Eski sevgilimle yeniden konuşmaya başladık ama :/

afitap91

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
11
0
6
Bursa
Kızlar çok önemli bir sorun değil ama sevgilimle bundan 5 sene evvel falan tanıştık. Yaklaşık 2.5 sene evvel ayrılmıştık. Şimdi yeniden konuşuyoruz görüşmeyi planlıyoruz ama daha önceden beni aldattığı için ayrılmıştık. Ve ben nasıl yaparsın falan diye bağırdığımda belki de onu seninle aldatmışımdır gibi bir cümle kullandı. Ayrılma cümlemiz bu oldu zaten. Benimle herhangi bir cinsellik yaşamıyor ve o kızla yaşadıklarını konuştuklarını yakaladığımda da neden kendini aynı kefeye koyuyorsun olmuş bitmiş mesele şu an seninleyim senin yanındayım demişti. Az da olsa yumuşamıştım ama o cümlesini hazmedemediğim için bitirmiştim ilişkimizi. Onu gerçekten seviyorum sadece benim olsun istiyorum. Bunlar tabii yaklaşık 2.5 3 sene evvel olan durumlar. Şimdi konuşması yaklaşımı herşeyi değişti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünmeden edemiyorum. Aynı şeylerin olmaması için birlikte olmayı düşünüyorum. Herhangi bir engelim yok birlikte olmak için ama daha önceki sevgilimle yaptığımı bir hata olarak değerlendirdiğimi tekrarlamak istemediğimi söylemiştim. O da saygı duymuştu ve benim için o hatayı yapmış biri değilsin demişti. Zaten öyle bekaret vs. o tarz konulara takılan bir insan değil. Namusun bacak arasında değil kafada olduğunu düşünen tarzda biri. Sevgilimide seviyorum kaybetmek istemiyorum. Kendisi hiç o tarz bir yaklaşımda bulunmuyor bana faydalanmak istemiyor ama başkalarıyla yapacağından da geri kalmıyor. Ben napsam netsem de bağlasam tamamen kendime. Bir akıl verin kızlar.

birlikte oldugunda kendine baglıycagınımı sanıyosun ne dicek aman zaten alcagımıda aldım biterse bitsin umrunda bile olmucaksın belkide bu ihtimalde var birde söyle düşün senden öncekilerlede birlikte olmuşsa ve baglanmamıssa demekki sadece cinsellikle baglayamayacagını gösterir bu.önceki ilişkinde bir birliktelik yaşamıssın ve hata demişsin belki bununla yasadıgında ilerde bunada hata diceksin hata üstüne hatamı yapcaksın.garantisi varmı ayrılmayacagının kocan değil nikah yok.kaldıki evliler boşanıyo.senle yaşasa belkide seni kullanmak amaclı yanında kalcak evlenebilcek birini buldugunda hadi by dicek sana kendini kötü hissetmicekmisin.baglamak için ugrasmak cok gereksiz seviyosa zaten seni bırakmaz yanında olur her durumda saygı duyar sevmiyosada bi zahmet ceksin gitsin yani ne diye baglıcam diye ugrasıyosun.seni sevse baskaları olmaz .

Seni başkasıyla ya da başkasını senle aldatmasın diye birlikte olacaksın doğru mu ?

erkeği elinde tutmak için sadece cinselliği kullanmak, kendinden ödün vermek gibi. iyi düşün öyle karar ver. tabi ki cinsellik yaşanabilir ama bunu erkeği elde tutmanın tek yolu olarak görmeyin bana kalırsa.

Yok ben olmak istemiyorum birlikte kendiside öyle bir istekte bulunmadi ama birlikte olsak baskalariyla yapmayi birakir diye dusundum. Ama dogru diyosun cinsellikle baglayamam baglansa onlara baglanirdi hep yerin farkli dio ama neden baskalariyla dusup kalkio anlam veremiyorum ayrilmakta istemiyorum napicam bilmiyorum hazmedemiyorum bu durumu soylendigim zamanda senaryolarina basladin dio.

