eski sevgilinin mektubu

eşiminde albümlerinin içinde, eski aşk mektupları ve şiirleri var, bir keresinde açıp okumuştuk beraber,güzel makara olmuştu....

Eğer mektup yeni değilse felclik bişey yok. Konuşur anlasirsiniz. Çok yipratmayin birbirinizi

Böyle küçük şeylerle tatsızlık çıkarmaya değmez. Abartmissiniz bence.Benim esimde ask şiirlerini buldum ve güldüm bıraktım.yirtmaya dahi tenezzül etmedin...

valla ben eşimin lise yıllığında samimi şeyler yazan kanka ayağında asılan kızları görünce öyle bir kavga edip ona yıllığını çöpe attıran biri olarak seni iyi anlıyorum = ) ama o sinirin soğuman da geçecek. çok üstüne gitme =)

3 senedir hiçmi açmadınız albümü bakmadınız resimlere birilerinin oyunu bu.alıp çerçeveletip duvara asmak lazım şaan olsun
Yukardaki msjlari iyi okursanız anlarsınız canım tabiki o benim albümün ne demek açmadım mi hiç orda orda öyle bir mektup önceden yoktu salak değilim herhalde yeni buldum onu artık çerçeve olamaz cunki o bir copoldu☺

Canim sonuna kadar haklisin da ama bu kadar sinirlenmen kötü olmuş bir başkası koymuş olabilirmi yada eskilerden araya sıkışmış filan gibi olmaz ama belki sıkışmıştır. Kavga etmeden esine hesap sorsaydin ne kadar uzgun oldugunu ve bu onun basina gelse ne hissederdi bu sekilde yaklassan evliliginiz icin daha saglikli birbirinizi kirmaya uzmeye baska biri icin inan degmez.

Sordum canım benim yerime koy kendini dedim haklısın dedi ben belkide senden daha cok tepki veritdim dedi

Ondan sonrada sevgili kv hanım utanmadan senden ilgi saygı birde utanmadan hizmet vs bekler

Ondan sonrada sevgili kv hanım utanmadan senden ilgi saygı birde utanmadan hizmet vs bekler
Aynen öyle bekler utanmadan bu kadın nasıl bir ana ya insan göz göre göre evladını yakar mi fotoğraf göstermekte ne öyle daha evladım siz mutlu olun yuvaniza bakın der ahhhh bu kayinvalideler ahh

Beklerdi..geçmiş zaman..Artık sildim onu hayatımdan..oh dünya varmıs diyorum..
Ama ondan önce görsen minicik bir tavrımı bile büyütür olay çıkarırdı. Öyle ki kendini duvardan duvara vurup hastanelik ettiği bile olmuştur. .

Yorumlara bak yaa herkesin esinin bir mektubu varms herkes okumus gulmus konu sahibi bnde kismi felc gecirrdim emn ol ama durumu anlatms bnce unutmustr usteleme kavga etme kucucuk seyler icin evinin huzurunu bozma

Valla benim babamın askerlikte yazdığı defterde eski aşkına şiirler var. Annemle de askerde tanışmışlar bir de hala o defter durur tabii içindeki akrostişlerde :) yani mazide kalmış dert etmeyin sonuçta sizinle evli eski mektup sonuçta çok takılma

Ben zaten geçmişini sorup eselemedim canım dugun resimlerimizinn içinde buldum
Esin saklamis olsa bile senin gorebilecegin bir yere mi koyar hele ki düğün resimlerinin icine başkası koymasin oraya bence başkası koymuştur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…