- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi aydinlik0626
-
üzmeyin tatlı canınızı sıkmaya deymez belliki sizi çekemeyenler var onları süzgecinizden geçirin ona göre dikkatli olun o mektup kimbilir hiç sizin evde yoktu şimdiye kadar eşini lütfen üzmeyin oda sizin kadar üzülmüş canı sıkılmış zaten Rabbim yuvanızda mutlu huzurunuzu daim etsin amin canımYirrttip attı zaten canım ama orda yirtsa ne aklı onda diye şey yapiyomben
Cokkkkkkk sağol canım beni biraz r ahatlattin allah razı olsun sendenüzmeyin tatlı canınızı sıkmaya deymez belliki sizi çekemeyenler var onları süzgecinizden geçirin ona göre dikkatli olun o mektup kimbilir hiç sizin evde yoktu şimdiye kadar eşini lütfen üzmeyin oda sizin kadar üzülmüş canı sıkılmış zaten Rabbim yuvanızda mutlu huzurunuzu daim etsin amin canım
Kayinvalidemler hafta sonu bizdeydi bizimde işiniz vardı dışarı çıktık onlar evde yalnız kaldı üç beş saat yapmış olabilirler dedigiiz gibi
Esim dedi zaten ben o kıza ne ait varsa yaktım hepsini dedi bu evimizde yeni aldık eşyalara tek tek elimden geçti eşimin haberi olsa mutlaka çıkardı bir yerden bide aptal mi resimlerin içine koysunonu mutlaka biri yaptıCokkkkkkk sağol canım beni biraz r ahatlattin allah razı olsun senden
Oo konu farklı yerlere gider o zaman. Kim yaptı acaba? Çevrenize dikkat edin.Esim dedi zaten ben o kıza ne ait varsa yaktım hepsini dedi bu evimizde yeni aldık eşyalara tek tek elimden geçti eşimin haberi olsa mutlaka çıkardı bir yerden bide aptal mi resimlerin içine koysunonu mutlaka biri yaptı
niyet belli huzurunuzu bozmak güveninin gitmesi maksatları artık neyse ne geçecekse ellerine Allahım kimseye kar bırakmaz kimsenin kötülüğünü herkese inat hiç belli etmeyin mektupdan çatlasınlar kirli pis emellerine kavuşamadıkları için belki 1 gün bin pişman olurlarda sizi gördükçe vicdan azabı çekerler ...Esim dedi zaten ben o kıza ne ait varsa yaktım hepsini dedi bu evimizde yeni aldık eşyalara tek tek elimden geçti eşimin haberi olsa mutlaka çıkardı bir yerden bide aptal mi resimlerin içine koysunonu mutlaka biri yaptı
Aynen öyle katılıyorum size kimsenin hakkı kimsede kalmazniyet belli huzurunuzu bozmak güveninin gitmesi maksatları artık neyse ne geçecekse ellerine Allahım kimseye kar bırakmaz kimsenin kötülüğünü herkese inat hiç belli etmeyin mektupdan çatlasınlar kirli pis emellerine kavuşamadıkları için belki 1 gün bin pişman olurlarda sizi gördükçe vicdan azabı çekerler ...
Benim resimleriminiçinde ne işi var diye sokk oldum canım çıkartırım tabiki benim olduğum yerde ne demek başka kadına ait mektup Sizin de başınıza gelse aynısını yapardinizüzüldüm adama nasıl sıyıracağını şaşırmış büyüdür demiş..
lise mektubundan bu kadar olay çıkarmaya ne gerek var..
Benim resimleriminiçinde ne işi var diye sokk oldum canım çıkartırım tabiki benim olduğum yerde ne demek başka kadına ait mektup Sizin de başınıza gelse aynısını yapardiniz
Hayır bir şüphem yok ama üzüldüm böyle oluncayoo yapmam .. kaç sene önceki şey unutulmuştur der geçer giderim..
siz eşinizin sizi sevdiğinden şüphe mi duyuyorsunuz ?
Hayır bir şüphem yok ama üzüldüm böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?