1,2 aya kadar tekmeyi yiyince kapımı çalar. gerçekten 2 yıl boyunca hayatımı mahfettiğimi görüyorum onun için sırf sevdim diye. sırf o mutsuz, keyifsiz diye sesimi çıkarmadım. yanyana geldik saatlerce konuşmadı gıkım çıkmadı. ben ve birçok kadın aynı hatayı yapıyoruz sanırım değmeyecek biri için mahfediyoruz kendimizi. o kadar iyilik yap üstüne titre sonunda sıkıldım desin gitsin.
canm ya adam seni bi yerde aldatmış sanki kimseyi istemiyodu hani
ona önemli biri olmadığını göster ne onla ne görüştüğü kızla irtibat kurma sakınnn o seni hak etmiyor artık arkadaşça bile hak etmiyor
ve gerçektende unut önemseme hayatına seni hak edecek birini sokarsın
MAlesef oyle oluyor . Bi benzeri bnmde basıma geldi.. Bn onun için herşeyi karsıma aldım ailemi arkadasları vs vs yaptıklarına ragmen afeettim bi kac kez.. NasıLSA BU beni affeder tkrr diye defolup gitti.. Su ana kdr çok pesnden kostum ama artık takmama kararı aldım sonucta o pisliğin teki ben kurtulmuş o kaybetmiş oluyor.. Sende dert etmememye çalış ennde sonunda anlar o da ..Bende önemsememe taktiğini kullancam artık .. Aynı okuldayız bi de... Günlerimize yazık oluyor kızlar.. Değmiyo... Bi de ilkimdi benim .. Kazık yedim..
aynen canım. ben istemiyorum seni bitti artık arama diyip gene buna üzüldüm ya canı sıkkındı sıktım diye özür diledim :)) haklı olmama rağmen kalbim onu üzmeye dayanamadı. o kadar değerliydi benim için. sırf o keyifsiz diye rahatlasın iyi olsun diye bazı sıkıntıları vardı çünkü. sonra yağtığına bak :)) şimdi bekliyor 2,3 gün sonra nasıl olsa arayacak diye. çok bekler
Anladım canım.Semblante ben kızla öyle laflarken dert sorarken söyledi kız :)) yani hiç hesapta yokken düşünsene yaşadığım şoku? öyle lafladığım biriydi. daha kötüsü ben kıza isim vermeden dertleşirken eski sevgilimle yaşadığım sorunları anlatacaktım asıl onun için felaket o zaman olacaktı. eski sevgilime zekamı bir kere daha kanıtlamak istedim. ben ona sorduğumda cevap vermedi. hem arkadaş olalım diyip bana herşeyi soruyor mevzu kendisi olunca söylemiyor. beni kızıp terslemişti. bende noldu arkadaşlık iddian çürüdü dimi dedim? tabi bilmemi istemez, sonuçta geri dönmek istediği bir limanı hazır olmalıydı. mutluklar diledim ve benle iletişim kurmamasını söyleyip kapattım telefonu. hesap sorma değil yani. benimle küçük oyunlar oynamasın dersini alsın. daha öncede sakladı bazı şeyleri ve büyük sorunlara yol açtı. ben dürüstlükten yanayım. kötü de olsa bana gerçek söylensin. öyle yapsaydı hayatta yanında biri olurdu zor zamanlarında. gene yaptıklarını affedebilirdim. ben sevgi istemiyorum kafa dinliycem diyip 22 yaşındaki bir kızla aşk oyununa girmesin yazık.
Canım bende yaklaşık benzer olay yaşadım.Biz ayrıldık hemen yeni birini buldu.Çıkmaya başladılar.onlarida bir arkadaşı tanıştırdi görmeden etmeden çıkmaya başladılar.Şuanda hala devam ediyor ilişkileri.Aptallık yapıp kızla konuştum ne hali varsa görseydi keşke.Tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş biraz akıl olsa iki gün önce ayrılıp ona teklif eden biri ile çıkmazdi.Allah bildiği gibi yapsın ikisinide beni ağlata ağlata başladılar o ilişkiye ne hayır gelecek
ben ne aradım ne sordum bazen gözünün önünde olayım unutmasın beni dedim ama sonra anladım ki o kişiden bana ne hayır gelecek.Koskoca 2 yıl onun için bir hiçmis.Allah kimsenin ahıni kimsede bırakmaz.Bırak sende ne hali varsa görsün sen sindire sindire onu unutmaya çalış kolay birşey değil ama inanki isteyince oluyor.onun yaptığı şeyi sen bir iğrençlik olarak görüyorsun değil mi.Onurlu bir insan böyle şeyler yapmaz.
