Arkadaş gibi davranın. Zaten kanlı bıçaklı ayrılmamışsınız. Kendi memleketinizden tanıdığınız biri gibi, uzak arkadaşlarınıza nasıl davranıyorsanız öyle.
Seni sallamıyor. O yüzden yüzsüzce mesaj atıyor. Değer verse gurur yapardı. Ama vermiyor işte.
Önce bir bunu anlaman gerekir bence.
Konuşmak isterse de iyiyim de geç. Lafı uzatmasına izin verme. Ben olsam yüzüne bakmam böyle birinin.
Üniversite başlıyosun , hayatının en güzel yılları olacak , bunları düşünme bile , yeni hayatına odaklan .
Ağlamamak için, doya doya ağlamak lazım. O ağlama isteğinden ağlamadıkça kurtuluş yok. Şimdi tutmayın, ağlayıp rahatlayın. Zaten okul açılana kadar geçer o his.
Haklısınız kendime cok kızıyorum bu yüzden ama ilk sevgilimdi ben de onun ilkiydim unutamıyorum bu yüzden. Üniversitede sevgili olur bir kızla, elele önümden yürüyüp geçerler diye korkuyorum
3 ay once normal bir sekilde, kavga etmeden ayrildik. Tabi beni her yerden engelledigi icin baya bir sovdum ama kendi kendime tabii. Kizginligim gecti ona, ayda bir kere nasilsin nasil gidiyor diye yazar, kisa bir konusma yapariz daha da yazmaz. (bayram mesajina dahi cevap vermedigim halde nasilsin diye mesaj atti bir hafta sonra, nedenini hala bilmiyorum)
Bir sans daha istedigimde eskisi gibi hissetmiyorum sen uzulursun demisti. Sonra da ask acisi ceken durumlar yazmisti sosyal medyada, artik onlari umursamiyorum amaan diyorum da asil sorunumuz......
ONUN UNIVERSITESINI KAZANDIM KIZLAR!! USTELIK AYNI FAKULTE!! Koridorda, kantinde karsilasacagiz hep. Ne kadar umursamaz davransam da cok sulugozum ben, gorunce dayanamam gozum dolar falan. Ne yapacagim bana akil verir misiniz?? Yanima gelip nasilsin derse mesela nasil davranacagim?
offf şu erkekleri pohpohlamayın cevap verme okula hep süslü git onuda gördüğün yerde kaçma ama konuşma da havalı ol yapışır iki ay sonra3 ay once normal bir sekilde, kavga etmeden ayrildik. Tabi beni her yerden engelledigi icin baya bir sovdum ama kendi kendime tabii. Kizginligim gecti ona, ayda bir kere nasilsin nasil gidiyor diye yazar, kisa bir konusma yapariz daha da yazmaz. (bayram mesajina dahi cevap vermedigim halde nasilsin diye mesaj atti bir hafta sonra, nedenini hala bilmiyorum)
Bir sans daha istedigimde eskisi gibi hissetmiyorum sen uzulursun demisti. Sonra da ask acisi ceken durumlar yazmisti sosyal medyada, artik onlari umursamiyorum amaan diyorum da asil sorunumuz......
ONUN UNIVERSITESINI KAZANDIM KIZLAR!! USTELIK AYNI FAKULTE!! Koridorda, kantinde karsilasacagiz hep. Ne kadar umursamaz davransam da cok sulugozum ben, gorunce dayanamam gozum dolar falan. Ne yapacagim bana akil verir misiniz?? Yanima gelip nasilsin derse mesela nasil davranacagim?
Ya ne guzel tavsiye vermişsinizBisey sorarsa cok yuz vermeden cok da terslemeden cevap verirsin cok durmazsin yaninda. Gordugunde de bakma ama bakmamaya calisiyomus gibi degil yani kensini zorladigini hissettirme. Gercekten bakma. Bakinca goz goze gelirseniz de gulme eger o an guluyosan yuzun dusmesin gulmeye devam et bisey dusunme yavasca kafani cevir hicbisey hissetmiyomussun gibi davran. Birak o seni kiskansin. Uniye yeni gecmissin. Erkekler yeni kizlarla pek bi ilgili oluyolar unide. Giyin suslen yap makyajini yikilmadim ayaktayim edasiyla gez. Eminim seni kiskanicaktir sen ortam yaptikca
Çok sovesim geldi de birbirimize hiç ağır hakaret etmemiştik 1sene 3 ay çıktık biz, belki ilerde yüzyüze bakarız dedim (içime mi doğdu ne) sövmedimKeşke her mesaj attığında bir güzel söveydin..Şimdi napıcam, nasıl davranıcam derdin olmazdı işte.
Ay inşallah :) ilk ayrılmak istediğinde pohpohladim sonradan baktim ki ise yaramıyor, taktik değiştirdim hiç yazmadım o yazmaya başladı ayda bir kez :)offf şu erkekleri pohpohlamayın cevap verme okula hep süslü git onuda gördüğün yerde kaçma ama konuşma da havalı ol yapışır iki ay sonra
Çok sovesim geldi de birbirimize hiç ağır hakaret etmemiştik 1sene 3 ay çıktık biz, belki ilerde yüzyüze bakarız dedim (içime mi doğdu ne) sövmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?