eski sevgilinin kardeşinden 4 sene sonra gelen mesaj? sizce ne demek??

atsa da atmasa da benden fayda gelmeyecgını bılıyor bu kesın:) nışanlandıgı kız alt komsusu kendi köylüsü istanbula ailecek taşınmşlar

atmayı da göze alamaz bence.almasın da ne halleri varsa görsünler bana uzak :)

gelen gideni aratır dıyorlar sanırım umduğunu bulamayınca akılları mazide kalıyor :)

zaten kız kardeşinin beni düşündüğünü sanmıyorum.kim abisi mutluyken gidip abisin eski sevgilisiyle irtibat kurar ki? abisi mutsuz benı attı ortaya belkı de işi bozmam için benı gazladı.aynen şu sap keser olayını demştim zaten ona dönmüş :)

aman bosver tatlim bak yoluna ileride iyiki kayde almamisim diyeceksin emin ol

Hımmm işkillendim ben yine bunu bence kızkardeşinin adını kullanarak(tel,face hangisiyse)kendi yazmış açık kapı mı arıyor senin ağzınımı arıyor pişmanlık vs vs..ama bence direk kendi yazmış gibi hissettim..pişmansa pişman gidip eski yımışıgına yapışandan hayır gelmez beter olsun..sende başta mutsuzluk gibi görünüyordu ama bende onun yanlış insan olduğunu o hayatımdan çıkıp yaşamım düzeldiğinden herşey olulu olduğundan beri farkettim de ezilmiş terkedilmişş acınası kız olma tatlım öpüyorumm

ayy kızlar çok gerginim son mesajlarım hep böyle sarsıcıkusura bakmayınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…