eski sevgilinin göz önünde olmak mı? olmamak mı?

MAlesef oyle oluyor . Bi benzeri bnmde basıma geldi.. Bn onun için herşeyi karsıma aldım ailemi arkadasları vs vs yaptıklarına ragmen afeettim bi kac kez.. NasıLSA BU beni affeder tkrr diye defolup gitti.. Su ana kdr çok pesnden kostum ama artık takmama kararı aldım sonucta o pisliğin teki ben kurtulmuş o kaybetmiş oluyor.. Sende dert etmememye çalış ennde sonunda anlar o da ..Bende önemsememe taktiğini kullancam artık .. Aynı okuldayız bi de... Günlerimize yazık oluyor kızlar.. Değmiyo... Bi de ilkimdi benim .. Kazık yedim..

aynen öyle aldatmış oluyor. ben ona şimdiye kadar hep morali bozuk sıkıntıları var diye katlandım:)) üzerine titredim yardımcı oldum. aylarca ev baktım ona. şimdiki evini tuttuk. evine eşyalar aldım. iyi olsun mutlu olsun diye. keşke dürüst olsaydı. bana kimseyi yanıma yaklaştırmıycam, sevme olayı filan istemiyorum diyip uzaklaştırdı yanından şimdi yaptığına bak. duyunca çok kötü olmuştum 1 haftadır midem berbat yemek yiyemiyordum. bugün burda biraz anlatınca keyfim yerine geldi. rahatladım. o kıza da üzülüyorum ama ben burnumu sokamam kendi anlasın gerçekleri. düşüncesi 1 sene hava alacak, istediğiyle flörtleşecek nasıl olsa bekleyen bir kız var üzerine titreyen, geri dönecekti. ama malesef oyunu bozuldu. sevmeyi geç insan olarak saygımı kaybettim bu daha kötü. sağolsun bitirdi. ben de bittim ama gün geçtikçe daha iyi oluyorum.

aynen canım. ben istemiyorum seni bitti artık arama diyip gene buna üzüldüm ya canı sıkkındı sıktım diye özür diledim :)) haklı olmama rağmen kalbim onu üzmeye dayanamadı. o kadar değerliydi benim için. sırf o keyifsiz diye rahatlasın iyi olsun diye bazı sıkıntıları vardı çünkü. sonra yağtığına bak :)) şimdi bekliyor 2,3 gün sonra nasıl olsa arayacak diye. çok bekler

Aynen ya aynen ben suclu olmadıgım halde bana yaptıklarına ragmen özür diledim bana ne kufurleer etti ... en fazla bir hafta dayandım tkrr mesaj attımm ve o su an iki üç güne yine gelir bana diye düşünüyor ama hadi bakalım :) .. yeter valla yaptıklarım bu sfr umurumda olmayacak bukdr deger verdikte boyle oldu zaten bı da da deger versem de gostermem

Anladım canım.
Hiç umursama bundan sonra, zaten iletişim kurmamasını da söylemişsin.
Bırak o merak etsin seni.

Canım bende yaklaşık benzer olay yaşadım.Biz ayrıldık hemen yeni birini buldu.Çıkmaya başladılar.onlarida bir arkadaşı tanıştırdi görmeden etmeden çıkmaya başladılar.Şuanda hala devam ediyor ilişkileri.Aptallık yapıp kızla konuştum ne hali varsa görseydi keşke.Tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş biraz akıl olsa iki gün önce ayrılıp ona teklif eden biri ile çıkmazdi.Allah bildiği gibi yapsın ikisinide beni ağlata ağlata başladılar o ilişkiye ne hayır gelecek
ben ne aradım ne sordum bazen gözünün önünde olayım unutmasın beni dedim ama sonra anladım ki o kişiden bana ne hayır gelecek.Koskoca 2 yıl onun için bir hiçmis.Allah kimsenin ahıni kimsede bırakmaz.Bırak sende ne hali varsa görsün sen sindire sindire onu unutmaya çalış kolay birşey değil ama inanki isteyince oluyor.onun yaptığı şeyi sen bir iğrençlik olarak görüyorsun değil mi.Onurlu bir insan böyle şeyler yapmaz.
Peygamberimiz asm, "iffetli
olunuz ki eşleriniz de iffetli
olsunlar" buyurur. Demek
oluyor ki bir taraf iffetini
bozarsa öbür taraf da ya
bozar ya da ayrılırlar. Birimiz ol, Allaha güven..
Gözlerini kapa ve göreceksin
Allah senin vicdanına hayırlı
olanı beğendirecektir...

