Eski sevgilimle olan bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım?

Ya yapmışsa diye korktuğun şeyi sen ona yaptın farkında mısın ? Aldatmak sadece biriyle cinsel ilişkiye girmek değildir. Hayatında biri varkenn eski sevgili ile mesajlaşmak, geçmişten konuşmak da pek ala aldatmaktır. Bence bu durumu sevgiline anlat. Sevgilinin yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdım ama belki yumuşak bir tavırla yaklaşır. Ama kesinlikle anlatmalısın, tek bildiğim bu. Bir daha da bana kalırsa geçmişten kimse ile irtibata geçme. Helal olsun, yada olmasın de geç. Bugün yaptığın, yarın başına gelir, ilahi adalet kusursuz işler bu mevzularda. Bunu da unutma

Bu önemseme meselesi değil. Eskiden uğradığım bir haksızlığı dün öğrendim ve kimseye güvenemeyen ben şimdi herşeye şüpheyle bakar oldum.
Parmağına yüzüğü takıp bana seni çok sevdim seviyorum gibi laflar ederken bunda benim sevgilime yaptığım şey ne onu anlayamadım? Sonuçta adama bana bunları yaz diyen ben değilim.

eskı sevgılın neden ablana msj atıyor , sen neden msjlasma geregı duyuyorsun
sacma sapan muhabbetlere gırmıssınız
sımdıkı sevgılıne bu olayı anlatma

Kızlar aldatmakla ne ilgisi var onu algılayamıyorum ben. Adam bana defalarca yazdı, şunları söyledikten sonra adama dediğim tek sey sözlüne yazık ediyosun oldu, söylediği şeylere kendine gel demek oldu.. Adamla oturupta eskiden şöyleydik böyleydik diye muhabbet etmedim.

Önemsemesen yazacağın şey eski sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendim şimdi ki sevgilimde beni aldatmış olabilir mi sizce bunu ona sormalı mıyım olabilirdi
bu kadar bana aşık çok seviyor kaçırıcam dedi sevmeden nişanlandı vs anlatıp ballandırmana gerek yok

eskı sevgılın neden ablana msj atıyor , sen neden msjlasma geregı duyuyorsun
sacma sapan muhabbetlere gırmıssınız
sımdıkı sevgılıne bu olayı anlatma
Bana ulaşacak bir yol bulamayınca ablama mesaj atmıs

Konuyu anlamanız için açıklama gereği duydum. Yoksa sevse nolur sevmese nolur. İstesem zaten bırakmazdım o adamı.

Hic diyalog kurmayacaktin bence senin de icinde kalmis o kisi.

işte olay tam olarak bu.konu sahibi diretmekte istikrar sergileyecek ama belli.

Boyle bir şey yaptiginda sevgilimden duymak isterdim bunu. Ama acikcasi söylediğinde de "amacin neydi" diye üstüne giderdim çünkü gereksiz bir durum..

Nosunu ablanda da engelleyebilirsnz. Ben buna bile kizardim hala ablan neden onunla muhatap diye.

Söyleyin söylemeyin diyemem ya bilmiyorum..

Konu basliginda aldatildigimi ogrendim? Adam sozlu,senin sevgilin var bu başlık ne alaka?

1-hayatında biri varken gecenin kör vakti ne işin var eski sevgilinle mesajlaşıyosun
2-Aldatmışsa aldatmış zaten sevgilin değil hayatına başka biri de girmiş neden bu aldatıldım mevzuu?
3-Onunla mesajlaşırken yeni sevgiline haksızlık ettiğinin farkında mısın?
4-Bunu şimdiki erkek arkadaşına anlat kızıcaksa da bağaracaksa da aldat
Ya sana kızılacak şeyleri yapma ya da yapıyorsan da itiraf etmekten korkma.

şimdiki sevgilin eski sevgilisiyle böyle bi konuşma yapsa bilmek ister misin?
bunu sevgilinden değil de başkasından duysan ne hissedersin?

bence kendine bu soruların cevabını verdikten sonra karar ver.

Kızlar benim burdaki sorum şu sevgilime anlatmalımıyım?
Bunu başka ne şekilde sizlere açıklayabilirsim söylermisiniz? Dün eski sevgilim tarafımdan aldatıldığımı öğrendim bunu sevgilime anlatayım mı? Bunu mu yazsaydım. O zamanda açıklama yapmamışsın akıl almaya çalışıyorsun diyecektiniz.

Sevilmek güzel şey
hele unutulmamak
yoluna çıkması önünü kesmesi
sözlüsünü sevmemesi
eski sevgilinin aklının sende kalması
telefonda tekrar görüşmek seni sevmiyorum mesajı vermek
amaaaa ben başkasını sevdikten sonra çok ta tın

Konu basliginda aldatildigimi ogrendim? Adam sozlu,senin sevgilin var bu başlık ne alaka?
Aldatıldığımı öğrendim. Bunun yenisi eskisi mi var. Bir erkek var o ya da bu fark etmez. Zamanında aldatmış adam beni. Bunu nasıl bir başlıkta yazabilirdim?

Ablanın telefonunu alıp onunla "ne mevzuda olduğu önemli değil" muhabbet etmen. İşte aldatmak budur. Ne konuştuğunun, ne dediğinin bir önemi yok. Empati yap. Sevgilin olsaydı senin yerinde, buraya "eski sevgilisiyle konuşmuş, sözlüsüne yazık ettiğini söylemiş kızlar bu aldatmak değilmidir, çok kötüyüm!!!" diye konu açmaz mıydın :) Bence açardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…