- 1 Ağustos 2012
- 106
- 26
- 298
aay nasil yapiyorsunuz yuzyuze misiniz yoksa yokmus gibi mi davraniyosunuzzben aynı siniftayim
yok daha iyi benim icin realist yorumlar.. bu saatten sonra oyle davranmasi icin yapabilecegim bir seyler var mi?Çünkü ayrıldı ama ara ara aklına geliyor. Çantada keklik olarak, seni cepte olarak gördüğü için yapıyor. Bunu seni üzmek için söylemiyorum. Eğer sen ona ayrıldıktan sonra kapı duvar gibi hiç bir cevap vermemiş olsaydın köpek gibi eskisi gibi olalım affet derdi. Tekrar aramasının nedeni aklına geliyor diye. Seni istediği zaman arayabilme konuşabilme durumuna sahip olmak istediği için.
yok daha iyi benim icin realist yorumlar.. bu saatten sonra oyle davranmasi icin yapabilecegim bir seyler var mi?
Bence sizin ilişkiniz bitmiş gibi.. Ama sen devam etmesini istiyorsun.. Üzülürsün demiş.. Bence akıl mantık birlikte olmalı.. Yarın okulda başkasıyla görürsen daha da çok üzülürsün. Bence normal sınıf okul arkadaşı gibi hareket et. Dünyadaki tek kişi o mu? Zaten bişey olacaksa olur. Kendine bak sen derim..
Haklısın ama 1 senelik iliskiyi hem de ilk sevgilisini bu kadar çabuk atmasıni kaldiramiyorum. Ona kızamıyorum bile artık. Yalnızca bir kere geri döndüğünü göreyim istiyorum, kabul etmesem de olur zaten beni hiçbir şekilde ikna edemezse kabul etmem de. Kendi yoluma bakmaya çalışıyorum uzun zamandır da bakıyordum, onun hesaplarına bakmıyordum bile. Sonra bir arkadaşım bahsediyor, karşıma çıkıyor bir hesabi sosyal medyada, yine en başa dönüyorum. Aciz hissediyorumBence sizin ilişkiniz bitmiş gibi.. Ama sen devam etmesini istiyorsun.. Üzülürsün demiş.. Bence akıl mantık birlikte olmalı.. Yarın okulda başkasıyla görürsen daha da çok üzülürsün. Bence normal sınıf okul arkadaşı gibi hareket et. Dünyadaki tek kişi o mu? Zaten bişey olacaksa olur. Kendine bak sen derim..
Karşıma çıkmaması daha iyi aslında. Oof hatırlamak istemiyorum cunkuBen de aynı okuldaydım 2 sene de toplasam 3-4 defa görmüşümdür. Lise değil ki orası her dakika karşılasın. Ki bana kalırsa karşılaşmak istiyor gibisin :) ama maalesef öyle bir şey yok.
Haklısın ama 1 senelik iliskiyi hem de ilk sevgilisini bu kadar çabuk atmasıni kaldiramiyorum. Ona kızamıyorum bile artık. Yalnızca bir kere geri döndüğünü göreyim istiyorum, kabul etmesem de olur zaten beni hiçbir şekilde ikna edemezse kabul etmem de. Kendi yoluma bakmaya çalışıyorum uzun zamandır da bakıyordum, onun hesaplarına bakmıyordum bile. Sonra bir arkadaşım bahsediyor, karşıma çıkıyor bir hesabi sosyal medyada, yine en başa dönüyorum. Aciz hissediyorum
Ben birkaç kez ayrılma isteğinde bulundum tartışmalarimiz oldu, o hep alttan aldı hep sustu çözmeye çalıştı, en sonunda o ayrıldı. Son kez görelim birbirimizi böyle telefondan olmaz dedim tamam dedi. Yolda birbirimizi gördüğümuz anda ağlamaya başladık, tekrar sevgili olduk. Sonra büyük bir tartışma yaşandı, bitirelim artık dedi. Bitirdi. Komik olan ayrılmadan üç gün önce bana seni seviyorum, bir arkadaşım eğer mutsuzsan bitir dedi ama bitirmiyorum çünkü seni seviyorum demişti. Ayrıldıktan üç gün sonra şans istediğimde ben eskisi gibi hissetmiyorum dedi bana, tamam dedim bir baktim aşk acısı çeken durumlar paylaşmış internette. Şimdi de ara sıra yazıyor yüzsüz yuzsuz. Bizim şöyle bir durumumuz vardı, ne kadar kavga etsek de yüzyüze geldiğimiz an her seyi unutur devam ederdik. Ayrıldığımızdan beri hiç karşılaşmadik o yüzden korkuyorum. Sence durumumuz ne olur?O mu ayrıldı sen mi?
