- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
- 363
- Konu Sahibi xxyaseminxx
-
Sordum simdi, sil onlari dedim, ben silmem sen sileceksin dedi, evlenene kadar kabul edemem ben böyle, birdahaki bulusmamiza silicem onlari yoksa onlar orda durdukca elini bile süremezsin bana dedim kabul etti senağlama
canım yani silince rahatmıı edeceksin?aylarca saklamış zaten..:bbo: silmeden bari sor ne sebeple sakladığını öğrende ona göre davran,bu kadar fazla yüz vermeye gelmez
Sordum simdi, sil onlari dedim, ben silmem sen sileceksin dedi, evlenene kadar kabul edemem ben böyle, birdahaki bulusmamiza silicem onlari yoksa onlar orda durdukca elini bile süremezsin bana dedim kabul etti senağlama
sen onun üstünemi gidiyomuşsun??!!lmaz:
bide üste çıkıyo hale bak...artık olan olmuş 2 senede sen tepene çıkarmışsın..
umarım aradığın cevapları bulursun..
nedenini öğrendiğinde yaz olur mu bacım. çok merak ettim ne diceğini.
bu arada navb'la aynı cümleye takılmışız. :):)
Ablalar yanlis mi düsünüyorum bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben silmem sen silersin i "eskisinin yerini sel sileceksin" anlamina getirmis olamaz mi? hem ilk bulustugumuzda silecegim o konuda anlastik, ben mi fazla genisim bu konuda anlamiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?