eski sevgilinin göz önünde olmak mı? olmamak mı?

lorem

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
229
19
318
İstanbul
merhaba arkadaşlar. uzun süren bir birlikteliğim bitti. adam sevgi istemiyorum kafamı dinliycem kimseyi istemiyorum diyip gitti, öğrendim ki 1 ay sonra hayatında başka biri var :) hem de şans eseri kızın kendisinden öğrendim. bir site üzerinden tanışmışlar. burda ikisi sürekli yazışıyorlar. ben öğrendiğimi telefon açıp eski sevgilime söyledim. şok oldu sesi titredi filan. daha tam kesin değil, yüzyüze görüştüklerinde kesinleşecekmiş. herhalde bunla olmasa gene ne olur olmaz bana dönme planları vardı. ki dönecek bu kız bunu istemeyecek yurt dışında filan yaş iş. ben pişman olmasını istiyorum sadece. gerisi lazım değil.
ben bu sosyal paylaşım sitesindeki üyeliğimi kapattım. sizce bu ikisinde yazdığı yerde ben de devam mı etmeliydim? yoksa göz önünde bulunmamak eski sevgiliyi daha mı meraklandırır? çünkü arkadaşça görüşelim muhabbeti yapıyordu ben bu kızla görüştüğünü öğrendiğim günün ertesi bununla buluşacaktık. sizce ne yapmalıyım? hangisi onu rahatsız eder? meraklandırır?

Son düzenleme:
bence ortadan kaybol gizem yarat .aslında sallama .başkasını bulduysa gittsin ona ya sende başkasını bul .değer vermeyene sende değer verme.

biliyorum haklısın belle8 ama illa insanın için bir intikam duygusu oluyor:) engellemeye çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum muamma. üstelik bu kızla gönül eğlendirdiğini düşünüyorum. öyle yurtdışından sevgili olacak, bulacak kadar aptal değil. kız da bunun aradığı aşkı mükemmel insan olduğunu düşünüyor. ben de yorum yapmayacağım ama herşeyin farkındayım dedim. bu konuda konuşmak doğru değil dedim kıza. herşeyi sen zamanla görürsün dedim. o konuda da umarım iyisini yapmışımdır. doğru da olsa bazı şeyleri söylemek bana düşmezdi

o intikam duygusunu anlıyorum haklısın..
ortalıkta olayım mı derken o kısmı anlamadım internet üzerinde mi bence onu umursamadığını göster. sakın laf falan çarpma..

ever sasasas internet üzerinden o sitedeki üyeliğimi açıp yazmaya devam etmeli miyim? etmemeli miyim? karar veremedim. hangisi onu üzer, meraklandırır onu yapmak istiyorum. aralarında 16 yaş var sizce de mide bulandırıcı değil mi? kız daha 22 yaşında arkadaşlar. hani diycem kız 25 üstü kişiliği oturur vs. ama bu bana mı çok tiksinç geldi? sadece. açıkçası o kişiye karşı saygımı kaybettim. o yüzden içim kötü. bunu, bu düşünceyi normalleştirmeliyim vicdanımda.

Son düzenleme:
bu internet sitesi facebook twitter falan mı siz orda arkadaşmısınız onunla?
erkeklere ne olur 18lik kız bulmadığına şükret ama geçici bir heves olabilir yurt dışındaymış sonuçta. tabiki bu sizi başkası için terk ettiği gerçeğini değiştirmez.

Loremcim bence göz önünde olman lazım dimdik durman hatta sitede hiçbişi olmamış gii,bi takılmaya devam etmen ve eğer yapabilirsen başkasıyla konuş o zaman çatlayacak hiçmi bana değer vermedi üzülmüyo die

formspring site. yok benden onun için ayrılmadı ama en azından ben kafasında olduğunu düşünüyorum. benden ben sevgi filan istemiyorum bıktım sorumluluk istemiyorum diyip ayrıldı. zaten bu kızda gelip ona bık bık edemeyeceği için rahat bırakacağı için, bunun burda ne yaptığını bilmediği için istediği gibi at koşturacağı için tercih ettiği biri. kıza açık açık böyle demedim. kız ona aşık olup istediği aşkın kendisinin olduğunu düşünüyor :)) acı gerçekleri söylemedim. ben bu kızdan daha güzel biriyim zaten bir kıyaslama yapmam bile.

ben o siteye tekrar girmeli miyim girmemeli miyim? onun derdindeyim şuan. onu ne bozarsa onu yapmak istiyorum.

böyle adam için o sitede tekrar aktif olmana değmez.
bırak şer*fsizliğinde boğulsun.

yani tekrar gir yaz ama onun dikkatini çekmeye çalıştığını uyuz etmeye çalıştığını anlamasın.

Umursamasanız daha iyi olurdu bence.
Hem kızla konuşmuşsunuz, hem eski sevgilinize telefon açmışsınız hesap sorar gibi.
Gereği yok ki bunların. Eski sevgiliniz hala onunla ilgilendiğinizi, onu kıskandığınızı düşünmüştür.
Hiç muhattap olmamayı deneyin. Merak ettirin.

