- Konu Sahibi lahanabebekk
-
Ne farkeder ki ?
Kardeşine kasıtlı olarak mesaj çek dese ne olacak bu saatten sonra..
Veya ondan habersiz seninle konuşsa ne olacak ?
Annesi,ve tüm ailesi bu kadar üzgünse, ve çocuklarının vermiş olduğu bu kararın,bi aceleyle yaptığını düşünüyor iseler neden uyarmamışlar çocuklarını ?
Hiç mi çocuklarının üzerinde söz hakkına sahip değiller ..
Oğlum bi hata yapıyorsun,aklın ondayken yapma böyle birşey.Biraz zamana bırak,kafanı toparla niye dememişler ?
Göz göre göre mutsuz olmasına niye müsade vermişler..
Hem çelişkiye bak..
Abim seni çok sevdi diyor.
Asla önceki ilişkisiyle alakası yoktu diyor
Ama bi hata yaptı aklı,önceki ilişkisinde kalmıştı diyor..
Aklı kalbi seninle iken bir başkasındaysa , istediği oldu işte..
Daha neyin derdindeler..
Daha neyin mevzusunu yaşıyorlar..
Boşver kafanı hiç ağrıtma bu konularla..
ilginç gerçekten...
seninleyken onu unutamamış, onunlayken seni...
çok garip biri bu anlaşılan
ayrılmakla çok iyi yapmışsın.
sana mesaj atması çok anlamsız olmuş, sana hata yapmış olsa vicdanı rahat bırakmamış ve sana yazmıs dıyecegım
ama çok saçma bu mesajlar, anlamsız, gereksiz...
kuma sistemi gibi bişey :) ben de anlam veremedım
belkı o kişi insanlara değil, ayrılıklara aşık
sevıyor sanırım aklında birilerinin kalmasını, hayatındakı ınsana hayatı zehır etmesını.
çook sevmiş, ayrılmak zorunda kalmış hissini sevıyor sanırım
hasta bence.
ne iyi etmişsin ayrılarak.
zaten kimseyle paylaşmazdı sessiz içine kapanıktı.kardeşi kendi attı gibi geldi çünkü erkek arkadasıyla fotoğrafları vardı haberı yoktur
her şey olabilir. ...............
evli bir bayan olarak aklıma gelen kızkardeşi abinizin müstakbel nişanlısına gıcık olmuştur,ortalığı karıştırıp onun canını yakmak için yapmış olabilir: )
yemınler ettı kımseın haberı yok dıye.aramzda kalsın nolur dedı.normalde ortalık dağıtırdım da o yolunu çizdi ben yolumu.her ne kadar kıza gıcık olsam da günahına girmemeyim kimsenin :)
Bence cocuğun mesajdan haberi var ve sen nişanı öğrendiğinde ahının kalabileceğinden korkup ahın kalmasın diye böyle bir mesaj atılmış bence
benm de bu ıhtımal aklıma geldı ama oturp onlar için gece gündüz dua etcek halim yok :) mutsuz olmalrını belkı de bana yoruyor.ben de dedım belkı sebebp ben degılım o kızda umdgunu bulamayışı ya da pişmanlıklarıdr dedım haklısın abla dıyo
böyle saçma şeyleri kafana takma erkek milleti pişman olucağı şeyleri yapmaz neden sözlen di de pişman oldukızlar 4sene önce bir ilişkim bitti.ben ayrılmştım tekrar düzeltmek istedim inatlaştık gurur kibir derken tamamen koptuk.ayrılırken ağlamıştı.uzun süre sonra benden önceki ilişkisine dönüş yaptğını ve sözlendğini öğrendim.tek kafama takılan bu oldu aldatıldım mı acaba diye.sonra dün kız kardeşinden mesaj geldi konuşmalar aynen şöyle:
kız: ablacım merhaba, öncelikle bu mesajı sana attığımdan kimsenin haberi olmasın lütfen, ben zor durumda kalırım . sana bi kaç bişey söylemek istiyorum . Ama lütfen ikimizin arasında kalsın bu mesajı atmadan önce çok düşündüm ama söylemek istiyorum . Belki seni üzer, belki rahatlatır ama bil istiyorum .
ben cevap vermedım bır kaç kez daha lütfen muhakkak 1 kez de olsa falan dedi sonra anlat dedım.
kız: Abimin resimlerini gördükçe canın yandıgını biliyorum abla, o da bazen aci çekiyor, özlüyor ama cahilligine veriyor. 2 hafta sonra nişani var, umarım hayirlisi olur hiç kimsenin içi rahat degil bazen mutlu olamiyor, amacim seni üzmek degil senden kalan herşeyi bir kutuda saklıyor arada ben açip bakiyorum aglicak kadar üzülüyor, yaptigin bi cd vardi annem onu sakliyor izledik bi kere annemle agladik, bazen internette geçmişe bakiyorum senin facene bakmiş, arada konuşuyoruz acaba nişanlanmişmidir diyor. Üzülme sakin bugün annemle yine andik seni herkes üzgün ama kader.. Demek istedigim o beni hiç sevmedi sanma çok sevmiş. Bunlar aramizda kalsin. işte haketmedigin şeyler yaşadın bizim için abimin en büyük hatası da öncesini unutamamış olmasıydı zaten, diyorum ya işte kader kısmet ..dedi
ben de ee niye üzülüyor mutlu olsun işte dedim.biz de bilmiyoruz anlamış değiliz onu içini bilmiyoruz dedi.
Asla seni aldatmadı.ilişkinizin tamamen bitmesinde eski ilişkisinin ilgisi yoktur kesinlikle Abime karşı ahın tutmuş olabilir belki mutlu olamiyor çünkü ben sadece şunu söylemek istedim abimin seni hiç sevmedigini düşünme.ani bi şekilde sözlendğinden pişman hepimiz farkındayız dedi.
bende herkes kendi yolunu çizdi kimse üzülmesin evlenince her şey düzelir dedim.o zaman tamamen atar kafasından dedim.
bunca zaman sonra sizce haberi var mıdır? benm kardesım benden habersız yapmaz bunu ama çok mutusz oldugunu gorupte mi bana ulaştı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?