Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tabi ama ben şunu da düşünüyorum ya ben bu hayattayken onun başına kötü bişey gelirse inan her anne baba kendini suçlar, tabiki kendi ayakları üzerinde durmalı ama birazcık tedbir lazımAma o annenin şunu düşünmesi lazım “Birgün bu dünyada ben olmayacağım. Ve sen kendi kararlarını alan biri olmaya başlamalısın” demeli ve her şeyiyle birbirlerine bağımlı olmamalılar
neden çabalıyorsunuz size ne.eşiniz değil kardeşiniz değil .cidden bazı kadınlar kendilerini mutsuz etmek için anne rolüne psikolog rolüne bürünüyorlar.ayrılıp yolunuza bakmak çok mu zordu?neden 1.5 yılınızı eziyetle saçmalıklarla geçirdiniz?
kaç kızım kaç sakın arkana da bakma 9 senelik evliyim anası bunun gibiydi şimdi çok daa beter koşşş sakın arkana da bakmaHerkese merhaba, iki tarafın da 22 yaşında olduğu 1 buçuk bir yıllık ilişkim 2 gün önce karşı tarafın “Sana iyilik yapıyorum, senin iyiliğin için” söylemleri ile bitti.
Ben gezmeyi, öğrenmeyi, okumayı, yeni şeyleri seven biriyim. Bu nedenle bir kafede oturmaktansa yeni şeyler deneyelim, müze, tiyatro etkinlik vs. yapmayı istedikçe o her defasında benimle sadece kafe restorant gibi yerlerde buluşmak istedi.
Kendisi tek çocuk 22 yaşında olmasına rağmen annesine karşı çıkamayan, o izin vermese rahatça arkadaşlarıyla bile dışarı çıkamayan, annesine haber vermeden doğru dürüst bir planıma okey diyemeyen birisi yani birisiydi. Kadın oğlunu kendisine bağımlı yetiştirmiş aynı zamanda kendisi de ona bağımlı birisi. Sürekli her şeyi onun iyiliği, ona zarar gelmemesi için yaptığını iddia ediyor.
Örneğin çocuk, arkadaşıyla x yerine gitmek istese orası çok uzak napıcaksınız onun yerine y yerinde de aynısını yapabilirsiniz gibi söylemlerle ne yapıp edip kendi isteğine getiriyor. Ya da yazın bi spor yapmak istese çocuğun kalp krizi geçireceğini düşünüyor.
Hatta en son, çocuğun verdiği ayrılma kararını yüz yüze konuşmak için evlerine gitmek durumunda kaldığımda (kar vardı dışarıda) oğluna benim için kızın psikopat bi tarafı var mı bir şey yapar mı demiş ve biz içerde konuşurken o da balkonda oturdu... Yani sanki tüm dünya bir olmuşuz onlara zarar vermek istiyoruz.
Arkadaşlar 1 buçuk yıl çocuğa bunun sağlıksız olduğunu aldığım psikoloji derslerini de referans göstererek açıklamaya çalıştım çok mücadele ettim. Kendisinin birey olduğunu kabul ettirmesi gerektiğini, beni hayatından çıkarmanın kalıcı bir çözüm olmadığını çünkü sorununun benimle ya da arkadaşlarıyla değil annesiyle olduğunu dile getirdim.
Kendisinin bununla savaşmaya cesareti bile yoktu.
Kısura bakma konuyu bölmüş olacağım ama böyle manyak bir insanın oğlundan boşanıp bir başka çeşit akıl hastasının oğluyla neden birliktesin. Gençsin de allah aşkına aklı başında anasının kuklası olmayan bir adam bul. Yazık sanaAyrılman çok iyi olmuş ben bir evlilik yapıp ayrıldım eşimin annesi gece biz uyurken odaya gelip eşimi öperdi çok özür dilerim biz ilişki esnasında iken kapıyı dinlerdi ve bundan zevk alırdı daha sonra bizim ilişki olayimiz ona o kadar ağır gelmeye başladı ki gece bizim odamızda kalmaya başladı öyle ki biz yalvarıyorduk sadece uyuyacağız nolur git en azından uyuyalım uykusuzluktan öleceğiz bu şekilde işe gidiyoruz diye buna da evde kiyametleri kopartiyordu bende en sonunda evden ayrıldım yani demem o ki sende bu saydıklarımın aynısını yasayacaktin eğer ayrilmasaydin
işte bak tecrübe konuşuyor.bence de acilen kaçmalıkaç kızım kaç sakın arkana da bakma 9 senelik evliyim anası bunun gibiydi şimdi çok daa beter koşşş sakın arkana da bakma
Yahu zaten düşünse çocuğunu bu şekilde yetiştirmez.Ama o annenin şunu düşünmesi lazım “Birgün bu dünyada ben olmayacağım. Ve sen kendi kararlarını alan biri olmaya başlamalısın” demeli ve her şeyiyle birbirlerine bağımlı olmamalılar
bi kere ben şunu hiç anlamıyorum. ya madem bu kadar olumsuzluklar var görüyoruz ama bile isteye o cehennemin içine dalıyoruz. ben daldım arkadaşlar su çok derin :) gerçekten tecrübe çok ağır oluyor. çok küçüksün karşına kimler çıkar, sen 2 seneni çöpe atmak istemiyorsun ama önündeki bir ömrü feda ediyorsun. ETME ETMEEEişte bak tecrübe konuşuyor.bence de acilen kaçmalı
Çekiyorum gerçekten çekiyorum mıknatıs gibi nerde bela varsa özenle bulup kendime çekiyorum neyse ki azıcık aklım var da buraya yazdım buradaki hanımlar beni kendime getirdiKısura bakma konuyu bölmüş olacağım ama böyle manyak bir insanın oğlundan boşanıp bir başka çeşit akıl hastasının oğluyla neden birliktesin. Gençsin de allah aşkına aklı başında anasının kuklası olmayan bir adam bul. Yazık sana
erkeklere kendilerinden fazla değer veren kadınları hiç anlayamamışımdır.kimseyi değiştirmeye çalışmamalıyız ayrıca değişmezler.sonra boş yere üzülüyoruz değer mi?bi kere ben şunu hiç anlamıyorum. ya madem bu kadar olumsuzluklar var görüyoruz ama bile isteye o cehennemin içine dalıyoruz. ben daldım arkadaşlar su çok derin :) gerçekten tecrübe çok ağır oluyor. çok küçüksün karşına kimler çıkar, sen 2 seneni çöpe atmak istemiyorsun ama önündeki bir ömrü feda ediyorsun. ETME ETMEEE
erkeklere kendilerinden fazla değer veren kadınları hiç anlayamamışımdır.kimseyi değiştirmeye çalışmamalıyız ayrıca değişmezler.sonra boş yere üzülüyoruz değer mi?
Bence bu yönetme isteği. Anası yönetiyor ben de yönetebilirim diye düşünüyorlar bence.Ah bu kızlarımızdaki "acınası erkeklere" düşkünlük beni öldürüyor. Birincisi bu ilişkilerin çoğunluğunun sonu erkeğin düzelmesi değil kızlarımızın tüm özgüvenini, yaşama hevesini, neşesini diğer insanlara olan güvenini yitirmesiyle biter. İkincisi; merhamet/acıma kadar yanıltıcı bir duygu olduğunu düşünmüyorum. Acıdığınız, merhamet ettiğiniz erkeklerle birlikte olmayın.