eski sevgilinin mektubu

aydinlik0626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
61
27
88
Kızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz

bende kendi eşyalarımın arasından bulmuştum eski sevgilimin mektubunu hatta unutmuştum bile öyle bişe olduğunu yırtıp attım. belki eşinde yırtıp atacaktı yeminler etmiş saklamadım diye büyütme bence.

o mektuptan haberiniz yok muydu genelde konuşulur böyle seyler

ne yazmışlar yavv lisede insan çocuktur.hiç yaşamadıgım bir şey merak ettim şimdi

büyü değildir de kedidir o kedi.
Eski mektupla ne büyüsü yapacaklarmış acaba?
Yanlışlıkla koymuşum yada başka bişey dese eşiniz daha makul birşey olurmuş.

Büyüdür mü? Hiç güleceğim yoktu, kusura bakmayın lütfen çok güldüm eşinizin kendini savunma biçimine.
Tamam aniden kal gelebilir adama da yani yok böyle bir geçiştirme...
Benim adam olsa zaten elimde sallasam da o mektubu "Ne hangi mektup" filan der, felsefi olarak varlığını inkar eder
ay erkekler ayy...

Ya yorum yapamıyorum

Canım bence eşin koymamıştır. Koysa koysa kayinvaliden, gorumcen ya da seni sevmeyen biri yapmistir. Esinin yaptığını sanmiyorum. Evinize gelen biri yapmistir. Mektuba ulasabilecek biri...

Canım bence eşin koymamıştır. Koysa koysa kayinvaliden, gorumcen ya da seni sevmeyen biri yapmistir. Esinin yaptığını sanmiyorum. Evinize gelen biri yapmistir. Mektuba ulasabilecek biri...
Kayinvalidemler hafta sonu bizdeydi bizimde işiniz vardı dışarı çıktık onlar evde yalnız kaldı üç beş saat yapmış olabilirler dedigiiz gibi

Yirrttip attı zaten canım ama orda yirtsa ne aklı onda diye şey yapiyomben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…