sağol canım çok sağol. o kızın azıcık aklı olsa bu adam benimle ciddi olamaz der zaten. onun o kadar aptal olmadığını anlar. ben ona seni seçmesi tesadüf değil bilinçli dedim anlamadı. dedim bizim ilişkimiz 1 yıl bişi istemiyorum ciddi bişi sorumluluk öyle bitti dedim anlamadı. ama zaten kız onu istemeyecek biliyorum. görselliğe çok önem veren biri. çenesinde hafif kesik gibi bişi olan birini niye reddettiğini gülerek anlatan biri. sadece onun için ki bu adamla aralarında kaç yaş var olacak iş zaten değil. olursa da kendileri bilirler ama gün yüzü göstermeyen adamı neyleyim. ben onu herşeyiyle sevdim emek harcadım. sonuca bak:)) pişman olacak bunu hissediyorum. şimdi arkadaşlarım ailem işkillenmesin diye telefon numaramı değiştirmiyorum. bir süre sonra ne eski mailimi ne de telefon numaramı kullanırım. ona yapacağım daha büyük zulüm olamaz herhalde. ben karşımdaki insanı prens gibi hissettiren kadınlardanım. ne o kadar iyi her konuda ne de yakışıklı olmasın adamlar kendini eşsiz sanıyorlar:)) benim gözümde ondan daha iyisinden değerliler çünkü ama anlamıyorlar. sanıyorlar ki "ben öyleyim" bu kızdan tekmeyi yiyince görürüm onu ben. ya da umrumda değil. bu kadar zaman kendime eziyet ettim sadece. yani benden bu şekilde ayrılıp gönül işlerine girmesi beni acayip soğuttu bu çok çirkin geldi. herkese laf söyleyip, vicdanlı olduğunu söyleyen olgun adama bak. 22 yaşındakilerle gönül eğlendirmesine giriyor. üzüldüm onun insanlığı için üzüldüm.

Son düzenleme:
canım resmen gönül eğlemesi eski sevgilinin yaptığı ama anlattıklarına bakılırsa gerçekten ondan sana hayır gelmez boşver unut gitsin emin ol bir gün kapına gelecek ama sakın affetme çünkü affetmek aynı hatayı yapmasına açık bir kapıdır bırak sürünsün bence formspring'inide kapama o kim ki onun için kapatıyosun

pişman olacak olan onlar.Bende aynen gereğinden fazla değer vermiştim 2 yil bitmişti 3.Yildaydik ailem biliyodu bide bizimkini eğer ayrılmamış olsak yazın istemeye bile geleceklerdi :S
şimdi diyorum böyle bir insan bana nasıl eş olacaktı.Zaman geçtikçe seninde ona olan duyguların körelecek.Ben şahsen bir ilişkiden çıkıp hop yeni bir ilişkiye başlayanları hiç bir konuma sığdıramiyorum.Acelen ne.Bu aynı bir hastalık iyileşmeden başka bir hastalığın tedavisine başlamak gibi.Geçti sanıp yeni bir ilişkiye başlayınca acısı sonradan fena çıkar.Şuan üzülen biz olsakta geçici bir durum.Biz mutlu olduğumuzda onlar mutsuz olacak.Bu dünyada ufacık dahi olsa kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.Ki gönül borcu gerçekten çok zor bir haktir.Mevlanada der Umut verip, güven
aşılayıp da yarıyolda
bıraktığın insanın gönül
sadakasını her iki
dünyada da
veremezsin..!
ben Allah'a havale ettim.Her gün dua ediyorum.Bir gün biliyorum ki bedelini çok ağır ödeyecek.
Herkes yeni çıktığı kızın suçu yok çocuk yüz vermişki kız kabul etmiş diyor.Ama biraz mantıklı olmak lazım.Bir insan kaç yıllık ilişkiyi bitirip hiç görmediği bir kızla ne için çıkıyor.Neyine kapıldı fotoğrafına mi sesine.Bunları düşünmesi lazım kızında.Kaç yıllık ilişki bu herşeyden önce alışkanlık olmuş. kıza gidip onunla anlaşamıyodk başımdan atmaya çalışıyodm zaten gibilerinden birşeyler söylediysede nasıl olsa Allah gerçekleri görüyor.Şu dünyada ufacık bir yalan bile gizli kalmıyor.
Gerçekten bir kızın ilişkiye başlarken mantıklı düşünmesi lazım.Bir gün de kaç yıllık sevgili unutulur mu ya seninle çıkmak istedi diye.Gerçekten öyle kızlara aptal diyorum.Hatta o kızla çıkarken kaç kez pişmanim diye aradi beni.Sinirimden Kıza bunu söyledim hiç umrunda bile olmadı.Gerçekten hayretler içindeyim.
Böyle insanlarla muhatap oldumya onların seviyesine düşürdüya beni Allah'im ikisinide bildiği gibi yapsın.
Canım biz üzülmek yerine şükredelim Allah bizi öyle insanlardan kurtardı.
Bir anda unutmak mümkün değil ama zamanla gerçekten azalıyo ara ara üzülüyor insan. Kaybeden onlar biz değiliz.

