- 14 Ağustos 2021
- 36
- 81
- 3
- 26
- Konu Sahibi hanfendininbiri
-
Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
Amaann ver gitsin. Toprak olacak zatenMerhaba arkadaşlar. Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
6-7 ay önce bir ilişkim bitti. O ilişkiden sonra ciddi ilişkiye olan inancım oldukça sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum. Eski sevgilim de kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin iliskimiz bitmisti zaten. Ama beraber çok guzel vakit gecirebiliyorduk. Aramızda güzel sohbetler ve anlayış vardı. Ona artık duygusal olarak bir sey hissetmiyorum. Ama onu özledim. Bana dokunmasını , beni öpmesini , beni arzulamasini ozledim. O bana boyle bir teklifle gelmisti ama reddetmiştim. Simdi farkli düşünüyorum. Ben de onu istiyorum. Hakkımda ne düşüneceği , ego yapması falan umrumda degil. Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum. Kendisine bunu sormayi düşünüyorum. Hayir diyecegini sanmam erkek sonucta. Sadece keyifli vakit gecirmeyi istiyorum. Bu istegim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ediyorum
Kuzenin mi yazdi bunu? Hic senin tarzin degilAmaann ver gitsin. Toprak olacak zaten
Benim aklıma şurası takıldı. Sanırım siz sevişmek istiyorsunuz ben öyle anladım ve bunu hemen yapmalısınız madem öyle tanıdığım olsun mu diyorsunuz?Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum.
kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin
Birde ciddi ilişki insanı olmayan biri sizin nasıl guven duymanızı sağladı?guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum.
Hayir yanlis anlamissiniz. Ayrildiktan sonra teklif etmisti o zaman hayir demistimSevgiliyken reddetip şimdi mi istiyorsunuz. Garip
Benim aklıma şurası takıldı. Sanırım siz sevişmek istiyorsunuz ben öyle anladım ve bunu hemen yapmalısınız madem öyle tanıdığım olsun mu diyorsunuz?
Yani tanımadığın biri çıkarsa karşısa tanır öyle sevilirsin dimi?
Biz sevgili iken ciddi bir iliski surduremedigini söyleyip benden ayrildi. O zamanlar ona cok kirilmistim cunku ben ciddi bir iliski istiyordum. Ayrildiktan sonra beni tekrar istedigini soyledi. Ama ben kalbim kirik oldugu icin hayir demistim. Zamanla da zaten ciddi bir iliskiye inancim kalmadı. Onun degisecegine de inancim kalmadı. Durtulerimi de bastiramiyorum. Ben de onunla bir seyler yasamak istiyorum. Eskiden onunla bir seyler yasayacaksam duygusal bag olmali diye düşünüyordum. Simdi ise hepsinden geçtim. Sadece sex istiyorum. Bunu da iki gunluk tanidigim insanlar yerine beni , bedenimi bilen , aramizda tensel uyum olan biriyle yasamayi daha uygun buluyorum. Sadece emin olamıyorum. Biraz da eski sevgilimi arzulamanin garip olup olmadigini ogrenmek icin de yazdimBirde ciddi ilişki insanı olmayan biri sizin nasıl guven duymanızı sağladı?
Bence siz cinsel beraberlik istediğiniz ama onu istediniz ama ciddi ilişki içerisinde olsun arzusundaydınız. O size hayır dedi ilişki bitti ama siz onu arzuladığınız için bu düşünceleri mantıjlıymış gibi kabul etmenin derdindesiniz buraya da aslında içten içe size mantıklı gelmediğini bildiğiniz şeyi mantıklı diyelim ve siz rahatlayın diye yazdınız. Bence.
Sevgiliyken degil ayrildiktan sonra sordu ve reddettimSevgiliyken reddettim, şimdi canım çekiyor, yaşasaydım pişmandım..(1 yıl sonraki düşüncen)
Sevgiliyken degil ayrildiktan so ra sordu ve reddettimSevgiliyken reddettim, şimdi canım çekiyor, yaşasaydım pişmandım..(1 yıl sonraki düşüncen)
O da ayrı bir ironi ayrılınca teklif etmesiSevgiliyken degil ayrildiktan sonra sordu ve reddettim
Sevgiliyken degil ayrildiktan so ra sordu ve reddettim
22 yaşındasınız, daha yolun çok başındasınız. Hayatınıza kimler kimler girip çıkacak. Gayet yeniden birini sevebilir, yeniden bağlanabilirsiniz.ciddi ilişkiye olan inancım oldukça sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum.
Cok "errrkekkk"ce yazmissinizMerhaba arkadaşlar. Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
6-7 ay önce bir ilişkim bitti. O ilişkiden sonra ciddi ilişkiye olan inancım oldukça sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum. Eski sevgilim de kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin iliskimiz bitmisti zaten. Ama beraber çok guzel vakit gecirebiliyorduk. Aramızda güzel sohbetler ve anlayış vardı. Ona artık duygusal olarak bir sey hissetmiyorum. Ama onu özledim. Bana dokunmasını , beni öpmesini , beni arzulamasini ozledim. O bana boyle bir teklifle gelmisti ama reddetmiştim. Simdi farkli düşünüyorum. Ben de onu istiyorum. Hakkımda ne düşüneceği , ego yapması falan umrumda degil. Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum. Kendisine bunu sormayi düşünüyorum. Hayir diyecegini sanmam erkek sonucta. Sadece keyifli vakit gecirmeyi istiyorum. Bu istegim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?