uyuyan yilani uyandirmaktir bu.. Boyle lakayit bir insani mi seviyorsun? Kuvvetle ihtimaldir ki senin yuzunden birini yine aldatabilir . Yada baska biri.yuzunden seni...bulasma.hic..Seni başkasıyla ya da başkasını senle aldatmasın diye birlikte olacaksın doğru mu ?
Yok ben olmak istemiyorum birlikte kendiside öyle bir istekte bulunmadi ama birlikte olsak baskalariyla yapmayi birakir diye dusundum. Ama dogru diyosun cinsellikle baglayamam baglansa onlara baglanirdi hep yerin farkli dio ama neden baskalariyla dusup kalkio anlam veremiyorum ayrilmakta istemiyorum napicam bilmiyorum hazmedemiyorum bu durumu soylendigim zamanda senaryolarina basladin dio.
Yok ben olmak istemiyorum birlikte kendiside öyle bir istekte bulunmadi ama birlikte olsak baskalariyla yapmayi birakir diye dusundum. Ama dogru diyosun cinsellikle baglayamam baglansa onlara baglanirdi hep yerin farkli dio ama neden baskalariyla dusup kalkio anlam veremiyorum ayrilmakta istemiyorum napicam bilmiyorum hazmedemiyorum bu durumu soylendigim zamanda senaryolarina basladin dio.
aklini mi kacirdin? Senle birlikte olduktan sonra sana nikah yapip evinin erkegimi olacak saniyorsun.. Bu adam seni yine aldatir. Ac gozunu....sakina sakin bu.dusunceden uzaklas bu adamdan da.tabiiiiiYok ben olmak istemiyorum birlikte kendiside öyle bir istekte bulunmadi ama birlikte olsak baskalariyla yapmayi birakir diye dusundum. Ama dogru diyosun cinsellikle baglayamam baglansa onlara baglanirdi hep yerin farkli dio ama neden baskalariyla dusup kalkio anlam veremiyorum ayrilmakta istemiyorum napicam bilmiyorum hazmedemiyorum bu durumu soylendigim zamanda senaryolarina basladin dio.
Kızlar çok önemli bir sorun değil ama sevgilimle bundan 5 sene evvel falan tanıştık. Yaklaşık 2.5 sene evvel ayrılmıştık. Şimdi yeniden konuşuyoruz görüşmeyi planlıyoruz ama daha önceden beni aldattığı için ayrılmıştık. Ve ben nasıl yaparsın falan diye bağırdığımda belki de onu seninle aldatmışımdır gibi bir cümle kullandı. Ayrılma cümlemiz bu oldu zaten. Benimle herhangi bir cinsellik yaşamıyor ve o kızla yaşadıklarını konuştuklarını yakaladığımda da neden kendini aynı kefeye koyuyorsun olmuş bitmiş mesele şu an seninleyim senin yanındayım demişti. Az da olsa yumuşamıştım ama o cümlesini hazmedemediğim için bitirmiştim ilişkimizi. Onu gerçekten seviyorum sadece benim olsun istiyorum. Bunlar tabii yaklaşık 2.5 3 sene evvel olan durumlar. Şimdi konuşması yaklaşımı herşeyi değişti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünmeden edemiyorum. Aynı şeylerin olmaması için birlikte olmayı düşünüyorum. Herhangi bir engelim yok birlikte olmak için ama daha önceki sevgilimle yaptığımı bir hata olarak değerlendirdiğimi tekrarlamak istemediğimi söylemiştim. O da saygı duymuştu ve benim için o hatayı yapmış biri değilsin demişti. Zaten öyle bekaret vs. o tarz konulara takılan bir insan değil. Namusun bacak arasında değil kafada olduğunu düşünen tarzda biri. Sevgilimide seviyorum kaybetmek istemiyorum. Kendisi hiç o tarz bir yaklaşımda bulunmuyor bana faydalanmak istemiyor ama başkalarıyla yapacağından da geri kalmıyor. Ben napsam netsem de bağlasam tamamen kendime. Bir akıl verin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?