Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

İlahi adalet bunu neresinde adama birsey olmamış olan kıza olmuş

İlahi adalet bunu neresinde adama birsey olmamış olan kıza olmuş

Kız da er geç görür gerçek yüzünü bir yerde yakayı ele verir kadın adamın bir haltlar karıştırdigini her zaman sezer o da sezer.

Kimse böyle bi adamla evlenmek istemez de,yalnız sizi ilgilendiren bi durum yok ortada.
Bırakın nerde kimin fotosunu beğeniyorsa beğensin.
O artık evli bi adam ,ona hesap sorması gereken nikahlı bi karısı var.
Bırakın evli adamın peşini.

Okudugum an itibariyle düşündüğüm tek şey; evlendiği kızın günahı ne?

Okudugum an itibariyle düşündüğüm tek şey; evlendiği kızın günahı ne?

Yoo bedduanız tutmamışki,böyle bir adamdan kurtulduğunuza sevinmeniz lazımken,birde siz adamın bütüün kötü özelliklerini sıralarken,sonsuza kadar sizemi itimat göstericekti.Birde evliyken yapan bir adamdan hayırmı beklenir.

Tatlım bence Sen kendi hayatına bak artık takip etme sonuçta onlar evliler .Tartışmalar evliliğin tuzu biberi bence sevmeyen insan tartışmaz o arkadaşına gelince bence seni kandırmış

İşte böyle adamlar bile evleniyor ben hala bekarım diye konuyu bağlamalıydın

Yemeyip içmeyip adamı takip etmek de ayrı bir hazımsızlık.
"Bana ne" demek bu kadar zor degil. Hepi topu iki kelimeyi icsellestireceksiniz.

Sizi ilgilendiren bir durum değil bence. adamın huyu o şekilde değişmeyecek. Aklınız hala o kişide anlaşılan,böyle bir insanla bile bile kimse evlenmek istemez. Evlenen de bilmiyormuş zaten. Ama bence sizin karışmamanız ve uzak durmanız gerekiyor.

Sizi ilgilendiren bir durum değil bence. adamın huyu o şekilde değişmeyecek. Aklınız hala o kişide anlaşılan,böyle bir insanla bile bile kimse evlenmek istemez. Evlenen de bilmiyormuş zaten. Ama bence sizin karışmamanız ve uzak durmanız gerekiyor.

Bu konuda seni ilgilendiren bir olay göremedim adam evlenmiş gitmiş madem kurtulduğunu düşünüyorsun kimin fotoğrafını beğenmesine bakana kadar neden merak ediyorsun acaba belli ki senin de içinde kalmış çok istiyorsan evlenseydin aklın kalmasaydı

Bu konuda seni ilgilendiren bir olay göremedim adam evlenmiş gitmiş madem kurtulduğunu düşünüyorsun kimin fotoğrafını beğenmesine bakana kadar neden merak ediyorsun acaba belli ki senin de içinde kalmış çok istiyorsan evlenseydin aklın kalmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…