- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
düzelttim.bu kadar yanlış anlatmışsın bi düzenleme yap kesinlikle.
Olay gel desem gelirmisine baglanınca, ne yazdığını sanıyosun demek zorunda hissettim kendimi.Hic konusmasaniz daha iyiymis.. Ama madem oldu sevgilinizle paylasin. Sizden saklasa boyle bir seyi hosunuza gitmezdi diye dusunuyorum..
Ne olanı sevgili ne anlatmaya nede o gerek size cevap vermeye lüzum yok üzerinde çok düşünme içinden çıkamazsın boş yere huzurunu bozma ilişkine devam et canmKonum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.
Merak edenleriniz olmuştur belki, eski sevgilim beni vakti zamanında gözümün içine baka baka aldattığını itiraf etti. Vicdan yaptığı için bunu söyledi. Ben de güven sorunu yaşayan biri olarak şu anda herşeye şüpheyle bakmaya başladım. Çünkü geçmişimde yaşadıklarım sadece bu değil, gercekten güvenimi yıkan seyler oldu hayatımda..
Konu bundan ibaret. Kimseye ihanet ettiğim yok lütfen yorumlarınızı yaparken dikkat edin.
Eski sevgilisi ona ulaşsa açıkcası bilmek isterim. Benden duyması iyi olmaz mı? Gerçi tepkisini de kestiremiyorum.Ne olanı sevgili ne anlatmaya nede o gerek size cevap vermeye lüzum yok üzerinde çok düşünme içinden çıkamazsın boş yere huzurunu bozma ilişkine devam et canm
Konum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.
Merak edenleriniz olmuştur belki, eski sevgilim beni vakti zamanında gözümün içine baka baka aldattığını itiraf etti. Vicdan yaptığı için bunu söyledi. Ben de güven sorunu yaşayan biri olarak şu anda herşeye şüpheyle bakmaya başladım. Çünkü geçmişimde yaşadıklarım sadece bu değil, gercekten güvenimi yıkan seyler oldu hayatımda..
Konu bundan ibaret. Kimseye ihanet ettiğim yok lütfen yorumlarınızı yaparken dikkat edin.
Sevgilinle uzun süredir birlikteysen büyük bir tepki vereceğini düşunmem seni tanıyor ve güveniyor olması gerekir fakat henüz yeniyseniz ben söylemezdim bana kalsa büyütülecek birşey bile değil sonuçta aldatmıyorsun buluşmuyorsun.Eski sevgilisi ona ulaşsa açıkcası bilmek isterim. Benden duyması iyi olmaz mı? Gerçi tepkisini de kestiremiyorum.
Buradaki kızlar gibi algılarsa ihanet ettim ona. O da böyle düşünür..Sevgilinle uzun süredir birlikteysen büyük bir tepki vereceğini düşunmem seni tanıyor ve güveniyor olması gerekir fakat henüz yeniyseniz ben söylemezdim bana kalsa büyütülecek birşey bile değil sonuçta aldatmıyorsun buluşmuyorsun.
ben 24 sevgilim 27Yaslariniz kac canim? Sen ve simdiki sevgilin?
Artik hayatinizda yeni biru var ve aladatildigini ogrenince inan unutsan hic onemsenmezdiniz.Aldatıldığımı öğrendim. Bunun yenisi eskisi mi var. Bir erkek var o ya da bu fark etmez. Zamanında aldatmış adam beni. Bunu nasıl bir başlıkta yazabilirdim?
Sorun onun aldatması değilki. Sorun güvenimin 1 kez daha kırılması. O yada başkası hayatında biri varken bunu yapabiliyorsa nasıl güvenebiliriz.Artik hayatinizda yeni biru var ve aladatildigini ogrenince inan unutsan hic onemsenmezdiniz.
Cevap vermemek için uğraştım ama iş çığrından çıkında bir dur demek istedim aslında.Cevap vermeseydiniz iyidiOnun asıl istediği sizin cevap vermeniz ki siz de cevap vermişsiniz.Sizin sevgiliniz olmasa onun da sözlüsü olmasa tamam diyeceğim cevap verin ama her ikinizin de hayatında artık başkaları var ve siz bunu bile bile cevap vermişsiniz gereksiz olmuş bence.
Durmaz ki zevk alır tam tersi...Cevap vermemek için uğraştım ama iş çığrından çıkında bir dur demek istedim aslında.
Belki de evet.. İstediğini düşünsün hiç umrumda değil, kendi etti kendi buldu sonucta canım.Durmaz ki zevk alır tam tersi...
Konum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.
Eski günleri yaad etsen daha iyiydi arkadaşım.
Seni kaçırayım bilmem ne moduna girmiş, bu moda girmesine izin veren sensin. Zamanında sana sadık olsa ne, 300 kişiyle aldatsa ne?
Bitmiş ilişkinin arkasından bu hareketleri yapman direk istemem yan cebime koy demektir. Zamanında sinirle ulaşmasına engel olmuşsun, tavrını sürdüremiyorsun.
Eski sevgilin sözlüsüne, sen sevgiline ihanet ettin. Bunun lamı cimi yok.
Aldatan kişi eski sevgilim. Bende aramızda gizli saklı olmasın istiyorum.Bence tek problemin şuanki sevgilinin seni şuan aldatması olmamalı , eski arkadaşınla bu muhabbetlere girmiş olman çok yersiz açıkçası.. Ne gerek var bu kadar zaman sonra ve özellikle hayatında biri varken ? Kesinlikle sevgiline anlat konuştuğunu yalansız bir ilişki önemli
Eski sevgiliniz sağda solda karşınıza çıkacak yada telefonla rahatsız edecek karakterdeyse söyleyin aksi halde boşverin.Konum ciddi anlamda saptırılıyor. Sorun şu eski sevgilim dün akşam karşıma çıktı, askere gideceği için helallik istedi benden bende tamam helal olsun dedim. Dün akşamda ablamın telefonuna mesajlar yazdı. Sevgilini sevmiyorsun mutlu değilsin dedi, bende sözlüne yazık etme (sözlendiğini de söylediği için biliyorum) ben sevgilimi seviyorum kendine gel, sabah pişman olacağın şeyleri söyleme dedim. Şimdi tekrar soruyorum kızlar. Konuyu gerçekten saptırmadan cevaplayın lütfen, bunu sevgilime anlatmalı mıyım bunu soruyorum size.
O zaman kizacagi tek sey cevap vermeniz olacaktir ortda aldatma yok oda oyle dusunecektir bence.Buradaki kızlar gibi algılarsa ihanet ettim ona. O da böyle düşünür..
3 yıllık arkadaşlığımız ve 1 yıllık sevgililik dönemimiz var. Başta demezde sonradan önüme ısıtıp koyarsa diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?