Eski sevgilimle olan bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım?

Bana da çokta tın zaten. Amaç adamın neler dedikten sonra nasıl bir itirafta bulunması. Konuyu gercekten nasıl ifade edeceğimi şaşırdım.

şimdiki sevgilin eski sevgilisiyle böyle bi konuşma yapsa bilmek ister misin?
bunu sevgilinden değil de başkasından duysan ne hissedersin?

bence kendine bu soruların cevabını verdikten sonra karar ver.
Bir ara onun eski sevgilisi ona ulaşmış. Bunu bana söylememişti ve söylemesini istemiştim. Bu yüzden bi yanım git anlat diyor.

bence anlatma onun sana karşı olan güvenini zedeleme gerçekten geçmişine perde çekip yoluna devam et ya da yeni sevgiline de sen haksızlık etme

Ya kızlar anlamıyorum gercekten adam onca seyi söylerken gercekten üzüldüm sözlüsüne. Kızın yerine kendimi koydum ve o yüzden kıza yazık etme dedim. Bu suçmu oldu şimdi.

eski erkek arkadaşın askere gideceği için baya bir saçmalamış..hem sözlü hem seni seviyor hem aldatmış...sen birdaha görüşme bence..şuanki erkek arkadaşına dürüst ol..sen karşı taraftan dürüst olmasını bekliyorsan kendinde dürüst olacaksın..anlat bence

Canim sen kötü bişey yapmamissin ki şuanki erkek arkadasini sevdigini söylemissin bence kesinlikle anlatmalisin bunu sevgiline araniz bozulmaz tam tersine sana güveni artar saklamak daha kötü.. bi zaman sonra bi sekilde ortaya ciksa bu durum ozaman bence sevgilin daha cok kizar gizledigin icin bence anlat aranizda gizli saklı bisey kalmasin..hemde senin için rahat etsin sonuçta ilk sen aramadin eski sevgilini o senin karşına çıktı ve ister istemez konuşmak zorunda kaldin..

Ya kızlar anlamıyorum gercekten adam onca seyi söylerken gercekten üzüldüm sözlüsüne. Kızın yerine kendimi koydum ve o yüzden kıza yazık etme dedim. Bu suçmu oldu şimdi.
Hala söylediğin, konuştuğun şeylere takılıyorsun canım benim. Tekrarlıyorum "ne konuşup, ne söylediğinin bir önemi yok". Ablanın telefonunu alıp muhabbete girmen asıl mesele. 'Ben merkez'den değil, sevgilinin gözünden baksan bir sana, anlayacaksın ne demek istediğimizi de direniyorsun işte.. Olmadı yarın öbür gün başına gelirse (umarım gelmez) o zaman anlarsın, ama elbet anlarsın..

Bende başlığı görünce şuanki ilişkinizde anlatıldınız sandım,

meğerse gelmiş geçmiş bir ilişkiymiş,konuşmamanız gerekirdi ümit vermiş gibi olmuş,

kaçırmak falan olmayacak şeyler değil.

Bence seninde sevgilinle sorunların var yoksa eski erkek arkadaşınla bu kadar konuşmazdın bi arayış içindeymişsin gibi geldi bana Allah sonunu hayır etsin

sevgiline söylemen gereken aldatıldığın yani sence?

Eski günleri yaad etsen daha iyiydi arkadaşım.
Seni kaçırayım bilmem ne moduna girmiş, bu moda girmesine izin veren sensin. Zamanında sana sadık olsa ne, 300 kişiyle aldatsa ne?
Bitmiş ilişkinin arkasından bu hareketleri yapman direk istemem yan cebime koy demektir. Zamanında sinirle ulaşmasına engel olmuşsun, tavrını sürdüremiyorsun.
Eski sevgilin sözlüsüne, sen sevgiline ihanet ettin. Bunun lamı cimi yok.

bende senin şuan ki sevgilin yerine kendime koydum çok yazık oldu şuan bana Bide yeni sevgilin de aldatır diye endişeliniyosun ya orda error verdim şuan

Anlayan biri çıktı beni. Yoksa kafayı yiyecektim. İçim şuan hiç rahat değil, cünkü sevgilim böyle birşey yapsa ben de bilmek isterdim. Ama onunda beni yanlış anlamasından korkuyorum.

İstemem yan cebime koyluk ne var? Ben adama gel bana içindekileri dök demedim. Adam yazdıda yazdı. Bende sözlüne yazık etme dedim. Sevgilimi sevdiğimi söyledim. Kendine gel dedim. Zaten sorun o cocuk beni aldattı değil. Ben babama bile zor güvenen bir insanım şu an insanlara bakış açım değişti bunu vurgulamaya calısıyorum hala bana ihanet ettin diyosunuz.

sen şimdi yeni sevgiline dün öğrendim ki eski sevgilim beni aldatmış mı diyeceksin (eğer artık ben aptal değilsem yazdıklarına bir bak istersen)
fakat samimiyetle soruyorum Z zipzip gerekli zamanlarda ortada olmuyor yaşın kaç senin?

Hayır cocuğun bana ulaştığını, yoluma cıktığını ve bana bunları yazdığını haberin olsun diye söylesemmi diyorum. Ya bu kadar mı yanlış anlatmışım konuyu, konu nerelere geldi yaa.
24 yaşındayım.

Hic konusmasaniz daha iyiymis.. Ama madem oldu sevgilinizle paylasin. Sizden saklasa boyle bir seyi hosunuza gitmezdi diye dusunuyorum..

bu kadar yanlış anlatmışsın bi düzenleme yap kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…