eski sevgilimle davalık olucaz

Babani ararsa inkar et. Yuz vermedim diye boyle yapti de. Bir daha da kimseye bulasma. Boyle yaparak eline ne gecti? Birde korktugunla kaldin
pişman değilim,babamı çok seviyorum çok
baba kız ilişkimiz harikadir,beraberken oda biliyordu o sebepten beni burdan vurmak istiyor
inkar edemem,başka şehirden ortak yaşadığımız yere geldim yeni mi oldu der babam bunlar bişeyler karıştırdığımı anlar

Bütün yaptıklarınızdaki amacınız tam olarak ne?
Kadının da bilmesini istiyorsanız direk elinizde ne varsa ta ikinizin aynı anda idare edildiğinizi anladığınızda söyleseydiniz. Şimdi bu hareketlerle amaçladığınız tam olarak ne?

ben yeni öğrendim,intikamımı alıyorum aldım
salak yerine konmuşum
kadına ulaşmak istemiyorum hayvan huzursuz olsun yeter dedim ama babamı ararsa büyük olay çıkarırım galiba

ben yeni öğrendim,intikamımı alıyorum aldım
salak yerine konmuşum
kadına ulaşmak istemiyorum hayvan huzursuz olsun yeter dedim ama babamı ararsa büyük olay çıkarırım galiba

Yani nasıl bir his intikamınızı aldığınıza kanaat getirmenize sebep oldu anlayamadım. İş yerini arayıp fake hesaplar açtınız, x bir süreliğine huzursuz oldu. Bu mu intikam?
Babanızı arasa daha da huzursuluk çıkarsanız ne olacak? Yaptığınız yapacağınız hiç bir şey yasal değil. Yani adam durumu ciddiye alıp da savcılığa şikayet etse esas huzursuluk ne demekmiş o zaman görürsünüz bence.

buraya yazamadığım şeylerde oldu ve evet baya okkalı bir intikam aldım
verirse o zararlı çıkacak ama farkında oda
en fazla ifade veririm biter,ben konuşursam daha vahim

buraya yazamadığım şeylerde oldu ve evet baya okkalı bir intikam aldım
verirse o zararlı çıkacak ama farkında oda
en fazla ifade veririm biter,ben konuşursam daha vahim

Onun en fazla evliliği zarar görür. Sizse ceza alabilirsiniz, siciliniz bozulur. İş ararken bile karşınıza çıkabliir bu.

Onun en fazla evliliği zarar görür. Sizse ceza alabilirsiniz, siciliniz bozulur. İş ararken bile karşınıza çıkabliir bu.
yok araştırdım sabıka sicile işleyecek durum yokmuş
araştırıp öyle yaptım zaten
işte benim babamla iletişimim zarar görecek bidaha bana güvenmeyecek babam o yüzden napabilirim sizce mantıklı düşünemiyorum
babama söylerse napayım
yada söylememesi için bişey yapıp yaptırayımmı

emin olamıyorum öyle değilse gerçekten korktu çünkü bayağı iş açtım başına,ya ararsa bu ihtimal olursa napayım sizce
Hiç bir şey. Sen bunu hakketmişsin çünkü. O bir hata yapmış. İki kadını bir arada götürmüş. Onunla evli olan için yeterince üzüldüm zaten. Hiç bir şeyden haberi yok

Hiç bir şey. Sen bunu hakketmişsin çünkü. O bir hata yapmış. İki kadını bir arada götürmüş. Onunla evli olan için yeterince üzüldüm zaten. Hiç bir şeyden haberi yok
o hak etmedi mi?
hayır cidden neden sadece ben suçlanıyorum bende mağdurum
kadına lafım yok
ama onun yaptığının üstüne sessiz kalamam
babam aradı az önce melül melül bakıyorum telefona açsammı diye

Inkar et

Ayrica seni anliyorum. Birinden intikam almamam senelerdir icimde yaradir. En azindan icini sogutmussun. Bence birsey yapma. O babana soylerse sen de karisina soylersin. Baban seni zaman makinasiyla geriye gidip kirtaj yaptirmaz ama kendi ailesinin dagilma, millete rezil olma ihtimali var. Onun kaybedecekleri daha fazla. Cesaret edemez bence.

Bundan sonra sessizlige gomulsen. Sen arama desen de bu kez o oldugunu kabul etmis olacaksin. Yapacaklarinin onunu alamazsin.

Evet var boyle ikili yuruten erkekler ama seninle evlenseydi durum farkli mi olacakti. En azindan boyle biriyle evlenmedigin icin sukretmelisin. Insanlar hata yapar ama hata uzerine hata yapmaz.

Demek ki neymis erkeklere cok deger vermiyormusuz, onlari hayatimizin merkezine koymuyormusuz.

inkar edemem babam anlar:)
anladığınız için çooook teşekkür ederim,bende öyle düşündüm bekleyeyim ararsa babam arayıp celallencek memlekete gidicem 3 5 ay küs takılcaz,gitmeden ofisi basına yıkarım:)

çok pişmanım inanın değer verdiğim için,intikam için değil tabiki
o babamı arasa bile mi sessiz kalayım hihihi nasıl susturdum mu desin

Aynen oyle. Azicik akli varsa bunlari o da akil eder.

Ay hic mi anlamadiniz ya. Ne s....sizmis.

Aynen oyle. Azicik akli varsa bunlari o da akil eder.

Ay hic mi anlamadiniz ya. Ne s....sizmis.
hiç anlamadım
dün de ilk defa fakeden bi arkadaşıyla konuştum ben olduğumu bilmiyor,ya eski sevgilisisin diyeceğimde onun sevgilisi yoktu yalnızdı karımdan önce kimse yoktu yalnızları oynuyordum demişti bize falan yazdı bana ben dellendim
tabi ne karısından önce ne sonrayım orta saha elemanıyım
resmimiz bile var beraber bi taneyi delil olarak silmedim
arkadaşına demişki,karım yanımda diye sen yaptın gibi davrandım ben kimin yaptığını biliyorum" bu konuşmanında ss si var bende bunu bile atarsam yeter,yalancı neticede

çok pişmanım inanın değer verdiğim için,intikam için değil tabiki
o babamı arasa bile mi sessiz kalayım hihihi nasıl susturdum mu desin

Babani ararsa o zaman karisini ararsin sen de. Oyle susturdum demesin diye degil. Cocuk gibi aileyi karistirdigi icin.

Gerci karisi da hamile bilemiyorum. Onu aramak ne kadar dogru. Boyle erkeklerle hic evlenmemek gerek ama iste ...

Bana kalirsa aramaz babani.

Yaa atsana o mesaji karisinaaaa nooluuur Dava ederse wolforg tehditle yaptirdi dersin. Yatarim cikarim ne var. Yeter ki adalet yerini bulsun.

aramasa eğer sıkıntı yok cidden,aldım intikamımı otururum yerimde ama ararsa duramam çok karışır ortalık her arkadaşının bi itirafı yazısı falan var yani herkes işin içine girer müthiş bi ortam olur

Ben batarsam herkesi batiririm diyorsun.

adamın işyerini taciz etsen yada karısına herseyi anlatsan ne değişecek sanki, onlar artık evli ve çocukları olacak. böyle şeyler için kendi aile huzurunu bozmana hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…