sadece pişman olmasını istiyorum. 28 yaşındayım, 2,3 ayda saçımda 20 tane beyaz saç çıktı. vücudumdaki tüylerde beyazlama oldu bunun hesabını nasıl verecek. baktıkça onlara bana yaptıklarını hatırlıyorum. şimdi uçuşlarda çok sevinçli ben onu en son aradıktan sonra bakmıştım heabına, baya kötüydü. geçen gün baktım baya sevinçli. ama dibe batışını da göreceğim. şimdiye kadar hep haklı çıktım şimdide öyle olacak. ben yapacağım herşeyi yaptım o kadar rahatımki. o çok pişman olacak bol bol güleceğim o zaman ona ağır konuşacağım bir daha da izimi bulabilirse artık. kız da gerçekten aptal kusura bakmasın. internet üzerinden hayatını bilmediği insanlarla flörtleşmesinin cezasını çeksin. eski sevgilimin hakkındaki şeyleri söylemedim. kendi tartsın ölçsün. milletin sevgiliyse, eşiyle internette fingirdeşmesinler. öyle duygusal olarak sömürülüp sömürülüp atılsın bir köşeye aklı başına gelsin. adam da burda başkalarıyla gününü gün etsin işte. gün geçtikçe kalbim, nefretim sönüyor. rahatlıyorum ından kurtulduğuma. allah sabrını veriyor.

dahada iyi olacak herşey iyi ki onun iç yüzüne şahit oldun geç olmadan maazallah onunla ciddi birşeyler yaşayıpta (nişan,evlilik) sonradan böyle birşeyiyle karşılaşman çok daha kötü olurdu bununla atlattığına şükret emin ol seni hakeden daha iyi insanlar çıkacaktır karşına o ise sürünsün dursun

en son aldığım kararı uyguluyorum kızlar. siteye bakmıyorum. hatta kıza onun benim eski sevgilim olduğunu söylediğime pişman oldum. hint kumaşı olmasın beyfendi diye. siteye hem uzak durmak için hem de kızın kendince bir yerde rakip görmemesi, kıyaslamaya girmemesi için de girmiyorum. onun hakkındaki soruları cevaplamayacağım dedim ama illa sorular soracak. şuan iyiki bitti diyorum inanır mısınız? sadece beni sevmesini istediim adamdan. o kadar üzerine titremem ondandı. huysuzluğu, bunaltıları, sıkıntılarıyla sevdim onu. aramızdaki yaş farkını, daha birçok farkı onun için umursamadım. ama sonunda ne oldu adam kendini bişi sandı. ya hiç şaşmıyor ya. bütün erkekler aynı.
mehmet coşkundenizin videosunu izledim bir siteden ayrılan sevgiliyle ilgili. kadınlar dıştan belli eder ama erkekler sanki çok mutlu keyifliymiş gibi davranırlar diyordu :)))
daha önceki sevgilimde böyle bana demediği lafı bırakmadı acayip mutluyum gibi mailler atıyordu bana. 2 sene sonra nerelerde olacakmış da amerikaya gidecekmişte. ne halin varsa gör dediydim ona da. 7 ay sonra çok pişmanım demiştin dedi. pişman oldum, heryerde seni görüyorum gülüşünü duyuyorum, lütfen dön canıma kıyıcam yoksa diye geri döndü bana. bunu en son diyecek adamdı o:))) ama bunun mümkünse geri dönmesini bile istemiyorum benle haberleşmesin yeter. diğer sevgilim beni sevmişti ve bunu sonuna kadar hissettirmişti bana sonu kötü bitti olsun. ama bu hiç kıymet bilmedi. "beni senden fazla kimse çekemez, sevemez" diyordu. bunun haklılığını görecekç menfaatsiz kalbiyle seven kaç kişi varki hemde onun gibi birini kusura bakmasın. çekilmeyecek zilyon tane huyu vardı