Ben birkaç kez ayrılma isteğinde bulundum tartışmalarimiz oldu, o hep alttan aldı hep sustu çözmeye çalıştı, en sonunda o ayrıldı. Son kez görelim birbirimizi böyle telefondan olmaz dedim tamam dedi. Yolda birbirimizi gördüğümuz anda ağlamaya başladık, tekrar sevgili olduk. Sonra büyük bir tartışma yaşandı, bitirelim artık dedi. Bitirdi. Komik olan ayrılmadan üç gün önce bana seni seviyorum, bir arkadaşım eğer mutsuzsan bitir dedi ama bitirmiyorum çünkü seni seviyorum demişti. Ayrıldıktan üç gün sonra şans istediğimde ben eskisi gibi hissetmiyorum dedi bana, tamam dedim bir baktim aşk acısı çeken durumlar paylaşmış internette. Şimdi de ara sıra yazıyor yüzsüz yuzsuz. Bizim şöyle bir durumumuz vardı, ne kadar kavga etsek de yüzyüze geldiğimiz an her seyi unutur devam ederdik. Ayrıldığımızdan beri hiç karşılaşmadik o yüzden korkuyorum. Sence durumumuz ne olur?
Belki de kendinden sogutmak için dedi, bilmiyorum. Kendi yoluma bakmaya karar verdim geçen gün, bir arkadaşımla konuşuyordum onu sordu, ayrildigimizi öğrenince ben masum aşk diye bir şeyin varlığıni sizle öğrenmiştim ya son umudumu sondurdunuz dedi, tekrar alt dudağım titremeye başladı gözlerim doldu. Gelip yanıma naber derse aynısı olacak diye korkuyorum kedi gibi hissetmeye başladım iyice doldumYaşı küçük olduğundan olgunlaşmamış. Sen de küçüksün daha.. 2 gün önce seviyorum diyip sonra eskisi gibi hissetmiyorum. Çocuk daha.. Boşver.
Evet ben unutmadım sanırım. Unutamadim daha doğrusu. Onun bu kadar çabuk unutmasi canımı acitiyor. Hele de ayda bir kere yazıp kendini hatırlatınca daha zor oluyor. Bayramda mesaj atmıştı cevap vermediğim halde bir hafta sonra nasılsın :) yazdı yine. Amacı ne anlamıyorumSenin hala ona karsı hislerin oldugu içinmi çekiniyorsun? Eski bi arkadas gibi davran, ne trip at, nede cok yakın ol. Gülümseyerek selam verir geçersin karşılaşırsanız
Amacı ne biliyormusun tatlım? Senim onu unutmadığını bildiği icin el altında durman. Sadece bunu istiyor, yani sen bi köşede dur, paşamız Sevildiğini, unutulmadıgını bilsin. Kendini hatırlatması ondan. Sende icin kan ağlasa bile yüzündeki güLümsemeyle onu selamla karşılaşınca. Gereksiz konuşmalara fırsat verme. Sahte kahkahalar atma, dogal ol, ama ona karış hislerini gösterecek kadar dogal değilEvet ben unutmadım sanırım. Unutamadim daha doğrusu. Onun bu kadar çabuk unutmasi canımı acitiyor. Hele de ayda bir kere yazıp kendini hatırlatınca daha zor oluyor. Bayramda mesaj atmıştı cevap vermediğim halde bir hafta sonra nasılsın :) yazdı yine. Amacı ne anlamıyorum
Her seferinde hiçbir şey olmamış o kadar aglamamisim gibi normal eski bir arkadaş gibi cevap veriyorum, samimiyet sınırlarını aşan o oluyor. Eskisi gibi konusuyo hitap ediyor 'fındık derdi burnumdan dolayı çıkarken' öyle hitap ediyor her yazdığında. Engellesem onu, olur mu?yoksa ayıp mi olur aynı okulda olduğumuz içinAmacı ne biliyormusun tatlım? Senim onu unutmadığını bildiği icin el altında durman. Sadece bunu istiyor, yani sen bi köşede dur, paşamız Sevildiğini, unutulmadıgını bilsin. Kendini hatırlatması ondan. Sende icin kan ağlasa bile yüzündeki güLümsemeyle onu selamla karşılaşınca. Gereksiz konuşmalara fırsat verme. Sahte kahkahalar atma, dogal ol, ama ona karış hislerini gösterecek kadar dogal değil
Ay niye ayıp olsun tatlım ya, notlarını omu verecek allasen? Engelle gitsin, okulda görüp sorarsa farkında değilim dersin. Senin duygularından yararlanmasına izin verme hödüğün. Belliki sen temiz duygular besliyorsun ama karsındaki onu haketmiyor, bosver hic muhattap olmaHer seferinde hiçbir şey olmamış o kadar aglamamisim gibi normal eski bir arkadaş gibi cevap veriyorum, samimiyet sınırlarını aşan o oluyor. Eskisi gibi konusuyo hitap ediyor 'fındık derdi burnumdan dolayı çıkarken' öyle hitap ediyor her yazdığında. Engellesem onu, olur mu?yoksa ayıp mi olur aynı okulda olduğumuz için
