Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izinden kastım söyledim bilgisi varSiz bir bireysiniz ve kime gidip geleceğinize kendiniz karar verirsiniZ. Bir erkeğin iznine ihtiyacınız yok ne demek izin verdiği yerdeyim. Bu kadar değersizleştirmeyn kendinizi
izin almaktan kastım haberi var doğal olarak söylemem gerekir baska bi evdeysem ayrıca aileminde haberi var merak etmeyin
iktisatDurumun tuhaflığını anlamanız için sormuştum , anlaşılmamış belli ki.
Hangi bölümde okuyorsunuz ?
Tabii siz anlatın o vicdanıyla kesin baş başa kalır diyeceğim de aynen şunu düşünür: Affedeyim diye ne anlattı be,çok aşık bana sanırım, normal süperim ben. Neyse iki ay sonra tekrar gelir anlatmaya ben başka durumlara bakayım aman boşver şimdilik der.evet kendini bi şekilde haklı çıkaracak belki de ama kendimi ifade edemediğim zaman hep içimde kalıyor yapı olarak çok arafta kaldım hep aklımda bi anlatsaydım geri vicdanınla bas basa bırakıyorum diyip gelseydim tarzı
evet haklısınız. kendimi ifade etmek istiyorum etmediğim zamanlarda kendimi kötü hissediyorum aslında durum birazda kendimle ilgili i, yapımla ilgili
izinden kastım nerde kimle olduğumu bildiği kızlı erkekli olduğumuz için bilmesi en doğal hakkı ??Kendime bir kelepçe takıyorum anahtarini da sana veriyorum diyeceksiniz yani . İzin verdiği bir yere gittim ne demek ?
hanımefendi izinden kastım nerde kimle olacağımı bilmesiydi orada ayrı şehirlerde olduğumuz için bunu bilmesi en doğal hakkı kızlı erkekli bi yerdi bulunduğum yer kafasında kurdu ama benim amacım barışmak değil yapı olarak kendimi ifade edemediiğim zaman 1 yılda geçse rahat edemiyorum konuşup konuşup gelmek istiyorum onun cevabı umrumda değilSöyleyeceklerinizi bir kağıda yazın, tekrar yazın tekrar yazın tekrar tekrar ta ki; içinizde yazacak birşey kalmayana kadar. Sonrasında kağıdı yakın. Sizi dinlemek istemeyen birine bir şey açıklamanıza gerek yok ama içinizi bu şekilde boşaltabilirsiniz. Bir de lütfen 18 yaşınızın üstünde iseniz bir daha hiç bir ilişkinizde karşınızdakinden izin almayın. Bu karşımızdakine, yapacağım herşeyi senin onayına bırakıyorum demek bir nevi. Bu da kendinize yapabileceğiniz en büyük haksızlıklardan biridir. Karşıdaki asalaklarda kendilerinde herşeyi hak görüyorlar sonra
İzin verdiği bir yer mi? Arada sizi çişede çıkarıyor mu?merhabalar konuya gireyim sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz üniversitedeyim ben o çalışıyor baska şehirde. Yılbaşında gideceğim yer için sevgilime danıştım ve tamam demişti gönülsüz olarak bende arkadasımın evi -2 katta çekmeyebilir beni wpden ara diye uyarmıştım arkadaşlarımın evine gitmiştim haberi olarak görüntülü ara dedim aradı görüntülü açıldı sonra birden çekmedi ve kapandı sonra oda ben anlayacağımı anladım tarzı konuştu hiç aramalarıma dönmedi cevap vermedi galiba başkalarının yanıma geldiğini o görmesin diye kapattığımı zannetti. Daha öncede güven problemi vardı. Tek kelime etmeden ayrıldı kendimi açıklamama izin vermedi içimde kaldı beni öyle tanımasını istemiyorum çünkü zaten izin verdiği bi yerdeydim (1erkek 2 kız arkadaşım vardı) suanda konuşmak istiyorum aynı şehire geldim yeniden üniden sizce aramalı mıyım konuşabilir miyiz diye içimi dökmek istiyorum kendimi anlatmak istiyorum içim hiç rahat değil seviyordum ve bu agustosta 2 yıl olacak bi ilişkiydi barışmasak bile konuşmak anlatmak istiyorum
evet haklısınız ama içimi çok rahatlatmak istiyorum her aynı şehire geldiğimde bi anlatsaydım en azından oluyorum beni bu düşünce çok yorduTabii siz anlatın o vicdanıyla kesin baş başa kalır diyeceğim de aynen şunu düşünür: Affedeyim diye ne anlattı be,çok aşık bana sanırım, normal süperim ben. Neyse iki ay sonra tekrar gelir anlatmaya ben başka durumlara bakayım aman boşver şimdilik der.
İzin verdiği bir yer mi? Arada sizi çişede çıkarıyor mu?hangi
hanımefendi izinden kastım nerde kimle olacağımı bilmesiydi orada ayrı şehirlerde olduğumuz için bunu bilmesi en doğal hakkı kızlı erkekli bi yerdi bulunduğum yer kafasında kurdu ama benim amacım barışmak değil yapı olarak kendimi ifade edemediiğim zaman 1 yılda geçse rahat edemiyorum konuşup konuşup gelmek istiyorum onun cevabı umrumda değil
yani bilgisi olduğu bir yerdeydim anlamında söylemiştimSiz konunuzu anlatırken "izni olduğu bir yerdeydim" Diye belirtmişsiniz o nedenle ne demek istediğinizi sizi şahsen de tanımadığımız için anlamamız mümkün değil ne yazdığınıza bakarak yorum yapabiliriz ancak.
Elbette yetişkin bir kadınsınız istediğini yapmakta özgürsünüz. İyi forumlar diliyorum
Bilmek yazmamışsınız ama izin vermek yazmışsınız. … zaten izin verdiği bir yerdi…hangi ortamda kimle olduğumu bilmesinde absürt ne var anlamadım
bilgisi vardı gideceğimden ama pek içine sinmemiştiBilmek yazmamışsınız ama izin vermek yazmışsınız. … zaten izin verdiği bir yerdi…