Son düzenleme:
bunları önemsemeyince deliriyorlar kesinlikle. netten tanıdıgı bi kız için yanında olan beni ihmal eden bir sevgilim olmuştu. ben sabrettim istanbuldan izmire dönecegim güne kadar bekledim. baktımki uzaktaki yakındakinden daha değerli adama göre.ben dönmeden son bi kez görüşmek istedi en güzel halimle gittim yanına yanında duran ama farkında olmadan reddettigi bu kıza iyice baksın istedim o günü yanyana dolaşarak geçirdik sanırım ona olan ilgisiz ama arkadasca davranısıma takıldı. ben evime dönmek için otobüse binerken yarın yine görüşelimmi dedi 7 aydır yanındayım yeterince görüştük gerek yok dedim sen beni unutamazsın dedi yarın izmire dönüyorum 3 gün sonra adını bile hatırlamıyacagım dedim kala kaldı.. gerçektende döndüm kendime verdigim sözü tuttum onu o durakta anılarla birlikte bıraktım. üstünden 5 yıl geçti hala sudan bahanelerle arıyor nasılım diye. en son aradıgında sesini gerçekten tanımadım sanırım telefonu kapatınca ağlamıştır armut.

:))) çok güzel yapmışsın. ben de tekrar arasa bunu yapsam mı yoksa hiç mi görüşmesem diyorum illa arar merak eder vs. diye düşünüyorum. ya da aramızda bir borç meselesi var onun için görüşme ihtimalimiz muhakkak olacak. o zaman en güzel en mutlu halimle gidebilirim yanına. ya da hiç muhatap olmadan bankadan hallederim bilmiyorum. daha onunla ilgili karar veremedim. kalbimi soğuttuğu için çok teşekkür ediyorum ama. en büyük iyiliği o kızla gönül işine girmesiydi. bunu ne niyetle yaparsa yapsın ister ciddi olsun ister olmasın ikisi de kötü. adam ciddi ilişki istemiyormuş. yazık çok yazık ona.

3 hafta oldu arayan soran yok. en son rest çekmem kıza onu daha çok bağladı. sanırım yurtdışına kızın yanına gitti ve durumları kesinleşti. bana bağlılık deme o sitede beni sahiplenme diyen adam şuan "benim sahibim var diyor". ben bundan çok bunaldım 1 sene rahat bırak diyen adamın tek derdi benmişim. sorun benim onu sahiplenmemmiş. kısmetlerini kapatmayayım diye :)) beni kendince yakıştıramamış. güzel ve zeki olmadığımdan mı? hayır. sadece onu karşılıksız ve beklentisiz sevdiğim için onu terketmediğim-edemediğim için adamın gözüne hoş görünmemişim. ve bende insanlığı değerli olan biri aramızdakiler bitse de bana yalanlar atmış. yenisini bulana kadar yanında tutmuş beni. kimsenin beni sevip sevmemesi değil derdim. allah beni ondan kurtardı başka bişi değil. ama değer verdiğin birinin değer kaybetmesi çok kötü bir şey.

kendi günlüğümü tutmak içinde konumu güncelledim. en son durum bu. eski sevgilinin gözünün önünde olamaya çalışma hata. o ne yapıyor diye bakmaksa bir ümit. o da hata. kıza ben eski sevgilisiyim demem hata. beni kabul etmeyen, buna değmeyecek kişinin eski sevgilisiyim demek onu kabul etmek hata. beni kabul etmeyen birini öyle önemli bir konumda görmem hata. hatalarımdan ders alacağım:)) içimdeki insanlığının kırıntılarını da temizledikten sonra daha iyi olacağım. hiçbir şeyi acıtmadı bu kadar. bir çok şeyi haketmedim ama bu saygısızlığı hiç haketmedim. beni öyle görmeyebilirsin ama yalanını benim görmemden çekinmeliydin benim kırılmamamı sağlamalıydı. ona dedim acıma saygı duy. sen hep iyilik yaptın dedi bana karşılığı bu muydu? en azından arkadaşlığımızın hatrına bu terbiyesizliği yapmasaydı. o siteye giricem ama o benim için hiçbir şey olduğunda. şuan orada diyeceğim şeyleri üstlerine alınabilirler. sürekli buna dikkat etmek de sinir bozucu olur.

kimseye acımayın allah da öyle diyor. acırsanız çok çok acıtırlar. kimsenin psikoloğu olmaya kalkmayın. insanlar derman aramıyorlarsa öyle bir dertleri de yoktur. yeni gelişme olursa buraya yazacağım. insanlar belki bir ders çıkarır, benim yaşadıklarım bir örnek olur.

ve bir gün yürekten iyi ki bitmiş diyeceğim. bu sitedeki bir çok arkadaş gibi. benim için mükemmel insanı buldum diyeceğim. korkmadan sırtımı dayayabileceğim, güvenle omzunda ağlayacağım hayat arkadaşımı bulacağım.