Peygamberimiz asm, "iffetli
olunuz ki eşleriniz de iffetli
olsunlar" buyurur. Demek
oluyor ki bir taraf iffetini
bozarsa öbür taraf da ya
bozar ya da ayrılırlar. Birimiz ol, Allaha güven..
Gözlerini kapa ve göreceksin
Allah senin vicdanına hayırlı
olanı beğendirecektir...
sağol canım çok sağol. o kızın azıcık aklı olsa bu adam benimle ciddi olamaz der zaten. onun o kadar aptal olmadığını anlar. ben ona seni seçmesi tesadüf değil bilinçli dedim anlamadı. dedim bizim ilişkimiz 1 yıl bişi istemiyorum ciddi bişi sorumluluk öyle bitti dedim anlamadı. ama zaten kız onu istemeyecek biliyorum. görselliğe çok önem veren biri. çenesinde hafif kesik gibi bişi olan birini niye reddettiğini gülerek anlatan biri. sadece onun için ki bu adamla aralarında kaç yaş var olacak iş zaten değil. olursa da kendileri bilirler ama gün yüzü göstermeyen adamı neyleyim. ben onu herşeyiyle sevdim emek harcadım. sonuca bak:)) pişman olacak bunu hissediyorum. şimdi arkadaşlarım ailem işkillenmesin diye telefon numaramı değiştirmiyorum. bir süre sonra ne eski mailimi ne de telefon numaramı kullanırım. ona yapacağım daha büyük zulüm olamaz herhalde. ben karşımdaki insanı prens gibi hissettiren kadınlardanım. ne o kadar iyi her konuda ne de yakışıklı olmasın adamlar kendini eşsiz sanıyorlar:)) benim gözümde ondan daha iyisinden değerliler çünkü ama anlamıyorlar. sanıyorlar ki "ben öyleyim" bu kızdan tekmeyi yiyince görürüm onu ben. ya da umrumda değil. bu kadar zaman kendime eziyet ettim sadece. yani benden bu şekilde ayrılıp gönül işlerine girmesi beni acayip soğuttu bu çok çirkin geldi. herkese laf söyleyip, vicdanlı olduğunu söyleyen olgun adama bak. 22 yaşındakilerle gönül eğlendirmesine giriyor. üzüldüm onun insanlığı için üzüldüm.
sadece pişman olmasını istiyorum. 28 yaşındayım, 2,3 ayda saçımda 20 tane beyaz saç çıktı. vücudumdaki tüylerde beyazlama oldu bunun hesabını nasıl verecek. baktıkça onlara bana yaptıklarını hatırlıyorum. şimdi uçuşlarda çok sevinçli ben onu en son aradıktan sonra bakmıştım heabına, baya kötüydü. geçen gün baktım baya sevinçli. ama dibe batışını da göreceğim. şimdiye kadar hep haklı çıktım şimdide öyle olacak. ben yapacağım herşeyi yaptım o kadar rahatımki. o çok pişman olacak bol bol güleceğim o zaman ona ağır konuşacağım bir daha da izimi bulabilirse artık. kız da gerçekten aptal kusura bakmasın. internet üzerinden hayatını bilmediği insanlarla flörtleşmesinin cezasını çeksin. eski sevgilimin hakkındaki şeyleri söylemedim. kendi tartsın ölçsün. milletin sevgiliyse, eşiyle internette fingirdeşmesinler. öyle duygusal olarak sömürülüp sömürülüp atılsın bir köşeye aklı başına gelsin. adam da burda başkalarıyla gününü gün etsin işte. gün geçtikçe kalbim, nefretim sönüyor. rahatlıyorum ından kurtulduğuma. allah sabrını veriyor.
bunları önemsemeyince deliriyorlar kesinlikle. netten tanıdıgı bi kız için yanında olan beni ihmal eden bir sevgilim olmuştu. ben sabrettim istanbuldan izmire dönecegim güne kadar bekledim. baktımki uzaktaki yakındakinden daha değerli adama göre.ben dönmeden son bi kez görüşmek istedi en güzel halimle gittim yanına yanında duran ama farkında olmadan reddettigi bu kıza iyice baksın istedim o günü yanyana dolaşarak geçirdik sanırım ona olan ilgisiz ama arkadasca davranısıma takıldı. ben evime dönmek için otobüse binerken yarın yine görüşelimmi dedi 7 aydır yanındayım yeterince görüştük gerek yok dedim sen beni unutamazsın dedi yarın izmire dönüyorum 3 gün sonra adını bile hatırlamıyacagım dedim kala kaldı.. gerçektende döndüm kendime verdigim sözü tuttum onu o durakta anılarla birlikte bıraktım. üstünden 5 yıl geçti hala sudan bahanelerle arıyor nasılım diye. en son aradıgında sesini gerçekten tanımadım sanırım telefonu kapatınca ağlamıştır armut.
