Eski sevgilimle yeniden konuşmaya başladık ama :/

Aldatmanın üzerine "belki de onu aldatmışımdır seninle" gibi bir cümle kuruyor ve sen seneler sonra aynı hisleri besleyebiliyor musun ona?
Eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum. Yinede yaşa bakalım. İçinde kalmasın. En azından ileride keşke devam ettirseydim deme.
Keşkelerin olmasın. Yaşadıkça anlarsın.

Saçma bir durum.krndine bir kenardan bak bence.olacak iş değil.bu dediklerini yaparsan 3,5aya burda yeni konu açarsın,buraya da yazıyorum

yaşşşa bee.helal olsun

bir erkeği bağlamanın yolu yataktan geçiyorsa rabbim oramıza erkekleri bağlayalım diye ip sarkıtırdı... bir erkeği bağlamanın yolunu buraya bağlayanlara tav oluyorum.. bir erkeği her yolla bağlayabilirsin yaptıklarınla konuşmalarınla cilvenle ilginle yaklaşarak geri çekerek ama sen bunları düşnecek kapasiteye daha ulaşamamışsın... türk erkeği için namus bacak arasında değil ha?? bir de get yaww safmısın bu cümleye inanacak kadar herkes temiz yemek ister tabiri caizse sen birinin agzındaki lokmayı yermisin ??? eski sevgilim diyorsun ne demişler exden next olmaz o hataya düşme bence bir daha sen o hatayada değil daha büyüğüne düşeceksin adam döner tabi hangi adam dönmemişki...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…