- 19 Haziran 2014
- 61
- 27
- 88
- Konu Sahibi aydinlik0626
-
o mektuptan haberiniz yok muydu genelde konuşulur böyle seylerKızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz
ne yazmışlar yavv lisede insan çocuktur.hiç yaşamadıgım bir şey merak ettim şimdiKızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz
Canım bence eşin koymamıştır. Koysa koysa kayinvaliden, gorumcen ya da seni sevmeyen biri yapmistir. Esinin yaptığını sanmiyorum. Evinize gelen biri yapmistir. Mektuba ulasabilecek biri...Kızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz
Yoktu tabikide olsa zaten sokk olmazdım canimo mektuptan haberiniz yok muydu genelde konuşulur böyle seyler
Kayinvalidemler hafta sonu bizdeydi bizimde işiniz vardı dışarı çıktık onlar evde yalnız kaldı üç beş saat yapmış olabilirler dedigiiz gibiCanım bence eşin koymamıştır. Koysa koysa kayinvaliden, gorumcen ya da seni sevmeyen biri yapmistir. Esinin yaptığını sanmiyorum. Evinize gelen biri yapmistir. Mektuba ulasabilecek biri...
O kız evli zaten ama ne biliyim ya çok üzüldüm çok soğudum resmenAman adamı sen kapmışsın eski aşk mektupta kalmış zaten çocukluk aşkı o. Eşinin adı aklına gelmiyordur belkide o kızda evlenmiştir çoktan . Çok şeyapmamak lazım
Ben zaten geçmişini sorup eselemedim canım dugun resimlerimizinn içinde buldumgeçmişe mazi denir ne gerek var eşelemeye ?
Yirrttip attı zaten canım ama orda yirtsa ne aklı onda diye şey yapiyombenbende kendi eşyalarımın arasından bulmuştum eski sevgilimin mektubunu hatta unutmuştum bile öyle bişe olduğunu yırtıp attım. belki eşinde yırtıp atacaktı yeminler etmiş saklamadım diye büyütme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?