Yakın zamanda gorusucez zaten o zaman farkli cinsel olarak yaklasirsa notunu verip defetmeyi dusunuyorum ama belki degismistir diye umut etmektende vazgecemiyorum. Umarim degismistir. Ha yine ayni seyleri yaparsa farklisin diyip baskalarila gezerse o zaman napicam tam bilmiyorum.cok agzi iyi laf yapiyo nasil yelkenlerimi indircek asagi biliyo. Karsisinda cok gucsuz kaliyorum sen farklisin diye bi basliyo yikiyo geciyo beni
Yakın zamanda gorusucez zaten o zaman farkli cinsel olarak yaklasirsa notunu verip defetmeyi dusunuyorum ama belki degismistir diye umut etmektende vazgecemiyorum. Umarim degismistir. Ha yine ayni seyleri yaparsa farklisin diyip baskalarila gezerse o zaman napicam tam bilmiyorum.cok agzi iyi laf yapiyo nasil yelkenlerimi indircek asagi biliyo. Karsisinda cok gucsuz kaliyorum sen farklisin diye bi basliyo yikiyo geciyo beni
DEFETTTT GİTSİN.....offfff yeter yaaa..gece gece..sana adam mi yok ya.. Sallaaaaaaaaaa....sonra gelip burda beni aldatti diye aglama yorum yazmam....Yakın zamanda gorusucez zaten o zaman farkli cinsel olarak yaklasirsa notunu verip defetmeyi dusunuyorum ama belki degismistir diye umut etmektende vazgecemiyorum. Umarim degismistir. Ha yine ayni seyleri yaparsa farklisin diyip baskalarila gezerse o zaman napicam tam bilmiyorum.cok agzi iyi laf yapiyo nasil yelkenlerimi indircek asagi biliyo. Karsisinda cok gucsuz kaliyorum sen farklisin diye bi basliyo yikiyo geciyo beni
Bilmiyorum tuhaf bi zaafim var ona karsi her defasinda kandiriyo inanmak istemiyorum beynim engelliyo bazen rest cekebiliyorum ama bir zaman sonra yeniden yazdiginda heyecanlaniyorum kalp carpintisindan olucek gibi oluyorum. Tabiri caizse ne mal oldugunu biliyorum ama olmuyo bir turlu hayatimdan tamamen gonderemiyorum. 2.5 sene once ayrildik ama ara ara konusuyoduk. Her zaman birakan taraf ben oldum ve bu sekilde davranmasan belki iliskimiz otururdu simdiye kadar gibi seyler diyor bilmiyorum aslinda bana gore biri degil ama iste cikaramiyorum tamamen
Yine geceyarısı , gene yeni üyelik , gene saçma sapan bir cinsellik konusu .
Git canın ne istiyorsa yap . Kaç yaşına gelmiş insanın bir tarafının hesabını da mı biz tutacağız ?
eşinizi tatmin etmek göreviniz aslında , ama anlattıkların doğrultusunda ben olsam bu adam hakkında senin gibi düşünmezdim .
bu arada diğer konularına da baktım da canım
seni aldatan sana sevmediğini söyleyen yada seni arkadaşça seven bi erkek için
tek kelimeyle söylüyorum "değmez"
hele de ortada böyle bi mevzu yokken sen birlikte olalım dersen hiç değerin kalmaz
terk mi edecek aldatıyor mu: gidene yol yakışır..gencecik güzel bi kızsın erkek mi kalmadı sana bu dünyada
sana seninki gibi bi aşkla bakacak biriyle devam et yoluna ama şuan ondan uzaklaş canım
o çocuk daha büyümemiş
şekercim profile giriyosun sol tarafta üye kartı varAycim diğer konularına nerden baktın ben göremedim :26::26:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?