- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
vazgeçtim yazdıklarımı sildim bu benim fikrim saygı duymak zorunda değilsin.Bu mu aldatmak? Sonuçta ben ona ne umut verdim ne de muhabbeti ben kurdum. Bence konuyu saptırmayın.
Ya yapmışsa diye korktuğun şeyi sen ona yaptın farkında mısın ? Aldatmak sadece biriyle cinsel ilişkiye girmek değildir. Hayatında biri varkenn eski sevgili ile mesajlaşmak, geçmişten konuşmak da pek ala aldatmaktır. Bence bu durumu sevgiline anlat. Sevgilinin yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım ama belki yumuşak bir tavırla yaklaşır. Ama kesinlikle anlatmalısın, tek bildiğim bu. Bir daha da bana kalırsa geçmişten kimse ile irtibata geçme. Helal olsun, yada olmasın de geç. Bugün yaptığın, yarın başına gelir, ilahi adalet kusursuz işler bu mevzularda. Bunu da unutmaKızlar günaydın. Size konuyu kısaca anlatmaya çalışacağım.
Geçenlerde eski sevgilim bana ulaşamadığı için ablama mesaj attı. Askere gidiyormuş. Çok sorunlu bir sevgililik döneminden sonra telefonunu açmadım diye benden ayrılmıştı. Ayrılırken canımı yaktığı için ona hakkımı helal etmeyeceğimi söylemiştim.. Mesajda helallik istemiş. Konu kapandı sanıyordumki dün akşam iş çıkışı evimin yakınlarında karşılaştık. Durmayacaktım ama önüme geçince mecbur durmak zorunda kaldım. Askere gideceğini, sözlendiğini falan anlattı. Ben de gayet güler yüzlü bir şekilde hayırlı teskereler dedim, yeniden helallik istedi. O an vicdan yaptım sonuçta askerlik bu ne olacağı belli olmaz dedim ve helal olsun dedim. Öyle ayrıldık. Gece tekrar ablama yazmış, "Siyahkolik'e teşekkür ederim, güler yüzünü eksik etmedi benden" diye. Sonrasında konuşmaya devam etti "o bende ki değerini çok iyi biliyor, bugün yanından geçip gidebilirdim de" yazdı. Ablamdan telefonu aldım ve ben konuşmaya başladım. Derken adam bir başladı dökülmeye.. Ayrıldığında gecelerce evimin kapısında içmiş, ağlamış. Beni şu anki sevgilimle görmüş gecelerce ağlamış vs... Söylediğine göre ona en çok koyanda bu çocukla birlikte olmam olmuş. (Ofisten arkadaşım olduğu için tanışmışlardı, hep en iyi arkadaşım diye anlatırdım ona).
Bana kazık attın gibi şeyler söyledi. Ama ilk ayrıldığımız dönemde bana kardeşim dediği kızla çıktığını nispet yapar gibi anlatmıştı. Ve o kızın zamanında bunu sevdiğini biliyordum hep uzak tutmak istedim, görüşme dedim ama bana hep savundu. Dün gece öğrendimki kız bizi ayırmak için herşeyi yapmış. Haklıymışsın dedi bana. Benimle konuşmaması gerektiğini, sözlüsüne yazık ettiğini söyledim. Ama anladığım kadarıyla içinde kalmışım, ve sözlüsüne aşık olmadan takmış yüzükleri. Bence sırf askerlik psikolojisiyle taktı o yüzüğü, birinin onu beklemesini istedi sanırım. Gece bana "istesem herşeyi geride bırakırım, kaçırırım seni" dedi. Sabah pişman olcaksın bu dediklerine desemde, "seni çok sevdiğimi söylesem gelmezmisin benimle" dedi. Tabi ki cevabım kendine gel oldu.. Sevgilimi sevdiğimi söyledim ama inanmadı, yada inanmak istemedi. Ve asıl konuya geliyorum. Bana dün beni aldattığını itiraf etti. Benimle birlikteyken, arkadaşının evinde içerken bir kızla yatmış. "Çok utandım, 2 gün sonra senle bulustuk yüzüne bakamadım ve sen ne oluyo niye uzaksın dediğinde söyleyemedim ama çok pişman oldum" dedi. Ve söylediğine göre kız onun yanına gelmiş o da sarhoşluğun etkisiyle birlikte olmuş. Benim aşkımı sevgimi yargılarken bunu anlattı bana. Aşık adam nefsine hakim olurdu nasıl bir adammışsın sen dedim ve benden aldığı helalliği haketmediğini söyledim. O anda tek düşündüğüm şey şu oldu kızlar "ya hayatımdaki adamda yapmışsa". İnanın birşey hissetmedim, Allah affetsin umarım sözlüne sadık kalırsın dedim. Ama güven sorunu yaşayan biriyim zaten ve bu tuzla biber oldu. Şu an sevgilimin yüzüne bakarken içimdeki ses acaba sende yaptınmı diye beynimi kemiriyor.
Ve kızlar ben bu konuşmayı sevgilime anlatsammı çok kararsız kaldım. O bu tarz bişey yaşasa benden gizlemesini istemezdim. Normalde sevgilim çok anlayışlıdır, aramız bozulmasın diye sert bir tepki göstermez ama ne yapacağıda belli olmaz. Bu konuda bana fikir verir misiniz?
