Eski sevgilimle aynı üniversitede olacağım nasil davranmaliyim?

Normal davran. Çok takma yani, sonuçta ayrıldığın artık ilişiğin kalmamış biri. Selam ver, nasılsın derse iyiyim bir numaram yok ya da iyiyim .... dersinden yeni çıktım işte de, sırtını dönüp arkadaşlarınla konuşmaya devam et. Meşgulum kendi işlerim kendi hayatım var havasında ol.

Son düzenleme:
Kiyamam, unutamamişsin sen. Yapacak bir sey yok yani kendini derslere vermeye calis

O senden kıdemliyse zaten ortamları biliyordur. Sen de ilk başta yabancılık çekersin ama bu tür şeylere alışırsın.
İki arkadaşla da çıkmış,onlarla aynı evde yaşamış ilişkileri gördükçe şu telaşının ne kadar masum olduğunu anlarsın.
Normal davran tabi ki de.

Ya ne guzel tavsiye vermişsiniz
Bu işler böyle işler anam ya ben eminim zaten unide seni kiskanip sevdigini anlayip sana donucegine. Kesin sey demistir olmuyo anlasamiyoruz biseyler eksik gibi daha fazla birbirimizi uzmeden kirmadan bitirelim cunku boyle giderse daha kotu olucaz ve bunun geri donusu olmiycak kapanmiycak yaralar acilicak ikimizde de tarzi bisey demistir. Takmaa Sen hayatina bak. Gul gez eglen yeni insanlarla tanis hep bakimli ol en guzel seyleri giy makyajini yap. Kaybettigin kiza don de bir bak istedim mod on

Allahimm inşallah öyle olur cok guzel bir cevrem olur pişman olur yalvarir da ben kabul etmem son yazdığıma bakma ederim belki.... Ama belki... paranoyak oldum sürekli whatsapp son görülmesine, ailesinin İnstagram hesaplarına bakıyorum nasil kurtulurum bu takintimdan aaah ah

Onun yolunu bulunca bana haber ver bende benimkinin eskisinin stalkerı oldumda biraz

Anaa söylediklerinin aynısını dedi gerçekten de. Eskisi gibi hissetmiyorum dedi, sonra durum paylaştı aşk acısı çeker gibi, sonra beni ehatsapptan engelledi yine, sonra naber yazdı. Bileceğin dengesizin teki oldu. Kendime iki kat bakmayabaşladım zaten yüzümdeki lekeler sivilceler için doktora gittim faydalı olur inşallah m

universite de yoğunluk ve kalabalıktan kimse burnunun ucunu bile görmüyor. görürsen de yok gibi davran gururlu ol boşver. biraz arkadaş ortamın olsun biraz bakımlı ol üniversite de istemediğin kadar erkek var elbet onu unutturacak biri ile karşılaşırsın.

Bitmiş bir ilişki.. O da sen de okulda başkalarıyla karşılaşacaksınız.. Belki o biriyle görüşecek.. Onları göreceksin.. Sonuçta bitmiş. Bir de sana ayni şeyleri hissetmiyorum demiş.. Olayı kafanda bitirmelisin.

Onun yolunu bulunca bana haber ver bende benimkinin eskisinin stalkerı oldumda biraz
Ya ben dayısına kadar takip ediyorum düşün Bir ara anca günde bir kez bakıyordum, o da yeni birine ihtiyacım var diye durum paylaştığı zamandı, soğumuştum bakmak istemiyordum, sonradan yine oldu nasil olduysa

Ya ben de bunu anlamıyorum. Tamamen bitirdi ama hâlâ yazıyor naber nasılsın diye. Mesafe de koymuyor çıktığımiz zamanlardaki gibi hitap ediyor. Bir erkek bunu neden yapar?r

O konu vardı ya sen o yüzden daha fazla kafana taktın bence

Umarım. Bazen hiç unutamayacakmisim gibi hissediyorum sanki yerini kimse dolduramazmis gibi

O konu vardı ya sen o yüzden daha fazla kafana taktın bence
Hiç hatırlatma cok rezil oldum ben o konuda ya. Ondan sonra oldu zaten ama olmadığıni öğrenince derin bir oh çektim de cok utandım. Ama her seyi benziyordu muhafazakarligi, çıktıklari süre bile ay rezillik

Hiç hatırlatma cok rezil oldum ben o konuda ya. Ondan sonra oldu zaten ama olmadığıni öğrenince derin bir oh çektim de cok utandım. Ama her seyi benziyordu muhafazakarligi, çıktıklari süre bile ay rezillik

ahahha
Ama iyiki o değilmiş

Ya ben de bunu anlamıyorum. Tamamen bitirdi ama hâlâ yazıyor naber nasılsın diye. Mesafe de koymuyor çıktığımiz zamanlardaki gibi hitap ediyor. Bir erkek bunu neden yapar?r

Çünkü ayrıldı ama ara ara aklına geliyor. Çantada keklik olarak, seni cepte olarak gördüğü için yapıyor. Bunu seni üzmek için söylemiyorum. Eğer sen ona ayrıldıktan sonra kapı duvar gibi hiç bir cevap vermemiş olsaydın köpek gibi eskisi gibi olalım affet derdi. Tekrar aramasının nedeni aklına geliyor diye. Seni istediği zaman arayabilme konuşabilme durumuna sahip olmak istediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…