Seni başkasıyla ya da başkasını senle aldatmasın diye birlikte olacaksın doğru mu ?
uyuyan yilani uyandirmaktir bu.. Boyle lakayit bir insani mi seviyorsun? Kuvvetle ihtimaldir ki senin yuzunden birini yine aldatabilir . Yada baska biri.yuzunden seni...bulasma.hic..

hala seni aldattığından eminsen bence herhangi bir şekilde onu kendine bağlamak için uğraşma.

Kendine bağlamak istiyorsan yolu bu değil emin ol seni basitleştirir bu..başkasıyla yaparsa da ne işin var o adamla defet gitsin bundan mı korkuyorsun yani..Bence acı çekmek gurursuz olmaktan iyidir..

Son düzenleme:
Bunlar 3 sene once olmustu simdi tabi yasimiz daha da oturdu fikirlerimiz hayata bakisimiz degisti belki gercekten degismistir ama yine de onceden yaptiklarini yapar mi dusunmeden edemiyorum. Yakin bir zamanda gorusucez ama iste kafamda deli sorular :O

aklini mi kacirdin? Senle birlikte olduktan sonra sana nikah yapip evinin erkegimi olacak saniyorsun.. Bu adam seni yine aldatir. Ac gozunu....sakina sakin bu.dusunceden uzaklas bu adamdan da.tabiiiii

Bence kişilik yok onda o arı gibi kızdan kıza konuyor kolleksiyon yapıyor erkekler bayanlar gibi duygusal değil sonra ağlama kendı düşen ağlamaz

Sen ozelsin, sana dokunmaz o. Sana dokunmaya kiyamaz. Oteki kizlar gecici sen kalicisin. Bunlari okumak istiyordun galiba iste okudun.

Son düzenleme:
Cinsellikle bağlansaydı "diğerlerine" de bağlanırdı. Erkekler duygu olmadan da beraber olabiliyolar.
Kendine yakıştırabiliyosan hiç durma ne diyelim tencere kapak olayı tamamen.

seni aldatan adamla birlikte olup kendine bağlamakmı istiyosun
cümle bile abuk çıktı durumu sen düşün

Yine geceyarısı , gene yeni üyelik , gene saçma sapan bir cinsellik konusu .

Git canın ne istiyorsa yap . Kaç yaşına gelmiş insanın bir tarafının hesabını da mı biz tutacağız ?

gerçekler acıdır, bu iş olmaz , zorla oldurmaya kalkarsan da ceremesini sen çekersin benden söylemesi

Yakın zamanda gorusucez zaten o zaman farkli cinsel olarak yaklasirsa notunu verip defetmeyi dusunuyorum ama belki degismistir diye umut etmektende vazgecemiyorum. Umarim degismistir. Ha yine ayni seyleri yaparsa farklisin diyip baskalarila gezerse o zaman napicam tam bilmiyorum. cok agzi iyi laf yapiyo nasil yelkenlerimi indircek asagi biliyo. Karsisinda cok gucsuz kaliyorum sen farklisin diye bi basliyo yikiyo geciyo beni

arkadaşım sen ne dediğinin fakında mısın?adam seni aldatmış bi de üste çıkmış sen arkana bakmadan kaçman gerekirken düşündüğün şeylere bak!sen bu adamla birlikte ol,hatta cinsellik yaşa,seni tekrar tekrar aldatmaya devam etmezse gelip yüzüme tükürebilmen için adresimi veririm.3 senesi 5 senesi yok bunun aldatan yine aldatır hem de gittikçe yüzsüzleşerek yapar bunu

İçim daraldı vallaha adam kanıtlamış zamanında ne olduğunu neye uğraşıyorsun ki?
Saygı önce kendine saygı sor bakalım gururuna ve onu dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…