Eski sevgilimle yeniden konuşmaya başladık ama :/

2Buçuk sene geçmiş kurtulmuşsun işte. Tekrar kendini bu güvenilmez adama yakıştırmak niye?
Kendine birazcık değer veriyorsan, birazcık üzülmek istemiyorsan tekrar deneme. Lütfen..

Huylu huyundan vazgeçmez, bu hayatta kimse değişmez.

kulaklarına pamuk tık..sözlerini duymazsan baştan çıkmazsın..
ya aynıçukura iki kez düşülürmü..
sen balıklama atlıyosun ...

DEFETTTT GİTSİN.....offfff yeter yaaa..gece gece..sana adam mi yok ya.. Sallaaaaaaaaaa....sonra gelip burda beni aldatti diye aglama yorum yazmam....

Bilmiyorum tuhaf bi zaafim var ona karsi her defasinda kandiriyo inanmak istemiyorum beynim engelliyo bazen rest cekebiliyorum ama bir zaman sonra yeniden yazdiginda heyecanlaniyorum kalp carpintisindan olucek gibi oluyorum. Tabiri caizse ne mal oldugunu biliyorum ama olmuyo bir turlu hayatimdan tamamen gonderemiyorum. 2.5 sene once ayrildik ama ara ara konusuyoduk. Her zaman birakan taraf ben oldum ve bu sekilde davranmasan belki iliskimiz otururdu simdiye kadar gibi seyler diyor bilmiyorum aslinda bana gore biri degil ama iste cikaramiyorum tamamen

Bencil ol biraz. Seni aldattığını öğrendğindeki canının acısını düşün şimdi o hak ediyor mu seninle suçlu olduğu halde konuşmayı? Eskiden bu adam yüzünden çektiğin acılara saygın olsun ki bu iş devam ederse sonuçta üzülen yine sen olacaksın tarih tekerrür edecek.

Yine geceyarısı , gene yeni üyelik , gene saçma sapan bir cinsellik konusu .

Git canın ne istiyorsa yap . Kaç yaşına gelmiş insanın bir tarafının hesabını da mı biz tutacağız ?

Yeni uye oldum evet uzaktan takip ediyordum hosuma gitti site uye olmaya karar verdim. Ve sorum sadece cinsel icerikli birsey degil bu konuyla ilgili oyle bir dusuncem vardi kimseyede soyleyebilecegim bir konu degildi buradan yardim almak istedim.

aldatan bi erkegin karsisindakine saygisi yoktur! simdi düsün sen bu adamla barisacaksin ve icinde hep bi süphe ile yasayacaksin acaba yine yaparmi diye olan yine sana olacak dünyada erkekmi yok ya off böyle yapa yapa totolari evereste cikti zaten erkeklerin

Sizi "aldatan" birisi icin onunla birlikle olup elinizdemi tutmaya calısacaksınız? Simdi böyleyseniz neden zamanında ayrıldınız,ayrılmasaydınız kisi degismediki karakterler hala aynı...

birlikte olarak elimde tutayım diyosun da güzel kardeşim
emin ol sen onun elinde tutulu kalırsın
en azından bunu böyle hissedersin bi süre sonra
kaldı ki bi defa yaptın diyelim sonra gene olacak gene gene..
çocuk bu sefer böyle taleplerde bulunacak sen de elinde tutmak için tamam diyeceksin
sonra nolacak sıradanlaşacak bu iş de
kısacası o aldatma ya da terketme kabiliyeti varsa vardır ne yaparsan yap gideni bağlayamazsın gider
o yüzden boşver onun da senden böyle bi beklentisi yokken yanlış anlama da bu atasözünü kullanıcam
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme kardeşim boşver senin kişiliğine karakterine bayanlığına aşkına bağlansın
ilerisi zaten olacak bigün..belki de daha önce böyle bişi olduğu için o senden talep etmiyor ama seni de çok garanti görmüyordur
o yüzdn başka kapılarda bilemeyiz..sen temkinli ol ve sadece aşkını göster sıcak bi bayan her zaman daha çok kalbe girer
bu kalp aşk ve bakış anlamında bi sıcaklık

Bir yanlış bir kere yapılırsa hata, iki kere yapılırsa aptallıktır. Bile bile aynı duruma düşmekten kalmayıp daha da batmayı düşünme bile bence
Başkalarıyla düşüp kalması seninle beraber olamadığı için değil
Belki de söylediği cümle de çok samimi idi? ...

