- 26 Ağustos 2016
- 385
- 857
- 103
- 29
- Konu Sahibi beyinerror
-
Tehdit ederseniz işi yokuşa sürersiniz. Ama babaniza ulaşacağını düşünmüyorum çünķu ulasirsa eşinin de duyacağını düşünür cesaret edemez. Siz en iyisi artik ne telden ne de sosyal medyadan onunla uğraşmayın. Böyle biri değmeziçim soğudu biraz aslında,etmiyor ona asla zarar vermek değil niyetim
babamı ararsa yapmak zorunda kalırım susamam ne haddine der yıkarım başına
aramaması için adım atmalı mıyım tehdit ediyimmi
sessiz kalayım o zaman,babamı ararsa babam beni arayıp haşlayacak o zaman basayım işyerini dağıtıp hır gür çıkarayım kadının öğrenmeyeceği varsa da öğrensin,babamla aram bozulacak neticedeT
Tehdit ederseniz işi yokuşa sürersiniz. Ama babaniza ulaşacağını düşünmüyorum çünķu ulasirsa eşinin de duyacağını düşünür cesaret edemez. Siz en iyisi artik ne telden ne de sosyal medyadan onunla uğraşmayın. Böyle biri değmez
cevap derken?git adamın iş yerini bas sen beni aldattın bağır çağır. Hatta bu mevzu karısının kulağına gitsin adamı boşasın çocuk ortada kalsın. sende mutlu ol. sonra da bir psikoloğa git tedavi oltamam soruma cevap?
yok sevmiyor demiyorum zaten hamile kalınca ilişkimizi bitirdi işte mecbur daha fazla 2li götüremedi sevgililik anlamındaBence eski sevgilin eşiyle hamile kaldığı için evlenmedi. Onu seviyordu belli ki. Sırf hamile kaldı diye evlenseydi senin onu rahatsız ettiğini eşine anlatırdı. Belliki karısını kaybetmekten korkuyor. Tamam olan size olmuş agresifliğiniz, hırçınlığınız normal ama artık boşverin. Allaha havale edin.
Bu adamla yaşadığınız travma psikolojik bir şeyleri tetiklemiş olabilir diye dedim ben. Bence bir şey yapacağın bir durum yok. Sen tacizi bırakırsan her şey biterya soru soruyorm soru soruma cevap verin okey alıcam yardım,şimdi napayım?
direkt veremez cesaret edemez cidden yediği bokun farkında şu an oAdam evlenmiş, siz de "böyle bir ahlaksızla ben de evlenmiş olabilirdim, Allah korumuş" diyeceğinize farklı mecralardan taciz etmişsiniz farklı şekillerde.
Ben olsam direkt savcılığa verirdim babanızla falan uğraşmayıp.
Babanızı aramaya karar verirse engelleyemezsiniz diye düşünüyorum, ama sonrası için planlarınız da bana çok mantıklı gelmedi.
Siz eşine ulaşınca o daha da pisleşecek zira artık evliliğine de yansımış olacak bu durum. Bu bir sarmal.
Tehdit vs diyorsunuz, tuhaf fikirleriniz var.
Fazla dizi izliyor olabilir misiniz?
Fake hesap vs diyorsunuz, yazın oradan "bir daha olmayacak, biraz uğraşmak istedim ama sıkıldım bırakıyorum" gibi bir şey.
Absürd bir iş yapmışsınız, daha da sıvamayın bence.
bıraktım ama yarın arayacağını söylemiş,babamı aramasa sıkıntı yok suscamBu adamla yaşadığınız travma psikolojik bir şeyleri tetiklemiş olabilir diye dedim ben. Bence bir şey yapacağın bir durum yok. Sen tacizi bırakırsan her şey biter
Evlendikten sonra adama bulasarak zaten kadina bulasmis oluyorsun. Iki kadini idare etmis digeriyle evlenmis kurtulmussun bence boyle adi bir adamdan ama daha donup gizli aramalar is yerini taciz kusira bakma ama normal degil. Bunlari yaparak esinin icine suphe dusurme ihtimalini unuttugunuzu sanmiyorum.vicdanımda sıkıntı yok,kadına bulaşmak istemiyorum zaten ama babama ulaşırsa bende herşeyi dökmek zorunda kalırım pısıp oturamam
Aramaz korkma. Rahat ol. Arkadaşıyla bilerek haber göndermiştirbıraktım ama yarın arayacağını söylemiş,babamı aramasa sıkıntı yok suscam
ararsa?
emin olamıyorum öyle değilse gerçekten korktu çünkü bayağı iş açtım başına,ya ararsa bu ihtimal olursa napayım sizceAramaz korkma. Rahat ol. Arkadaşıyla bilerek haber göndermiştir
emin olamıyorum öyle değilse gerçekten korktu çünkü bayağı iş açtım başına,ya ararsa bu ihtimal olursa napayım sizce
mesaj yazamam karısı heran okuyabilir,arkadaşımı işyerine yollasam konuşsa?Bir msj yaz babamı arayacağından korktuğum için değilde seninle artık uğraşmak istemediğim için kanıtları delilleri kimseyle paylaşmayacağım senide Allaha havale ediyorum ailemden uzak dur şeref..z adam yaz.
bunu da düşündük ama risk almış olacağız diye korkuyorumhicbi b.k yapamaz.
rezil rusva edersiniz sulalesine eger boyle bisey yaparsa.
sakin msj filan atmayin yok babami arama vs diye cunku istedigini eline vermis olursunuz.
sakin sakin.
beklemede kalin bence,atak yaptigi an sizde karsi ataga gecin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?