günceni okudum, özellikle kırmızı ile işaretlediğim sözünü çok beğendim.
benim bu hayatta bi tek hatam oldu, o da onunla çıkmaya başlamaktı. başka yaptığım her şeyi sineye çektim, kaderim dedim kabul ettim.

eğer bulursan 'o'nu haberdar et bizi. haberdar et ki ben de en azından bekleyişe geçeyim çünkü şu an kalpsiz hissiz beklentisiz dünsüz yarınsız hayalsiz yaşıyorum hayatı.

sağlıcakla kal..

sağol canım seni de takip ediyorum yazdıklarına bakıyorum bir gelişme var mı diye. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.

bugün rahatsızdım biraz o haldeyken insan kafasına bişi takamaz ya 1 aydır profiline bakmıyordum onun. sürekli rüyama giriyor keyifsiz görüyorum filan. düşünmememe rağmen gereksiz sorularla irtibat kuruyordu benimle. önce kız profilini kapatmış sonra bu o sitede. kıza büyük ihtimal ya tepki gösterdiler ya da kız orda sahiplenilmekten hoşlanmadı.çünkü kız kimsenin bilmesini istemiyorum diyordu? biz buna ilahi adalet filan diyorduk sanırım:) neyse orası kapanınca twitter hesabına baktım çok keyifli gözükmüyor. kızın yanına yurtdışına gitmiş 10 gün önce foto çekinmiş:))

ona baktım hızlıca yazıklarını okudum. bugün sayfasına bakmadanda düşündüğüm daha önce de dediğim gibi, ilişki bitince bence en acı olan şey bir insanın size yabancılaşması, o kadar yakınken uzak olma o insanın değersizleşmesi. ve gün geçtikçe herkes gibi gelmesi. derdin olduğunda ilk ona söylemek istediğin, beraber gezmenin en güzel olduğu kişinin sizin için uzak olması ve bunları artık yapamayacak olması acı birşey. ayrılığın en kötü yanı bu bana göre. böyle olunca ne oluyor yaşanılan güzel anılar, dolu dolu anlar siliniyor hafızadan. yaşanan yıllar boşunaymış gibi geliyor.

ama en büyük dersimi aldım ben. büyük konuşmayacağım. ne konuştuysam yapmam, etmem dediğim yaptım. olmaz asla asla demeyeceğim bu konuda da. allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.

Son düzenleme:

hatıralar siliniyor elbet
ama o işte, var ,yürüyor orda
çapraz çapraz basar ayaklarını
yine göbeği çıkmış, kendi seçtiği nasıl belli yine çirkin bi gömlek giymiş
yüzü asık ama işte yürüyor orda
hatırlamıyorum elimi nasıl tutardı, beni nasıl öperdi
ama o işte, hani bi zamanlar aşık olduğum adam
ben bu gerçeği unutamıyorum lorem
bazen şizofren olduğumu düşünüyorum
sanki onunla kafamda yarattığım dünyamda birlikte olmuşum gibi
çünkü o sanki hiç yanyana yürümemişiz gibi davranıyor
ne kadar kavgalar koparsa kopsun beni ne kadar kırarsa kırsın
ben onun bir zamanlar sevglim olduğu gerçeğini unutamıyorum
ve şuan onu yanımdan geçip giderken görünce çok içim yanıyor
omzunda ağladığım adam ortalık olmuş geçip gidiyor yanımdan

güzel günleer güzel günleer..

tasvirler filan o kadar benziyor ki bazen hepimiz bu sitede aynı adamla mı birlikteydik diye soruyorum:))

biz daha ayrıldığımızdan itibaren hiç karşılaşmadık. karşılaşsak o laf atar ama. öyle bağıra çağıra ayrılmadık ama o yaptıklarından sonra benim kızgın olduğumu biliyordur haliyle. sürekli karşılaşmanız kötü sürekli tekrar ediyor bir şeyler. psikolojide var "bıktırma yöntemi" üstüne üstüne giderek, onu hatırlatan şeyleri gözünün önünde tutarak, parfümü neyse onu kullanarak bir süre sonra bıktırabilirsin kendini. ben daha önce denedim bunu. inan çok işe yarıyor kaçtıkça bazen iyi olacağına daha kötü oluyor. mesela yanından geçerken merhaba, iyi akşamlar de yürü geç. cevap vermese bile dalga geçersin işte. bir yerden sonra uzaktan dokunulamayan biri olmak yerine sesini duyurabildiğin istediğin zaman irtibat kurabildiğin biri haline gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…