Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

1) bu kadar dengesiz, karı kız düşkünü bilmem ne olan adamı neden sahte hesaptan takip etme gereği duydunuz?
2) çok mutlu olduğunu görseniz, evine bağlı bir adam vs olsa, karışı ile mutluluk pozları paylaşsa, hasedinizden orta yerinizden catlardınız muhtemelen. O yüzden oh kurtuldum falan diye yemeyin bizi.
3) bir başkasının kötülüğü için seviniyorsunuz. Bence gidin tedavi falan olun. Sağlıklı bir dugu değil bu.
4) kızın sucu gunahı ne? Erken konuşmuşsunuz, nasıl bir evlilik yapacağınız mechul, 3 yıl böyle bir adamla birlikte olan kadın da mantıklı evlilik yapmaz zaten. Dikkat edin de o beddua dönüp dolaşıp size gelmesin

evli bi adamı kafaya takıp takip etmek, evliliği kötü gidiyo oh oh modları falan çok çirkin bence ayıp da aynı zamanda..başka bi kadının kocasını takip edip ona karşı hala duygu besliyosun..o adamın karısı senin saçını başını yolsa müstehak.

Herkesin dediği gibi, aklınızın o adamda kaldığı çok belli. Savunma, açıklama olarak sizi çok mutsuz ettiğini yazmışsınız hep. Ama görüştüğünüz dönemde birçok hatasını görüp üç sene çıkmaya devam ettiyseniz bu mutsuzluğa kendiniz davetiye çıkarmışsınız zaten aslında beddua etmeniz bile gereksiz. Çok da hakettiyse Allah'a havale edersiniz olur biter... Beddua ettiğiniz adamın bir ailesi var sizden haberi bile olmayan, bedduanız onlara da gitmez mi tutarsa.?

kıza yazık olmuş da siz artık takibi bırakın bence

Yaşadığın olayın bire bir aynısını yaşadım kendi hikayemi gözden geçirir gibi oldum hiç üzülme haline şükret benimde aynı oldu 3 yıldan sonra benden koca olmaz dedi ayrıldık evlendi kızı oldu eşiyle zaten sıkıntılıydı hala beni arıyordu hat değiştirdim kaç kere sonunda cezaevine girdi karışı çocuğu perişan Allah korudu bende başkasıyla evlendim dünyanın en mutlu insanıyım Allah korusun bi söz var Allah sizi korumak için bazılarını hayatınızdan çıkarır siz ayrılık sanırsınız diye bu söze İnan

Bence sende normal degılsın sucu gunahı olmayan bı bayan var ortada adamın eşi nasıl sevınırsın buna karma dıye bısey varsa sanada bırılerı oh haketmısdı der ılerde evlenınce adam ne kadar kötuyse senınde ondan assagı kalır yanın yok saplantılı sekılde evlı adam ne yapıyor dıye gece gündüz takıp edıyorsun gıt tedavı fılan ol

Ortada Karma yok ki... Adam yine hayatını yaşıyor üstelik bu sefer hem düzenli bir seks hayatı, hem evinde yemek-temizlik vs.... yapan biri var...

Bence adamın keyfi yerinde...

Fakat sende kuyruk acısı sezdim... ama anlıyorum seni. Böyle bir duygu içinde olman çok normal 3 sene kolay değil...

böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Şaka gibi bir soru ya
Siz evli adami niye takip ediyorsunuz?
Resmen kötü olduklarina sevinmissiniz. Cevasini sen cektin kiz rahat edecekti ama olmadi. Seni ilgilendiren tek kısım yok. Gecmisle yaşıyorsun.

Sanane adamın evliliğinden ?

Gavura eziyet eder gibi yorum yapıyorsunuz kıza.üç yılını vermiş tamam unutması lazım haklısınız ama merak edebilir takip edebilir.buda normal insani birşey burda kimse hata yapmıyor kendini seveni seviyor ayrıldığı gün bıçak gibi kesiyor.kalbine komut veriyor unut onu diyor kalbi de hemen unutuyor.çok acımazsınız çokkkk

Evlendiği kızın yerinde olmadığın icin sevinmek yerine kendini başka şeylerle avutuyorsun ama bir yandan da hala unutamamışsın.

Satır sayısı belirlemiyor içeriğin iyi kötü oluşunu Ne yazık ki
Uzatmaya gerek Yok polemik oluşturmaya da. Sen onu da yapamamışsın demek bu durumdaki kişiye ağır gelir ,biraz psikolojisinden anlayıp yazın bari iki satır yazacaksanız.
2-3 kitap okumak da karıştırmak yerine kafayı acıyor tavsiyemdir

Bize laf bırakmamıssın cuk diye sıralamıssın :)) copy paste

Sana ne?

Cok fenasin nasil sevinebiliyorsun o kizin ne sucu var ah lik bi durum yok ortada olan kiza olmus

Yorumları okurken şu klasik savunmayı yapacak hale geldim
Napmis bu kız adam mi öldürmüş hırsızlık mi yapmış evli adamı ayartip kendi mi evlenmiş

Hepimiz bize zamanında kötülüğü dokunmuş insanın kötü duruma düştüğünü görmeyi isteriz
Beddua da ederiz

Doğru düşünceyi kaybetmiş ama konu sahibi adamdan kurtulduğu için sevinmiyor hala siz olsaydınız evlenir miydiniz sorusu var
Ayrıca burada başı yanan tek kişi evlenen o zavallı kiz adama bir şey olduğu yok hala

Hee isterdeik.siraya girelimde en once sen evlen baya aklin kalmis baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…