EskI sevgilinin cuma mesaji

Telefonda konuşunca ben sasurdim hemen kapatır zannettim o konuşmak istedi sadece o kadar adım atar zannettim dün de bu mesajı atınca anladım. Beni yokluyor farkındayım ama kafam karışık.

Ne biliyim kafam karışık üstüne bu mesajı atınca anlamıyorum ne dusundugunu bilmiyorum gerçekten

Ne biliyim kafam karışık üstüne bu mesajı atınca anlamıyorum ne dusundugunu bilmiyorum gerçekten

cnm gerı donmek ıstıcek gibi ...neden ayrıldınız bılmıorum ama bence eger cok kotu bır nedenden dolayı ayrılmadıysanız ona sans ver

Yani birbirinizi arayipnhaber vermek garip değil, kapatalım demenize rağmen , kapatmayıp 1 saat konuşmak garip değil ama cuma mesajı atması üzerine durmuşsunuz. Tuhaf geldi ayrintiniz.

Nasıl, neden ayrıldınız bilemiyorum. Boşlukta gibi düşündüm.

Geoshuk ben ilk defa birini sevdim benimle ilgilenmesi tasalanmasi ne yalan söyliyim ilgilenmesi hoşuma gitti bakalım ne olacak.

Ne işi buldun konu dışı ama merak ettim ya :KK64:

Adam o kadar aramış, iş durumunuzla ilgilenmiş, saatlerce konuşmuş siz cuma mesajı atmasından mı anlam çıkarmaya çalıştınız? Adam basbayağı sizinle irtibatı koparmak istemiyor, açık kapı bırakıyor.

Barışırsanız şöyle bir evlilik teklifi alacağınızı düşünüyorum:

birak-romantik-eylemleri-ayni-evde-senle-abdest-sirasi-icin-kavga-etmek-istiyorum.webp

Modern Cadı canım sekreterlik isi buldum daha önce de iki sene yapmıştım şimdi bir kirtasiye firmasinin merkezinde çalışıyorum.

Rudecute Evet sanırım irtibatı koparmak istemiyor zaten istese hangi durumda olursan ol ıplemez bir erkek ıplemezse ne arar ne sorar haklısın açık kapı bırakıyor.

Cognitive Süpersin guldurdun beni vallah

Back
X