- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.624
- 63
- Konu Sahibi hanfendininbiri
-
Ben olsam ayrıldığım duygusal anlamda bir şey hissetmediğim biriyle birlikte olmamHayir yanlis anlamissiniz. Ayrildiktan sonra teklif etmisti o zaman hayir demistim
Telefonun üzerine oturmuşum ehehehheKuzenin mi yazdi bunu? Hic senin tarzin degil
bizim ne düşündüğümüz ne alaka?Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
6-7 ay önce bir ilişkim bitti. O ilişkiden sonra ciddi ilişkiye olan inancım oldukça sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum. Eski sevgilim de kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin iliskimiz bitmisti zaten. Ama beraber çok guzel vakit gecirebiliyorduk. Aramızda güzel sohbetler ve anlayış vardı. Ona artık duygusal olarak bir sey hissetmiyorum. Ama onu özledim. Bana dokunmasını , beni öpmesini , beni arzulamasini ozledim. O bana boyle bir teklifle gelmisti ama reddetmiştim. Simdi farkli düşünüyorum. Ben de onu istiyorum. Hakkımda ne düşüneceği , ego yapması falan umrumda degil. Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum. Kendisine bunu sormayi düşünüyorum. Hayir diyecegini sanmam erkek sonucta. Sadece keyifli vakit gecirmeyi istiyorum. Bu istegim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ediyorum
üç kişilik ...bizim ne düşündüğümüz ne alaka?
ek iyi fikir sunana mı vericekler anlamadım dlknsdkflnüç kişilik ...
Eeee git yaşa seni durduranmı var.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
6-7 ay önce bir ilişkim bitti. O ilişkiden sonra ciddi ilişkiye olan inancım oldukça sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum. Eski sevgilim de kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin iliskimiz bitmisti zaten. Ama beraber çok guzel vakit gecirebiliyorduk. Aramızda güzel sohbetler ve anlayış vardı. Ona artık duygusal olarak bir sey hissetmiyorum. Ama onu özledim. Bana dokunmasını , beni öpmesini , beni arzulamasini ozledim. O bana boyle bir teklifle gelmisti ama reddetmiştim. Simdi farkli düşünüyorum. Ben de onu istiyorum. Hakkımda ne düşüneceği , ego yapması falan umrumda degil. Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum. Kendisine bunu sormayi düşünüyorum. Hayir diyecegini sanmam erkek sonucta. Sadece keyifli vakit gecirmeyi istiyorum. Bu istegim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ediyorum
en başta bir ilişki yaşadıktan sonra keşke yapmasaydım gibi bir duyguya kapılma ihtimalin var mı onu bi düşün bence sonuçta libido bu yükselir bişeyler yaşamak istersin ama bunu hormonal bi yükselişle yaşayıp sonradan keşke deme ihtimali varsa biraz daha düşün derim yoksa ben eminim böyle duygusal bi sıkıntıya girmem kendimi tanıyorum diyosan yaz tabiki kim ne diyebilir (yaşını da bilmiyorum gerçi ama yetişkin olduğunu tahmin ederek söylüyorum bunları)Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
Arzulamanız gayet doğal bence bunu bir çok kişi yaşıyor. Bunu dile getirebilecek cesaretinizden dolayı kutlarım. Ama duyduğunuz arzu neticesinde daha önce farklı bakarken şimdi aman olsun da yeteri olsun bakış açısına sahip iseniz bu yanlış. Yani siz arzulamışsınız hep belli ama o ciddiliğe yanaşmadığı için okeylemeniz doğru değil. Ben mesela böyle bir durumda gitmem iki şey beni durdurur. Sadece cinsellik için düşünce ve isteklerimi değiştirirsem. Birde karşı taraf arzu hissettiğimi anlayıp bana sadece cinsellik için okey derse. Bunlarda gitmem birde sizi illa tanıyan diye sınır koymanız mantıksız bu isteğinize kendinize sanki mantıklı olan bu demenizi yolunu açmaya çalışmak gibi geldi bana.Biz sevgili iken ciddi bir iliski surduremedigini söyleyip benden ayrildi. O zamanlar ona cok kirilmistim cunku ben ciddi bir iliski istiyordum. Ayrildiktan sonra beni tekrar istedigini soyledi. Ama ben kalbim kirik oldugu icin hayir demistim. Zamanla da zaten ciddi bir iliskiye inancim kalmadı. Onun degisecegine de inancim kalmadı. Durtulerimi de bastiramiyorum. Ben de onunla bir seyler yasamak istiyorum. Eskiden onunla bir seyler yasayacaksam duygusal bag olmali diye düşünüyordum. Simdi ise hepsinden geçtim. Sadece sex istiyorum. Bunu da iki gunluk tanidigim insanlar yerine beni , bedenimi bilen , aramizda tensel uyum olan biriyle yasamayi daha uygun buluyorum. Sadece emin olamıyorum. Biraz da eski sevgilimi arzulamanin garip olup olmadigini ogrenmek icin de yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?