önce siz yazdınız o mesajı, ardından küfür mesajı aldınız, e adam belli işte size saygı duymuyor sevmiyor demekki, bu arada ne olursa olsun küfür eden erkek kalitesini gösterir, o da pek kaliteli bir karaktere sahip değilmiş, küfür eden erkeğin nesini seversiniz ya
Ben olsam tek kelime cevap yazmayıp onu hiç sallamadığımı gösterirdim
Muhatap olma derim
önce siz yazdınız o mesajı, ardından küfür mesajı aldınız, e adam belli işte size saygı duymuyor sevmiyor demekki, bu arada ne olursa olsun küfür eden erkek kalitesini gösterir, o da pek kaliteli bir karaktere sahip değilmiş, küfür eden erkeğin nesini seversiniz ya
Ilk mesaji ben atmadim ki?İlk mesaji atarken bir beklentiniz var miydi? İletisim yolu acmak gibi?
Ilk mesaji ben atmadim ki?
Adam bana kufredecek ,ben suçluluk hissedeceğim.Bayanlar ben biraz sucluluk hissediyorum ona karsi cunku ayrilmak istedigimde o beni hala seviyordu ama benim icimde ölmüstü. Sucluluk duygusu yuzunden onu alttan aliyordum, ayrilali yaklasik 9 ay oldu ve beni kafasina mi takti yoksa sinir bozmak icin mi boyle yapiyor anlamiyorum
Oncesindeydi bu sucluluk duygusu artik tum yollari kapatiyorum, ne hali varsa gorsun umrumda degil yahu ama attigi mesaj cok garibime gitti, ilginc seylerAdam bana kufredecek ,ben suçluluk hissedeceğim.
Sanirim ben kötüyüm
Engelledim gittiyine tüm yolları kapat bencede.
cevap bile vermene gerek yokmuş.
yoklama yapmak için bayramı beklemiş ama umduğunu bulamayınca dellenmiş. umursama, engelle gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?