3 hafta oldu arayan soran yok. en son rest çekmem kıza onu daha çok bağladı. sanırım yurtdışına kızın yanına gitti ve durumları kesinleşti. bana bağlılık deme o sitede beni sahiplenme diyen adam şuan "benim sahibim var diyor". ben bundan çok bunaldım 1 sene rahat bırak diyen adamın tek derdi benmişim. sorun benim onu sahiplenmemmiş. kısmetlerini kapatmayayım diye :)) beni kendince yakıştıramamış. güzel ve zeki olmadığımdan mı? hayır. sadece onu karşılıksız ve beklentisiz sevdiğim için onu terketmediğim-edemediğim için adamın gözüne hoş görünmemişim. ve bende insanlığı değerli olan biri aramızdakiler bitse de bana yalanlar atmış. yenisini bulana kadar yanında tutmuş beni. kimsenin beni sevip sevmemesi değil derdim. allah beni ondan kurtardı başka bişi değil. ama değer verdiğin birinin değer kaybetmesi çok kötü bir şey.
kendi günlüğümü tutmak içinde konumu güncelledim. en son durum bu. eski sevgilinin gözünün önünde olamaya çalışma hata. o ne yapıyor diye bakmaksa bir ümit. o da hata. kıza ben eski sevgilisiyim demem hata. beni kabul etmeyen, buna değmeyecek kişinin eski sevgilisiyim demek onu kabul etmek hata. beni kabul etmeyen birini öyle önemli bir konumda görmem hata. hatalarımdan ders alacağım:)) içimdeki insanlığının kırıntılarını da temizledikten sonra daha iyi olacağım. hiçbir şeyi acıtmadı bu kadar. bir çok şeyi haketmedim ama bu saygısızlığı hiç haketmedim. beni öyle görmeyebilirsin ama yalanını benim görmemden çekinmeliydin benim kırılmamamı sağlamalıydı. ona dedim acıma saygı duy. sen hep iyilik yaptın dedi bana karşılığı bu muydu? en azından arkadaşlığımızın hatrına bu terbiyesizliği yapmasaydı. o siteye giricem ama o benim için hiçbir şey olduğunda. şuan orada diyeceğim şeyleri üstlerine alınabilirler. sürekli buna dikkat etmek de sinir bozucu olur.
kimseye acımayın allah da öyle diyor. acırsanız çok çok acıtırlar. kimsenin psikoloğu olmaya kalkmayın. insanlar derman aramıyorlarsa öyle bir dertleri de yoktur. yeni gelişme olursa buraya yazacağım. insanlar belki bir ders çıkarır, benim yaşadıklarım bir örnek olur.
ve bir gün yürekten iyi ki bitmiş diyeceğim. bu sitedeki bir çok arkadaş gibi. benim için mükemmel insanı buldum diyeceğim. korkmadan sırtımı dayayabileceğim, güvenle omzunda ağlayacağım hayat arkadaşımı bulacağım.
sağol canım seni de takip ediyorum yazdıklarına bakıyorum bir gelişme var mı diye. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
bugün rahatsızdım biraz o haldeyken insan kafasına bişi takamaz ya 1 aydır profiline bakmıyordum onun. sürekli rüyama giriyor keyifsiz görüyorum filan. düşünmememe rağmen gereksiz sorularla irtibat kuruyordu benimle. önce kız profilini kapatmış sonra bu o sitede. kıza büyük ihtimal ya tepki gösterdiler ya da kız orda sahiplenilmekten hoşlanmadı.çünkü kız kimsenin bilmesini istemiyorum diyordu? biz buna ilahi adalet filan diyorduk sanırım:) neyse orası kapanınca twitter hesabına baktım çok keyifli gözükmüyor. kızın yanına yurtdışına gitmiş 10 gün önce foto çekinmiş:))
ona baktım hızlıca yazıklarını okudum. bugün sayfasına bakmadanda düşündüğüm daha önce de dediğim gibi, ilişki bitince bence en acı olan şey bir insanın size yabancılaşması, o kadar yakınken uzak olma o insanın değersizleşmesi. ve gün geçtikçe herkes gibi gelmesi. derdin olduğunda ilk ona söylemek istediğin, beraber gezmenin en güzel olduğu kişinin sizin için uzak olması ve bunları artık yapamayacak olması acı birşey. ayrılığın en kötü yanı bu bana göre. böyle olunca ne oluyor yaşanılan güzel anılar, dolu dolu anlar siliniyor hafızadan. yaşanan yıllar boşunaymış gibi geliyor.
ama en büyük dersimi aldım ben. büyük konuşmayacağım. ne konuştuysam yapmam, etmem dediğim yaptım. olmaz asla asla demeyeceğim bu konuda da. allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?