- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
hayır karısının benden haberi yok o yüzden birşekilde taciz edilince karısına ulaşılıcak diye korktu,arkadaşlar işletiyor falan demişKeşke hiç bulasmasaydınız böyle bir işe. Sonuçta ne yapmissa yapmış ve evlenmis. Korksa eline ne geçecek yani.
Neyse en azından bundan sonra sakin kal,bişey yapma.Belki oda sadece seni korkutmak istemiştir. Daha fazla taciz etmezsen oda bişey yapmaz bence.
cevap aradığım şeyler farklı farkındaysanız,soruya istinaden cevap alırsam sevinirimNiye taciz ediyorsun? Normal gelmedi bana bu davranışın
vicdanımda sıkıntı yok,kadına bulaşmak istemiyorum zaten ama babama ulaşırsa bende herşeyi dökmek zorunda kalırım pısıp oturamambitmiş gitmiş bi ilişki daha niye uğraşıyosunuz ki. hem karısının ne suçu var sizin yüzünüzden bebeğine bişey olsa vicdanınız nasıl rahat edecek ?
Bence biliyo olabilir seninle konuştuğunu. Arkadaşlar arasında oluyor böyle şeyler. Seninle konustugumu bilmiyor ama böyle böyle yapcakmis gibi gibi. Ama sen yine de buna güvenip rahat olma tabi. Çık hayatından,her yerden.hayır karısının benden haberi yok o yüzden birşekilde taciz edilince karısına ulaşılıcak diye korktu,arkadaşlar işletiyor falan demiş
korkutmak olduğunu sanmıyorum arkadaşı ondan gizli söyledi bana,konuştuğumuzu bilse arkadaşlıkları biter
içim soğudu biraz aslında,etmiyor ona asla zarar vermek değil niyetimFake hesap açmanız ve işyerini taciz etmeniz cidden çok gereksiz olmuş. Belli ki üzülmüssünüz öfkelenmişsiniz ama bu böyle davranarak içinizi soğutamazsınız. Hem diğer kadın bunu hakediyor mu? Neticede o da kandırılmış ama artık evlenmiş onun yuvasının bozulması sizi mutlu edecek mi? Bence daha da uğraşip hem ailenizi hemde kendinizi yıpratmayın
ya işte açıkçası adam bana direk bu işe bulaşmak istemiyorum zaten o arayıp halledecek yüzyüze bakıyoruz falan söylediBence biliyo olabilir seninle konuştuğunu. Arkadaşlar arasında oluyor böyle şeyler. Seninle konustugumu bilmiyor ama böyle böyle yapcakmis gibi gibi. Ama sen yine de buna güvenip rahat olma tabi. Çık hayatından,her yerden.
Bence yardım almalısıniçim soğudu biraz aslında,etmiyor ona asla zarar vermek değil niyetim
babamı ararsa yapmak zorunda kalırım susamam ne haddine der yıkarım başına
aramaması için adım atmalı mıyım tehdit ediyimmi
fazlası için özele gelin:)Daha akıllıca intikam planları gerek bu ne şimdi
ya soru soruyorm soru soruma cevap verin okey alıcam yardım,şimdi napayım?Bence yardım almalısın
tamam soruma cevap?Yaptığınız normal bir insanın yapacağı davranış değil. Bence.
Hehe :) kız baştan yapmışsın yapacağını bundan sonra planlasak da güzel olmaz sankifazlası için özele gelin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?