kusura bakma evet dediğim gibi sen kendini kısaca ifade etti yanlış anlaşılma kalksın ortadan ama sonrada kenara çekilip bekle eğer barıştınız diyelim aynı şeyi yaparsa aynı sorunları çıkarırsa eğer sen tekrar tekrar kendini anlatmaya kalkma ozaman sınırını çek belirle çünkü böyle insanlar biri anlatmaya çabalamaya kalktıkca kendilerini kenara çekip sorunlar cıkarıp sadece karşıdaki insanın çabalamasını bekliyorlar daha beter bi ego yapma haline dönüştürüyorlar ve olan senin enerjine oluyor sürekli anlatan çabalayan insan sen oluyorsun o ise sürekli sorun çıkaran ve nedense hep kendini haklı gören :((

tabiki aradım ertesi sabah aradım yazdım dönmedi bende o sinirle sildim çıkardım her yerden ama zaman geçtikçe içime oturuyor insanın kendini ifade etmemesi çok kötü bi durum
Bir izin alınmalıysa o ailedir elin oğlunu tepenize çıkartıyor sonrada eyvah naptım diyorsunuz...sizi n onun peşinden koşmak için anlattığınızı düşünecek ki doğru malesef..

Klavye otomatik olunca yazım sorunlu olmuş kusura bakma evet dediğim gibi sen kendini kısaca ifade etti yanlış anlaşılma kalksın ortadan ama sonrada kenara çekilip bekle eğer barıştınız diyelim aynı şeyi yaparsa aynı sorunları çıkarırsa eğer sen tekrar tekrar kendini anlatmaya kalkma ozaman sınırını çek belirle çünkü böyle insanlar biri anlatmaya çabalamaya kalktıkca kendilerini kenara çekip sorunlar cıkarıp sadece karşıdaki insanın çabalamasını bekliyorlar daha beter bi ego yapma haline dönüştürüyorlar ve olan senin enerjine oluyor sürekli anlatan çabalayan insan sen oluyorsun o ise sürekli sorun çıkaran ve nedense hep kendini haklı gören :KK43:(
teşekkür ederim ❤️

Bir izin alınmalıysa o ailedir elin oğlunu tepenize çıkartıyor sonrada eyvah naptım diyorsunuz...sizi n onun peşinden koşmak için anlattığınızı düşünecek ki doğru malesef..
aileminde haberi var zaten gideceğim yeri kimle olduğumu bilmesi gayet normal bi durum izin değil bu

Siz ısrarla barışmak için değil içimde kaldığı için konuşmak istiyorum diyorsunuz ama o bunu barışmak istiyorsunuz gibi algılayacak. Ortada fol yok yumurta yokken sizi direkt silebilen bir insandan bahsediyorsunuz.
Kafasında neler kurduysa bu kadar zamandır sizinle iletişime geçmemiş değer mi konuşup kendinizi yormanıza?
Çok şey yaşadık çok şeyin üzerinden geldik diyorsunuz ama bu tarz paylaşımlar yapan insanlar birbirlerini bu kadar kolay silemezler.
Kendinizi yorduğunuzla kalacaksınız, e bir de onun egosunu şişirdiğinizle.
Maalesef sonuç bu oluyor egosu şişiyor zaten gercekten seven insan en ufak şeyde silmez emin ol böyle yapan insanlar sadece ömür enerji törpüsü oluyor çabalayan ise sadece yorulan

Yılbaşındaki tatil hakkında mi???
Mayısın altisina girmedik mi? Yilbasina daha 8 ay var😳😳 bugün hamile kalsan yılbaşına doğurursun, cidden bu kadar erken plan yapıyor musunuz?

Düzeltme; öyle bı lafa girmişsin ki olay yeni sandım:) boşver ya iki yıllık sevgilisini durduk yere 'anladim anlayacağımi' diye terkeden adamla ne konusacaksin ki?

Kendinizi yordugunuza değmez. Sizi anlamaz, bahane uyduruyorsunuz, barışmaya çalışıyorsunuz diye düşünüp iyice havalanacak. Bazen geriye hiç bakmadan öylece ilerlemek gerekir.

Kendinizi yordugunuza değmez. Sizi anlamaz, bahane uyduruyorsunuz, barışmaya çalışıyorsunuz diye düşünüp iyice havalanacak. Bazen geriye hiç bakmadan öylece ilerlemek gerekir.
haklısınız farkındayım ama bitme konuşması olmadığı için yediremiyorum hazmedemiyorum amacım barışmak değil evet :(

haklısınız farkındayım ama bitme konuşması olmadığı için yediremiyorum hazmedemiyorum amacım barışmak değil evet :KK43:
Bunun neyine konuşacaksınız ki? Ben zamanında e- posta ile terk edildim ya😅 cevap bile vermedim. Değmezdi çünkü. Zavallı gibi görüneceksiniz kendinize yapmayın bunu.

Back
X