Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefonda konuşunca ben sasurdim hemen kapatır zannettim o konuşmak istedi sadece o kadar adım atar zannettim dün de bu mesajı atınca anladım. Beni yokluyor farkındayım ama kafam karışık.
Yani birbirinizi arayipnhaber vermek garip değil, kapatalım demenize rağmen , kapatmayıp 1 saat konuşmak garip değil ama cuma mesajı atması üzerine durmuşsunuz. Tuhaf geldi ayrintiniz.
Nasıl, neden ayrıldınız bilemiyorum. Boşlukta gibi düşündüm.
Adam o kadar aramış, iş durumunuzla ilgilenmiş, saatlerce konuşmuş siz cuma mesajı atmasından mı anlam çıkarmaya çalıştınız? Adam basbayağı sizinle irtibatı koparmak istemiyor, açık kapı bırakıyor.
Rudecute Evet sanırım irtibatı koparmak istemiyor zaten istese hangi durumda olursan ol ıplemez bir erkek ıplemezse ne arar ne sorar haklısın açık kapı bırakıyor.