merhaba kızlar. benim çözüm getiremediğim bir durum var açıkcası. eski sevgilimin yakın erkek arkadaşıyla hala arkadaşlığımız devam ediyor. sorun bu arkadaşımın eski sevgilimle değilde benimle daha çok vakit geçirmesi. aynı sınıftalar ve bir arkadaş grupları var sürekli beraber takılıyorlar okul çıkışı okula giderken falan hiç ayrılmıyorlar. ben sevgilimle ayrıldıktan sonra bu arkadaşı sürekli benimle takılmaya başladı her an okula birlikte gidiyoruz çıkışta çoğu zaman birlikte bir yerlere gidip oturup sohbet ediyoruz. gelemeyeceğimi söylediğim zaman tavır yapıyor vs. ve eski sevgilimin konusunu açmıyor adı hiç geçmiyor böyle bir durumu ilk defa yaşadım genelde eski sevgilimin arkadaşıyla bu konuyu bile konuşurum ama onunla hiç konuşmadık. ve bana sürekli yalan söylüyor. yeni bir mekan açıldı yaşadığım şehire gidelim mi daha gitmedim dedim tamam gidelim bende gitmedim dedi ki bu yalan facebook durum güncellemesine göre eski sevgilim ve arkadaşlarıyla gitmişti daha önce. bunun gibi bir kaç yalanı oldu gittiği halde gitmediğim dediği. yanındayken eski sevgilim arıyor başka birinin adını söylüyor ya apaçık belli kimin aradığı aptal değilim sonuçta anlarım.bir kaç arkadaşıma anlattım hoşlanıyordur dediler ama ben böyle bir durumun olmasını istemem sonuçta arkadaşım olarak gördüğüm biri ve böyle bir durumun aramızda yaşanmayacağını bilmesi gerek umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler kızlar.