Yine uzun yazdım, zaman ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Bu önemseme meselesi değil. Eskiden uğradığım bir haksızlığı dün öğrendim ve kimseye güvenemeyen ben şimdi herşeye şüpheyle bakar oldum.Buraya bir kopya yapıyımda önce
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu o sözlüsüne yazık ediyorda siz ne yapıyorsunuz ?
bir erkeğin biriyle birlikte olup olmadığını anlayamazsınız yemin eder yapmadım der inanacak mısınız
bence sevgilinize biriyle birlikte olup olmadığını sormayın ileride evlenirseniz bu aklınıza gelir ve tartışma nedeni olur
hala aklınız onda kalmış gibi bu kadar önemseyip size olan sevgisini anlatıp konu açtığınıza göre
Kızlar aldatmakla ne ilgisi var onu algılayamıyorum ben. Adam bana defalarca yazdı, şunları söyledikten sonra adama dediğim tek sey sözlüne yazık ediyosun oldu, söylediği şeylere kendine gel demek oldu.. Adamla oturupta eskiden şöyleydik böyleydik diye muhabbet etmedim.Ya yapmışsa diye korktuğun şeyi sen ona yaptın farkında mısın ? Aldatmak sadece biriyle cinsel ilişkiye girmek değildir. Hayatında biri varkenn eski sevgili ile mesajlaşmak, geçmişten konuşmak da pek ala aldatmaktır. Bence bu durumu sevgiline anlat. Sevgilinin yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım ama belki yumuşak bir tavırla yaklaşır. Ama kesinlikle anlatmalısın, tek bildiğim bu. Bir daha da bana kalırsa geçmişten kimse ile irtibata geçme. Helal olsun, yada olmasın de geç. Bugün yaptığın, yarın başına gelir, ilahi adalet kusursuz işler bu mevzularda. Bunu da unutma
Önemsemesen yazacağın şey eski sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendim şimdi ki sevgilimde beni aldatmış olabilir mi sizce bunu ona sormalı mıyım olabilirdiBu önemseme meselesi değil. Eskiden uğradığım bir haksızlığı dün öğrendim ve kimseye güvenemeyen ben şimdi herşeye şüpheyle bakar oldum.
Parmağına yüzüğü takıp bana seni çok sevdim seviyorum gibi laflar ederken bunda benim sevgilime yaptığım şey ne onu anlayamadım? Sonuçta adama bana bunları yaz diyen ben değilim.
Bana ulaşacak bir yol bulamayınca ablama mesaj atmıseskı sevgılın neden ablana msj atıyor , sen neden msjlasma geregı duyuyorsun
sacma sapan muhabbetlere gırmıssınız
sımdıkı sevgılıne bu olayı anlatma
Konuyu anlamanız için açıklama gereği duydum. Yoksa sevse nolur sevmese nolur. İstesem zaten bırakmazdım o adamı.Önemsemesen yazacağın şey eski sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendim şimdi ki sevgilimde beni aldatmış olabilir mi sizce bunu ona sormalı mıyım olabilirdi
bu kadar bana aşık çok seviyor kaçırıcam dedi sevmeden nişanlandı vs anlatıp ballandırmana gerek yok
ulasmasın zaten ... eskı yanı adı ustunde bu cocuk her fırsatta sana msj atacak haberın olsunBana ulaşacak bir yol bulamayınca ablama mesaj atmıs
işte olay tam olarak bu.konu sahibi diretmekte istikrar sergileyecek ama belli.Önemsemesen yazacağın şey eski sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendim şimdi ki sevgilimde beni aldatmış olabilir mi sizce bunu ona sormalı mıyım olabilirdi
bu kadar bana aşık çok seviyor kaçırıcam dedi sevmeden nişanlandı vs anlatıp ballandırmana gerek yok
Ben anladım bunu düşünüyor olsaydınız emin olun telefonla görüşmezdinizKonuyu anlamanız için açıklama gereği duydum. Yoksa sevse nolur sevmese nolur. İstesem zaten bırakmazdım o adamı.
Kızlar benim burdaki sorum şu sevgilime anlatmalımıyım?işte olay tam olarak bu.konu sahibi diretmekte istikrar sergileyecek ama belli.
Sevilmek güzel şeyişte olay tam olarak bu.konu sahibi diretmekte istikrar sergileyecek ama belli.
Aldatıldığımı öğrendim. Bunun yenisi eskisi mi var. Bir erkek var o ya da bu fark etmez. Zamanında aldatmış adam beni. Bunu nasıl bir başlıkta yazabilirdim?Konu basliginda aldatildigimi ogrendim? Adam sozlu,senin sevgilin var bu başlık ne alaka?
Ablanın telefonunu alıp onunla "ne mevzuda olduğu önemli değil" muhabbet etmen. İşte aldatmak budur. Ne konuştuğunun, ne dediğinin bir önemi yok. Empati yap. Sevgilin olsaydı senin yerinde, buraya "eski sevgilisiyle konuşmuş, sözlüsüne yazık ettiğini söylemiş kızlar bu aldatmak değilmidir, çok kötüyüm!!!" diye konu açmaz mıydın :) Bence açardınKızlar aldatmakla ne ilgisi var onu algılayamıyorum ben. Adam bana defalarca yazdı, şunları söyledikten sonra adama dediğim tek sey sözlüne yazık ediyosun oldu, söylediği şeylere kendine gel demek oldu.. Adamla oturupta eskiden şöyleydik böyleydik diye muhabbet etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?