Eski sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum

Eskiden insanlarda gurur vardı. Biri diğerinden ayrılınca sevgisinden ölse bile arayıp sormazdı. Bi nevi düşman olunurdu. Şimdi her şey çok garip. O kadar garip ki seni sevmeyen, istemeyen biriyle bile birlikte olmak istiyorsun.. Sonuç: ‘Ölsem aramam’..

E adam teklif etmiş, senin isteğin var.
Ne duruyorsun, helva yapsana
Her konuya fake diyenler, hayat sizin sandığınız kadar ponçik bir yer değil ,insanlar sevgililerini aldatıyor, fakbadi muessesiyle ilişkisi olmayan insanlarla yatıp kalkıyor falan, neden her konuya fake diyip duruyorsunuz????
Benim bir ex'im var. Ama ex'imin de maşallahı var,hayatımda tanıştığım en yakışıklı insanlardan. Mavi gözü, sarı dalgalı saçi, bir seksen boyu, adeleli kollari aman Allah'ım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi modu yani:))

Onla da ayriyken bir araya geldiğimiz olurdu.
Dünyanın sonu mu yani, olur olur...olmayacak bir şey değil

Ekleme, şimdi şu ve şu konunuzu okudum. Daha bir hafta olmamış üç saat cevap vermedi ,üç saat kırkıncı dakikada yazdı , sekiz dakika çevrimiçi oldu , elli saniye kaldi ama yazmadi falan, çetele tutmussunuz..unutmuş haliniz bu mu? Bu ilişki sadece size acı verir..aman diyin uzak durmaya calisin adamdan

Ben eski sevgiline tam olarak duygularını bitirdiğinden emin olamadım açıkcası ve birlikte olursan bence uzun vadede bu işten zararlı çıkan sen olacaksın.Eski duygularını tetikleyebilir bence.

Ayrıca ciddi ilişki insanı değilim diyip benden ayrılan ama benle cinsellik yaşamak isteyen adamla olup onun ekmeğine yağ süreceğime gider dağa taşa sürterim daha iyi.

bizim ne düşündüğümüz ne alaka?

Erkekler de aylar sonra ex sevgiliyi ararken boyle düşünüyor işte...
Ama bence sonucta yine üzülen sen olursun

hayir bizim bu konuda ne düsündügümüzün bir önemi var mi? adamla fb olup olmamak senin tercihin ne diyebiliriz :)

Yani illa biri ile cinsellik yaşayacaksanız tabi ki tanımadığınız insandansa önceden tanıdığınız biri ile olması daha mantıklı.Diger türlü başınıza kötü bisey de gelebilir.Bence ne yasamak istiyorsanız yaşayın.Herkesin düşünceleri farklıdır.Dunyaya bir defa geliyoruz.Reddedecegini sanmıyorum.Ederse de bisey kaybetmezsiniz.

Sevismek istiyorum diyen biri hakkinda ne dusunulebilir ki :)
Bence bunu dusunmesi gereken kisi biz degiliz,eski sevgilin.

Eeee git yaşa seni durduranmı var.

Bende de var böyle bir fikir biraz fb gibi takılmak isterim. Zaten ayrılan da bendim aşırı duygusal bağlanamamıştım falan.

Daha önce kimseyle olmadığım ve deneyimsizliğimden hata olur mu falan bilmiyorum. O yüzden önce başka biriyle bunu yaşayıp belki sonra fb teklifi sunmak bana mantıklı geliyor. Eğer zaten bir şeyler yaşıyor olsaydık heralde direkt fb olurdum. Ya da elimden geldiğince sevgililik olayını uzatırdım

en başta bir ilişki yaşadıktan sonra keşke yapmasaydım gibi bir duyguya kapılma ihtimalin var mı onu bi düşün bence sonuçta libido bu yükselir bişeyler yaşamak istersin ama bunu hormonal bi yükselişle yaşayıp sonradan keşke deme ihtimali varsa biraz daha düşün derim yoksa ben eminim böyle duygusal bi sıkıntıya girmem kendimi tanıyorum diyosan yaz tabiki kim ne diyebilir (yaşını da bilmiyorum gerçi ama yetişkin olduğunu tahmin ederek söylüyorum bunları)

bunu niye burda soruyorsun ki? muhafazakar biri seni yargılayacaktır, açık görüşlü biri de ne istiyorsan onu yap diyecektir. herkesin onayını alıp içini rahatlatmak istiyorsan böyle bir şeyin olmayacağını söyleyebilirim. ne yaparsan yap birileri seni mutlaka yargılayacaktır.

benim kişisel görüşüm; seni mutlu edecekse ve birine zarar vermiyorsan ilişkilerinde istediğin her şeyi yapmakta özgürsün.

fazla abartmışsın bence, üzerine bu kadar düşünülecek bir mevzu değil.

Arzulamanız gayet doğal bence bunu bir çok kişi yaşıyor. Bunu dile getirebilecek cesaretinizden dolayı kutlarım. Ama duyduğunuz arzu neticesinde daha önce farklı bakarken şimdi aman olsun da yeteri olsun bakış açısına sahip iseniz bu yanlış. Yani siz arzulamışsınız hep belli ama o ciddiliğe yanaşmadığı için okeylemeniz doğru değil. Ben mesela böyle bir durumda gitmem iki şey beni durdurur. Sadece cinsellik için düşünce ve isteklerimi değiştirirsem. Birde karşı taraf arzu hissettiğimi anlayıp bana sadece cinsellik için okey derse. Bunlarda gitmem birde sizi illa tanıyan diye sınır koymanız mantıksız bu isteğinize kendinize sanki mantıklı olan bu demenizi yolunu açmaya çalışmak gibi geldi bana.
Siz iyice düşünün bence neden ve niçin kısmını ona göre hareket edin. Yoksa sevişmek isteseniz 5 dk sürer şu an bile yapabilirsiniz.

Bu fikir başta iyi gelio da sonradan cok lackalasio yani teoride desen zehir gibi pratikte sallanmakta :)) bi arkadasima sonradan fbudy oldugu eski sevgilisi grup teklif etmisti kiz da kabul etti inadina. Sonrasi tufan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…