Eski Sevgilinin Mesajlari

Sordum simdi, sil onlari dedim, ben silmem sen sileceksin dedi, evlenene kadar kabul edemem ben böyle, birdahaki bulusmamiza silicem onlari yoksa onlar orda durdukca elini bile süremezsin bana dedim kabul etti senağlama

canım yani silince rahatmıı edeceksin?aylarca saklamış zaten..:bbo: silmeden bari sor ne sebeple sakladığını öğrende ona göre davran,bu kadar fazla yüz vermeye gelmez

ne kadar yumuşak davranıyorsun canım ya ben olsam çok sert çıkardım ona haddini bildirirdim
kim daha önemli onun için sen mi diğer kız mı, buna karar versin önce

Sordum simdi, sil onlari dedim, ben silmem sen sileceksin dedi, evlenene kadar kabul edemem ben böyle, birdahaki bulusmamiza silicem onlari yoksa onlar orda durdukca elini bile süremezsin bana dedim kabul etti senağlama

o mesajları niye tuttuğunu sorsana asıl 2 senedir? sen korkuyosun da valla ben çok merak ettim vereceği cevabı.

yani seni yönlendiriyomuş gibi olmak istemem ama tepkini koymalısın bence.
geçiştirmesin yani çocuk oyuncağı değil..

gercekten cok sabırlısın ben olsam yıkardım ortalığı ve anında ayrılırdım.

bana dedigi :"ben seninle mutlu olmak istiyorum ama böyle üstüme gelerek mutluluk değil stresten başka bişiy yaşamıyorum"

bende bak, bu konuyu bidaha acmicam, tek diyecegim bu, bana nedenini gözlerimin icine baka baka söyliceksin ve o gün onlar silinecek dedim :S

sen onun üstünemi gidiyomuşsun??!!lmaz:
bide üste çıkıyo hale bak...artık olan olmuş 2 senede sen tepene çıkarmışsın..
umarım aradığın cevapları bulursun..

nedenini öğrendiğinde yaz olur mu bacım. çok merak ettim ne diceğini.

kıyamıyo muymuş?kötükedihüso

ne sabırlısın ya. ben olsaydım yernde yer gök inlemişti,adam korkusundan telefonunu bile değiştirmiştikaydirigubbakcemile3

açıklaması ne olacak merakla bekliyorum bendekafamçokkarıştı

"ben silmem sen sileceksin" ne demek ya? bunu anlamadım ben. mesajları kendisi silmeye kıyamıyor mu acaba da sana sildiriyor? aynı şeyi sen ona yapsan, nasıl hissederdi acaba.. emin ol, senin kadar sabırlı olmazdı.

canım aynısını benim sevgilimde yaptı ilişkimizin başlarında,ama okuyup anı tazelemek için değil,birşey olursa elinde kanıt olsun diye,öncden yaşamış çünkü bunu gerektirecek şeyler.sinirlendim ama takmadım çok bağlı değildim zaten yakında ayrılırım ne yaparsa yapsın dedim ama öyle olmadı 2 yıldır beraberiz,zaten zamanla bişeyleri öğrendi anladı ben söylemeden sildi.

ama seninki abartmış.evlenince silermişsin saçmalığa bak.

senin bu tavırların oldukça bırak evliliği sevgili bile olamayız deseydin

Ablalar yanlis mi düsünüyorum bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben silmem sen silersin i "eskisinin yerini sel sileceksin" anlamina getirmis olamaz mi? hem ilk bulustugumuzda silecegim o konuda anlastik, ben mi fazla genisim bu konuda anlamiyorum ya.

telefonu sana vericem, sen sileceksin demek istemiş bence. canım geniş demeyeyim de biraz fazla sabırlısın ve fazla taviz vermişsin. seni kaybetme korkusu yok anladığım kadarıyla. senin onu asla bırakmayacağını düşünüyor. yoksa böyle bir şey yapmazdı, senin terk etmenden çekinirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…