Eski sevgilimle olan bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım?

Hic konusmasaniz daha iyiymis.. Ama madem oldu sevgilinizle paylasin. Sizden saklasa boyle bir seyi hosunuza gitmezdi diye dusunuyorum..
Olay gel desem gelirmisine baglanınca, ne yazdığını sanıyosun demek zorunda hissettim kendimi.
Evet hoşuma gitmezdi ama aklınıda bulandırmak istemiyorum, kafam cok karıstı.

Ne olanı sevgili ne anlatmaya nede o gerek size cevap vermeye lüzum yok üzerinde çok düşünme içinden çıkamazsın boş yere huzurunu bozma ilişkine devam et canm

Ne olanı sevgili ne anlatmaya nede o gerek size cevap vermeye lüzum yok üzerinde çok düşünme içinden çıkamazsın boş yere huzurunu bozma ilişkine devam et canm
Eski sevgilisi ona ulaşsa açıkcası bilmek isterim. Benden duyması iyi olmaz mı? Gerçi tepkisini de kestiremiyorum.

Yaslariniz kac canim? Sen ve simdiki sevgilin?

Eski sevgilisi ona ulaşsa açıkcası bilmek isterim. Benden duyması iyi olmaz mı? Gerçi tepkisini de kestiremiyorum.
Sevgilinle uzun süredir birlikteysen büyük bir tepki vereceğini düşunmem seni tanıyor ve güveniyor olması gerekir fakat henüz yeniyseniz ben söylemezdim bana kalsa büyütülecek birşey bile değil sonuçta aldatmıyorsun buluşmuyorsun.

Buradaki kızlar gibi algılarsa ihanet ettim ona. O da böyle düşünür..
3 yıllık arkadaşlığımız ve 1 yıllık sevgililik dönemimiz var. Başta demezde sonradan önüme ısıtıp koyarsa diye düşünüyorum.

Aldatıldığımı öğrendim. Bunun yenisi eskisi mi var. Bir erkek var o ya da bu fark etmez. Zamanında aldatmış adam beni. Bunu nasıl bir başlıkta yazabilirdim?
Artik hayatinizda yeni biru var ve aladatildigini ogrenince inan unutsan hic onemsenmezdiniz.

Cevap vermeseydiniz iyidi Onun asıl istediği sizin cevap vermeniz ki siz de cevap vermişsiniz.Sizin sevgiliniz olmasa onun da sözlüsü olmasa tamam diyeceğim cevap verin ama her ikinizin de hayatında artık başkaları var ve siz bunu bile bile cevap vermişsiniz gereksiz olmuş bence.

Artik hayatinizda yeni biru var ve aladatildigini ogrenince inan unutsan hic onemsenmezdiniz.
Sorun onun aldatması değilki. Sorun güvenimin 1 kez daha kırılması. O yada başkası hayatında biri varken bunu yapabiliyorsa nasıl güvenebiliriz.

Cevap vermemek için uğraştım ama iş çığrından çıkında bir dur demek istedim aslında.

Bence tek problemin şuanki sevgilinin seni şuan aldatması olmamalı , eski arkadaşınla bu muhabbetlere girmiş olman çok yersiz açıkçası.. Ne gerek var bu kadar zaman sonra ve özellikle hayatında biri varken ? Kesinlikle sevgiline anlat konuştuğunu yalansız bir ilişki önemli

Kesinlikle katılıyorum...

Aldatan kişi eski sevgilim. Bende aramızda gizli saklı olmasın istiyorum.
Ben bir keresinde ona kızmıştım, eski sevgilisi ona ulaştığında ben sorun yapıyorum diye söylememişti. Ben aynısını yapsam naparsın dediğimde, sorun çıkaracaksam söyleme zaten demişti. Kafam karışık o yüzden. İlerde bununla karsıma gelsin istemem.

Eski sevgiliniz sağda solda karşınıza çıkacak yada telefonla rahatsız edecek karakterdeyse söyleyin aksi halde boşverin.
Birşey gecmemiş aranizda.

O zaman kizacagi tek sey cevap vermeniz olacaktir ortda aldatma yok oda oyle dusunecektir bence.

Cevap vermem ben.Niye hala adam yerine koyup mesajına cevap veriyorsun ?
Bana da atardı eski sevgilim,ben yazmazdım ama söylerdim.Sevgilim de aynı şekilde.
Eski sevgiliden çok ben sizi haksız buldum.
Ayrılmışsınız,bitmiş.Neyin helalliği ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…