Üşenmedim tüm yazılanları okudum. İstisnasız herkes kaç kızım kaç demiş hala öff bilmiyorum ki diyorsun ya kaçma kardeş, git adamın ayağına. Yalvar yakar, gerekirse koynuna gir. Eskiler iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derdi, seninkinin gönlü yok ama sen kendi gönlünle seyranını yaratmışsın zaten. Ne bizim fikirlerimize ihtiyacın var senin ne de başka birinin yardımına.

Ben sana ne olacağını söyleyeyim. Biz burada 20 sayfa da yazsak sana bir kaç gün sonra o adamla buluşacaksın. Adam belli ki dil makinesi alacak seni avucunun içine. Aşıksın ya hani herşey mübah sana. İçinden ne gelirse öyle yap. Belki ileride yalandan bir tek taş alır sana diğer kızlardan kafasını ayırabilirse. Heh, evet diğer kızlar. Aman canım, sen bağladın ya onu kendine hani, boşver bakıversin ötekilere de, adam senin sonuçta. Garantisi var ya sonuçta dönüp dolaşıp sana geleceğinin.

İçinden geleni yaşa benim safça gönüllü arkadaşım. Yaşa ki ömür boyu unutamayacağın bir "ah ben ne salakmışım"ın olsun aklının köşesinde. Yaşa ki yarın seni gerçekten seven bir adamın karşısında utancından mağmaya kadar in. Yaşa ne istiyorsan ki yarın bir kız çocuğun oldu mu her gün ağla yüzüne bakıp bakıp. Tabi eğer bunca yaşanmışlığın ardından halen sana huzur vermeyecek temiz bir vicdanın ve gururun kalırsa...

bu arada diğer konularına da baktım da canım
seni aldatan sana sevmediğini söyleyen yada seni arkadaşça seven bi erkek için
tek kelimeyle söylüyorum "değmez"
hele de ortada böyle bi mevzu yokken sen birlikte olalım dersen hiç değerin kalmaz
terk mi edecek aldatıyor mu: gidene yol yakışır..gencecik güzel bi kızsın erkek mi kalmadı sana bu dünyada
sana seninki gibi bi aşkla bakacak biriyle devam et yoluna ama şuan ondan uzaklaş canım
o çocuk daha büyümemiş

ilişkisinde sorun olanlar sevgilileriyle birlikte olsun sorun çözülür mantığı nedir acaba ?

Bak canım bakire olup olmaman, cinsel birliktelik yaşayıp yaşamaman sadece senin isteğinle olsun.

Sırf seni bırakmayacak duruma gelsin diye onunla beraberlik yaşamak istemen yanlış.

Seven insan bunu dert edinmez.

Ayrıca bence aldatmak sevgi eksikliğinin ve karaktersizliğin bir göstergesi.

Üzerinden ister 3 ay, ister 3 yıl geçsin acaba yine mi aldatacak sorusu hep aklındayken bu ilişki yürümez..

eşinizi tatmin etmek göreviniz aslında , ama anlattıkların doğrultusunda ben olsam bu adam hakkında senin gibi düşünmezdim .

eşinizi tatmin etmek göreviniz aslında , ama anlattıkların doğrultusunda ben olsam bu adam hakkında senin gibi düşünmezdim .

canım konu sahibemiz evli değil sevgilisinden bahsediyor
ki bu sevgili aldatan ve hatta kızımıza aşık olmayan arkadaşça gören bi sevgili
üstelik çocuğun böyle bi talebi yok bizim kız elinde tutabilmek adına cinsellik düşünüyor

Aycim diğer konularına nerden baktın ben göremedim :26::26:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…