- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi aydinlik0626
-
Kızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz
güzel yerden yakaladın konuyu3 senedir hiçmi açmadınız albümü bakmadınız resimlere birilerinin oyunu bu.alıp çerçeveletip duvara asmak lazım şaan olsun
Yukardaki msjlari iyi okursanız anlarsınız canım tabiki o benim albümün ne demek açmadım mi hiç orda orda öyle bir mektup önceden yoktu salak değilim herhalde yeni buldum onu artık çerçeve olamaz cunki o bir copoldu☺3 senedir hiçmi açmadınız albümü bakmadınız resimlere birilerinin oyunu bu.alıp çerçeveletip duvara asmak lazım şaan olsun
Canim sonuna kadar haklisin da ama bu kadar sinirlenmen kötü olmuş bir başkası koymuş olabilirmi yada eskilerden araya sıkışmış filan gibi olmaz ama belki sıkışmıştır. Kavga etmeden esine hesap sorsaydin ne kadar uzgun oldugunu ve bu onun basina gelse ne hissederdi bu sekilde yaklassan evliliginiz icin daha saglikli birbirinizi kirmaya uzmeye baska biri icin inan degmez.Kızlar ne yapacagimi bilmiyorum üç yıllık evliyiz dün dugun resimlerimizebakarken esimin liseden sevgilisinjn yazdigi mektubu gördüm sokkkkk oldum yemin ederim sanki kısmı felç oldum çok ağır tartıştık eşim yemin etti valla saklamadim ben koymadım felan diye ama inanmadım kim olsa inanmaz buyudur felan dedi sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz
Sordum canım benim yerime koy kendini dedim haklısın dedi ben belkide senden daha cok tepki veritdim dediCanim sonuna kadar haklisin da ama bu kadar sinirlenmen kötü olmuş bir başkası koymuş olabilirmi yada eskilerden araya sıkışmış filan gibi olmaz ama belki sıkışmıştır. Kavga etmeden esine hesap sorsaydin ne kadar uzgun oldugunu ve bu onun basina gelse ne hissederdi bu sekilde yaklassan evliliginiz icin daha saglikli birbirinizi kirmaya uzmeye baska biri icin inan degmez.
Ondan sonrada sevgili kv hanım utanmadan senden ilgi saygı birde utanmadan hizmet vs beklerBenim eşimin eski sevgilisiyle birlikte cekildikkeri resimleri duruyor hala kayinvalidemin evinde..gözüme sokar gibi gösterdi kv bana hepsini tek tek.hemde yeni evliyken.eşimin haberi bile yoktu onların varlığından. Hickimseye ne bu resimleri atın dedim nede yakın. .
Hatıradır hepsi..benden önce olmuş bitmiş.
Kayinvalidemin amacı beni kiskandirmakti ama elde edemedi istediğini. .
Aynen öyle bekler utanmadan bu kadın nasıl bir ana ya insan göz göre göre evladını yakar mi fotoğraf göstermekte ne öyle daha evladım siz mutlu olun yuvaniza bakın der ahhhh bu kayinvalideler ahhOndan sonrada sevgili kv hanım utanmadan senden ilgi saygı birde utanmadan hizmet vs bekler
Beklerdi..geçmiş zaman..Artık sildim onu hayatımdan..oh dünya varmıs diyorum..Ondan sonrada sevgili kv hanım utanmadan senden ilgi saygı birde utanmadan hizmet vs bekler
Beklerdi..geçmiş zaman..Artık sildim onu hayatımdan..oh dünya varmıs diyorum..
Ama ondan önce görsen minicik bir tavrımı bile büyütür olay çıkarırdı. Öyle ki kendini duvardan duvara vurup hastanelik ettiği bile olmuştur. .[/QUOTE
psikopata bağlayamda her dediğim emir olsun artık onu takmadığın için sen rahata ermişsin Rabbim daim eylesin huzurunu amin canım
Esin saklamis olsa bile senin gorebilecegin bir yere mi koyar hele ki düğün resimlerinin icine başkası koymasin oraya bence başkası koymuştur diye düşünüyorum.Ben zaten geçmişini sorup eselemedim canım dugun resimlerimizinn içinde buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?