Semblante ben kızla öyle laflarken dert sorarken söyledi kız :)) yani hiç hesapta yokken düşünsene yaşadığım şoku? öyle lafladığım biriydi. daha kötüsü ben kıza isim vermeden dertleşirken eski sevgilimle yaşadığım sorunları anlatacaktım asıl onun için felaket o zaman olacaktı. eski sevgilime zekamı bir kere daha kanıtlamak istedim. ben ona sorduğumda cevap vermedi. hem arkadaş olalım diyip bana herşeyi soruyor mevzu kendisi olunca söylemiyor. beni kızıp terslemişti. bende noldu arkadaşlık iddian çürüdü dimi dedim? tabi bilmemi istemez, sonuçta geri dönmek istediği bir limanı hazır olmalıydı. mutluklar diledim ve benle iletişim kurmamasını söyleyip kapattım telefonu. hesap sorma değil yani. benimle küçük oyunlar oynamasın dersini alsın. daha öncede sakladı bazı şeyleri ve büyük sorunlara yol açtı. ben dürüstlükten yanayım. kötü de olsa bana gerçek söylensin. öyle yapsaydı hayatta yanında biri olurdu zor zamanlarında. gene yaptıklarını affedebilirdim. ben sevgi istemiyorum kafa dinliycem diyip 22 yaşındaki bir kızla aşk oyununa girmesin yazık.

Son düzenleme:
kaçan kovalanır benim başıma böyle bi olay gelse ( allah korusun ) zaten ister istemez soğurdum.bidaha sesimi bile duyamaz ona en büyük ceza olurdu erkekler peşinden koşan kız olduğunda kendilerini bişi sanıyolar bizi küçümsüyorlar bi, kız ilgi gösterse bırakıp gidecekse defolsun..)

onun korktuğu da oydu :)) ben zaten beni arama sorma dedim. görüşmeyi de düşünmüyorum. ben o kadar çok emek verdimki. şehir değiştirdim, iş değiştirdim ona yakın olmak için yapılacak herşeyi yaptım. sonuç adam hava almaya çıktı. sorunlarını çözmedi. 1 sene müsade ver bana dedi. hava alacak ya:)) aç gözlülüğün sonu hovardalığın sonu bir daha bulamayacağın birini kaybetmek işte. dersini alacak elbet ama ben canını acıtmak istiyorum azcık. ondan gözünün önünde olup olmamak konusunda kararsız kaldım. en azından bir süre hiç gözünün önünde olmak istemiyorum sanırım. şimdiye kadar 10 günden fazla habersiz kalamamıştık. bakalım bu sefer napacak. ama sağolsun çok soğuttu kendinden öyle nefret ettirdiki içimdeki bu nefret beni hasta etti. yavaş yavaş geçiyor çok şükür. azcık zaman geçsin belki güzel fotoğraflarımı koyarak dönerim siteye. eh herkeste övücü şeyler yazarsa zaten baya bi kötü olur.

sağolun kızlar ya hepinize çok teşekkür ederim:)) çok rahatladım. kimseye söyleyip itiraf edemediğim şeyleri burda yazmak çok iyi geldi

öyle birinin seni önemsemesi veya önemsememesi neyi değiştirir? merak etse ne olur etmese ne olur.Sen kabul edicek misin bu saatten sonra

değiştirmeyecek de insanın içinde bir intikam duygusu oluyor illa:)) gerçekten allahın sevgili kuluyum, herşeyi önüme serdi, herşeyi gösterdi. benim derdim intikamdı az da olsa. ve umursamadığımı görmesini istedim. ortalarda gözükmemek mi buna sebep olur yoksa gözünün önünde kendi yolunda olmak mı karar verememiştim.

Zamanla geçiceekkk.hiç merak etme.Zamanında eski erkek arkdaşımdan ayrıldığımda bende intikam almak istemiştim hatta konu bile açmıştım buraya onunda üzülmesini istiyorum vs. vs. diye zamanla bunun saçma birşey olduğunu anlıyorsun.En iyi cezalandırma yöntemi önemsememek.Ylnız göstermelik değil gerçekten önemsememek..

1,2 aya kadar tekmeyi yiyince kapımı çalar. gerçekten 2 yıl boyunca hayatımı mahfettiğimi görüyorum onun için sırf sevdim diye. sırf o mutsuz, keyifsiz diye sesimi çıkarmadım. yanyana geldik saatlerce konuşmadı gıkım çıkmadı. ben ve birçok kadın aynı hatayı yapıyoruz sanırım değmeyecek biri için mahfediyoruz kendimizi. o kadar iyilik yap üstüne titre sonunda sıkıldım desin gitsin.

canm ya adam seni bi yerde aldatmış sanki kimseyi istemiyodu hani
ona önemli biri olmadığını göster ne onla ne görüştüğü kızla irtibat kurma sakınnn o seni hak etmiyor artık arkadaşça bile hak etmiyor
ve gerçektende unut önemseme hayatına seni hak edecek birini sokarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…