Eski sevgilimle aynı üniversitede olacağım nasil davranmaliyim?

Pişman olmasını görmek istiyorum, tek istediğim şey bu

Başlığını görünce kıskandım. Ne güzel derdin var. Genceciksin önünde tertemiz bi başlangıç var. Ailende yanındaysa ne güzel. Okuyacaksın çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın çok eğleneceksin belki yeni bi sevgili bulacaksın. O eski sevgilini umursamayacaksın. Key

Hiç öyle düşünöemiştim güldürdün beni :) benim eskisi ayrıldığımızdan beri 1kere mesaj atmadı çok değer veriyor demek ondan

Aslında cok derdim var da takıntı yaptığım şey bu işte. Küçük dertleri büyütüp diğerleri yokmuş gibi davranıyorum, böyle daha mutluyum :)

Pişman olmasını görmek istiyorum, tek istediğim şey bu
Valla pişman olması için ,senin çok güçlü ve kendine güvenen bir kız olman ve bunu da dışarıya yansitabilmen lazım.umursamaz olmaya çalış,giyin suslen..yani o seni gördüğünde cooktaan unutuldugunu anlasın..bişey diyimmi, öyle bi unutcaksinki zaten sen bile sasircaksin.Bende ilk sevgilimden ayrildigimda dünya bitti sanmıştım.smdi gülüyorum halime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…