Bir küçük umut varsa onu yok etmek istemiyorum gibi düşünüyorum ondan çekiniyorum belki engellemeye. Ben bunu birkaç gün dusuneyim güzelce, tekrar naber yazdığı gün konuşma bitince engelleyeyim en iyisi. Onun bana yaptığı gibi. Üçüncü kez konuştuğumuzda ben naber yazmıştım, konuşma bitince ertesi sabah engellemişti senin için daha iyi olacak demişti. Aynısını yapayımAy niye ayıp olsun tatlım ya, notlarını omu verecek allasen? Engelle gitsin, okulda görüp sorarsa farkında değilim dersin. Senin duygularından yararlanmasına izin verme hödüğün. Belliki sen temiz duygular besliyorsun ama karsındaki onu haketmiyor, bosver hic muhattap olma
Bunu dediyse eger sen ustune cok dustugun sevgini cok belli ettigin ve hep alttan aldigin icin onun sevgisini sorgulamasina neden olmussun buyuj ihtimalle. Tahminimce son zamanlarda basit seylerden kavga bile ediyodunuz. Kavgalardan da sikilmistiniz. Sen altran aldikca o daha cok bagiriyodu. Sen onun ustune dusup mesajlara cevap verirsen o sana hic gelmiycek. Kacan kovalanir sekerim. Erkekler zor kiz sever. Ona artik senin ulasilmaz oldugun duygusunu verr. Bak gor ben sana asikmisim diye geri donucek. Dedigim cikmazsa gel suratima tukur cok eminim benAnaa söylediklerinin aynısını dedi gerçekten de. Eskisi gibi hissetmiyorum dedi, sonra durum paylaştı aşk acısı çeker gibi, sonra beni ehatsapptan engelledi yine, sonra naber yazdı. Bileceğin dengesizin teki oldu. Kendime iki kat bakmayabaşladım zaten yüzümdeki lekeler sivilceler için doktora gittim faydalı olur inşallah m
İfşa olmaktan korkuyorum ama medipol :) Hiç ulaşmazsa diye korkuyorum su an tatilde ya aklına bile gelmem diyeBunu dediyse eger sen ustune cok dustugun sevgini cok belli ettigin ve hep alttan aldigin icin onun sevgisini sorgulamasina neden olmussun buyuj ihtimalle. Tahminimce son zamanlarda basit seylerden kavga bile ediyodunuz. Kavgalardan da sikilmistiniz. Sen altran aldikca o daha cok bagiriyodu. Sen onun ustune dusup mesajlara cevap verirsen o sana hic gelmiycek. Kacan kovalanir sekerim. Erkekler zor kiz sever. Ona artik senin ulasilmaz oldugun duygusunu verr. Bak gor ben sana asikmisim diye geri donucek. Dedigim cikmazsa gel suratima tukur cok eminim benmumkun oldugunca kac. Hatta sen onu engelle. Cunku o bi sekilde sana ulascak zaten. Bu sirada da keyfine bak ve okulun acilmasini bekle. Cunku bambaska ve keyifli bi hayat seni bekliyooo. Bu arada hangi uni?
bir de gurur yapip engellersem hic yazmamasindan cekiniyorum galibaBunu dediyse eger sen ustune cok dustugun sevgini cok belli ettigin ve hep alttan aldigin icin onun sevgisini sorgulamasina neden olmussun buyuj ihtimalle. Tahminimce son zamanlarda basit seylerden kavga bile ediyodunuz. Kavgalardan da sikilmistiniz. Sen altran aldikca o daha cok bagiriyodu. Sen onun ustune dusup mesajlara cevap verirsen o sana hic gelmiycek. Kacan kovalanir sekerim. Erkekler zor kiz sever. Ona artik senin ulasilmaz oldugun duygusunu verr. Bak gor ben sana asikmisim diye geri donucek. Dedigim cikmazsa gel suratima tukur cok eminim benmumkun oldugunca kac. Hatta sen onu engelle. Cunku o bi sekilde sana ulascak zaten. Bu sirada da keyfine bak ve okulun acilmasini bekle. Cunku bambaska ve keyifli bi hayat seni bekliyooo. Bu arada hangi uni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?