eski sevgilinin mektubu

Ya sonuçta kız yazmış, eşin yazmamış.
Benimki de değişik bir açısı oldu ama eşimin duygularını okusaydım senin verdiğin tepkiyi verirdim ben sanırım.Başkasının yazdığına çok da takılmam. Bilerek saklandığını da hiç sanmam unutmuştur

Aman be canım sen de.. ufak cocuk iste, o zamandan yazılan mektuptan nolucak. Keske benim de olsaydı da ben de saklasaydım, en azından beni o zamanlara götürecek bir araç olurdu o mektup. O zamanki sevgilime degil tabiki, o zamanıma o yaslarıma..

Cok üstüne gitmeyin ya yazık adama. Önemsememiski atıvermiş oraya, onemsese çok özel davranıp özel biryerlere kaldırmak isterdi. Bosver takılma.

Yirrttip attı zaten canım ama orda yirtsa ne aklı onda diye şey yapiyomben
üzmeyin tatlı canınızı sıkmaya deymez belliki sizi çekemeyenler var onları süzgecinizden geçirin ona göre dikkatli olun o mektup kimbilir hiç sizin evde yoktu şimdiye kadar eşini lütfen üzmeyin oda sizin kadar üzülmüş canı sıkılmış zaten Rabbim yuvanızda mutlu huzurunuzu daim etsin amin canım

Cokkkkkkk sağol canım beni biraz r ahatlattin allah razı olsun senden

Kayinvalidemler hafta sonu bizdeydi bizimde işiniz vardı dışarı çıktık onlar evde yalnız kaldı üç beş saat yapmış olabilirler dedigiiz gibi

Canım boşver zan dikme kimseye... Kim koyduysa koydu.

Olabilir bak ben de bulmuştum nişanlıyken :)
Aşk mektubu değil de, böyle kalpli malpli bilindik aşk sözlerini karşılıklı yazmışlar filan, fotoğraflar vb.
Bir kutu içinde saklamış.

Olabilir, gönül bu, sevebilir, sevip sönebilir, söndüğünde başkasına yanabilir...
Annesinin evindeydik ben gördüğümde, önce bi "Ne hangi kutu, ne kutusu" dedi... Panikledi :))
Sonra "Atalımmm" dedi hemen. Çünkü unutmuştu bile onların varlığını.
Dedim "Mecbur değilsin, onlar senin hatıraların.Tamam evimize getirmezsin ama istersen annende kalabilir" dedim.
Gözümün önünde hepsini yırttı attı, "Hayır, geçmişim, senle olan geleceğimden kıymetli değil" diye.

Takılma bunlara bak seninki de yırtmış atmış ^_^

Cokkkkkkk sağol canım beni biraz r ahatlattin allah razı olsun senden
Esim dedi zaten ben o kıza ne ait varsa yaktım hepsini dedi bu evimizde yeni aldık eşyalara tek tek elimden geçti eşimin haberi olsa mutlaka çıkardı bir yerden bide aptal mi resimlerin içine koysunonu mutlaka biri yaptı

Oo konu farklı yerlere gider o zaman. Kim yaptı acaba? Çevrenize dikkat edin.

canım eskiden olmuş bitmiş bişey boşver eşinde yemin etmiş bişiy olmuştur hem şuan yanında kim var sen varsın kiminle evli seninle boşver takılma böyle şeylere bende 2 senedir evliyim neler gördük neler yaşadık takılma boşver duanı et otur :)

niyet belli huzurunuzu bozmak güveninin gitmesi maksatları artık neyse ne geçecekse ellerine Allahım kimseye kar bırakmaz kimsenin kötülüğünü herkese inat hiç belli etmeyin mektupdan çatlasınlar kirli pis emellerine kavuşamadıkları için belki 1 gün bin pişman olurlarda sizi gördükçe vicdan azabı çekerler ...

üzüldüm adama nasıl sıyıracağını şaşırmış büyüdür demiş..
lise mektubundan bu kadar olay çıkarmaya ne gerek var..

Aynen öyle katılıyorum size kimsenin hakkı kimsede kalmaz

üzüldüm adama nasıl sıyıracağını şaşırmış büyüdür demiş..
lise mektubundan bu kadar olay çıkarmaya ne gerek var..
Benim resimleriminiçinde ne işi var diye sokk oldum canım çıkartırım tabiki benim olduğum yerde ne demek başka kadına ait mektup Sizin de başınıza gelse aynısını yapardiniz

Benim resimleriminiçinde ne işi var diye sokk oldum canım çıkartırım tabiki benim olduğum yerde ne demek başka kadına ait mektup Sizin de başınıza gelse aynısını yapardiniz

yoo yapmam .. kaç sene önceki şey unutulmuştur der geçer giderim..
siz eşinizin sizi sevdiğinden şüphe mi duyuyorsunuz ?

Hayır bir şüphem yok ama üzüldüm böyle olunca

e tamam işte onu diyorum şüphe yoksa endişeyede gerek yok..
belki o bile koymamış diyorsunuz.. başkası koyduysa eşinize çatmaya ne gerek var..
gençlik heyecanıyla yazılmış bir mektuba bu kadar anlam yükleyip kendinizi üzmeyin boş yere..

Benim eşimin eski sevgilisiyle birlikte cekildikkeri resimleri duruyor hala kayinvalidemin evinde..gözüme sokar gibi gösterdi kv bana hepsini tek tek.hemde yeni evliyken.eşimin haberi bile yoktu onların varlığından. Hickimseye ne bu resimleri atın dedim nede yakın. .
Hatıradır hepsi..benden önce olmuş bitmiş.
Kayinvalidemin amacı beni kiskandirmakti ama elde edemedi istediğini. .

Ya bu erkeklerin panik aninda soylediyi yalanlara bayiliyorum ya :d adam liseden beri eski sevgilisinin mektubunu sakliyo utanmamis evine getirmis ortaya cikinca BÜYÜ bu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…