ever sasasas internet üzerinden o sitedeki üyeliğimi açıp yazmaya devam etmeli miyim? etmemeli miyim? karar veremedim. hangisi onu üzer, meraklandırır onu yapmak istiyorum. aralarında 16 yaş var sizce de mide bulandırıcı değil mi? kız daha 22 yaşında arkadaşlar. hani diycem kız 25 üstü kişiliği oturur vs. ama bu bana mı çok tiksinç geldi? sadece. açıkçası o kişiye karşı saygımı kaybettim. o yüzden içim kötü. bunu, bu düşünceyi normalleştirmeliyim vicdanımda.
değiştirmeyecek de insanın içinde bir intikam duygusu oluyor illa:)) gerçekten allahın sevgili kuluyum, herşeyi önüme serdi, herşeyi gösterdi. benim derdim intikamdı az da olsa. ve umursamadığımı görmesini istedim. ortalarda gözükmemek mi buna sebep olur yoksa gözünün önünde kendi yolunda olmak mı karar verememiştim.
Zamanla geçiceekkk.hiç merak etme.Zamanında eski erkek arkdaşımdan ayrıldığımda bende intikam almak istemiştim hatta konu bile açmıştım buraya onunda üzülmesini istiyorum vs. vs. diye zamanla bunun saçma birşey olduğunu anlıyorsun.En iyi cezalandırma yöntemi önemsememek.Ylnız göstermelik değil gerçekten önemsememek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?