Üşenmedim tüm yazılanları okudum. İstisnasız herkes kaç kızım kaç demiş hala öff bilmiyorum ki diyorsun ya kaçma kardeş, git adamın ayağına. Yalvar yakar, gerekirse koynuna gir. Eskiler iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derdi, seninkinin gönlü yok ama sen kendi gönlünle seyranını yaratmışsın zaten. Ne bizim fikirlerimize ihtiyacın var senin ne de başka birinin yardımına.
Ben sana ne olacağını söyleyeyim. Biz burada 20 sayfa da yazsak sana bir kaç gün sonra o adamla buluşacaksın. Adam belli ki dil makinesi alacak seni avucunun içine. Aşıksın ya hani herşey mübah sana. İçinden ne gelirse öyle yap. Belki ileride yalandan bir tek taş alır sana diğer kızlardan kafasını ayırabilirse. Heh, evet diğer kızlar. Aman canım, sen bağladın ya onu kendine hani, boşver bakıversin ötekilere de, adam senin sonuçta. Garantisi var ya sonuçta dönüp dolaşıp sana geleceğinin.
İçinden geleni yaşa benim safça gönüllü arkadaşım. Yaşa ki ömür boyu unutamayacağın bir "ah ben ne salakmışım"ın olsun aklının köşesinde. Yaşa ki yarın seni gerçekten seven bir adamın karşısında utancından mağmaya kadar in. Yaşa ne istiyorsan ki yarın bir kız çocuğun oldu mu her gün ağla yüzüne bakıp bakıp. Tabi eğer bunca yaşanmışlığın ardından halen sana huzur vermeyecek temiz bir vicdanın ve gururun kalırsa...