1) bu kadar dengesiz, karı kız düşkünü bilmem ne olan adamı neden sahte hesaptan takip etme gereği duydunuz?Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Yaşadığın olayın bire bir aynısını yaşadım kendi hikayemi gözden geçirir gibi oldum hiç üzülme haline şükret benimde aynı oldu 3 yıldan sonra benden koca olmaz dedi ayrıldık evlendi kızı oldu eşiyle zaten sıkıntılıydı hala beni arıyordu hat değiştirdim kaç kere sonunda cezaevine girdi karışı çocuğu perişan Allah korudu bende başkasıyla evlendim dünyanın en mutlu insanıyım Allah korusun bi söz var Allah sizi korumak için bazılarını hayatınızdan çıkarır siz ayrılık sanırsınız diye bu söze İnanSelam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Şaka gibi bir soru yaböyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Ahjsvsvdkfj
Aranizdaki tartismayi uzatmak gibi algilamayin da şu 3 satırlik paragrafı nası bu sekilde yanlis anladiniz
2-3 kitsp okuyunca kafaniz karismis anlasilan
Yanlis anlasilmaya açık da degil o 3 cumle.
Tekrar okumanizi öneririm zira yanlista israr eden sizsiniz.
Satır sayısı belirlemiyor içeriğin iyi kötü oluşunu Ne yazık kiAhjsvsvdkfj
Aranizdaki tartismayi uzatmak gibi algilamayin da şu 3 satırlik paragrafı nası bu sekilde yanlis anladiniz
2-3 kitsp okuyunca kafaniz karismis anlasilan
Yanlis anlasilmaya açık da degil o 3 cumle.
Tekrar okumanizi öneririm zira yanlista israr eden sizsiniz.
Bize laf bırakmamıssın cuk diye sıralamıssın :)) copy pasteE bundan sanane?
Sorunda ciddi misin?
Ayrıca bedduan falan tutmamış adam karaktersiz yani seninle alakası yok ayrıca anlaşamayan iki kişi ayrılır ortada beddualık bi durum bile yok.
Asıl mesele sen niye takip ediyosun hala?
Sana ne?Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?