Eski sevgilinin "sen iyi ol yeter bana" demesi

Olay ona sormanız değil ki ben kıskanç biriyim ve kıskanç bir bireyle çok çabuk empati kurabiliyorum. Onun yerinde olsam başka yardım alacak kişi mi yoktu, bu kişi mi bir tek bu işi yapabiliyor da ondan yardım istiyorsun derdim, son cümleye gelene kadar.
Bu işi bi tek eski sevgilin mi yapabiliyor? Bana tekrar birlikte olmak istediğim biri sevgilim var diyip, 4 ay sonra yardım istese bakalım altından ne çıkacak diye düşünürüm. Valla o son cümleyi ben baştan savmak için kullanıyorum, adam da yüksek ihtimal derdin cidden iş mi diye bir yoklamış, öyle olduğunu görünce de savmış.

Kendimi yerine koyuyorum sevgilinizin, eğer çok önemli bir iş değilse ve çevrede bu işi halledebilecek tek kişi değilse eski sevgilisinden yardım istese eşim bozulurum. Hoşlanmam gerçekten. Ama işini kolaylaştırır, çok önemli bir meseledir yansıtmam. Yine de ne konuştunuz bakayım demem, mesaj okumayı teklif etmem.

Eski sevgiliniz açısından yaklaşırsam da, dört ay önce görüşmek istemiş fakat hayatınızda yeni biri olduğunu söylemişsiniz. Dört ayda duyguların tamamen körelebileceğini düşünmüyorum. İlla ki bu kadar uğraşmasında, yardım etmesinde geçmişinizin olduğu kadar şu an dahi size karşı beslediği hislerin etkisi vardır. Hisler varsa "sen iyi ol yeter" cümlesi bizden geçti ama hala iyiliğini istiyorum, değerlisin anlamı taşıyor olabilir. Hafif buruk bir dilek de olabilir.

Yani erkek arkadaşınız sizi sakınmış biraz. Tuhaf gelmedi bana, normal. Taviz vermiş olmazsınız bence.

Rica ederim :) Hakli oldugu durumlarda taviz verdim diye dusunmeyin bence. Erkeklerle gorusme, erkekli ortamlarda bulunma gibi bir durumda tamam derseniz, evet taviz. Ama eski sevgili mevzuyken dogru olma ihtimali cok yuksek. Bence gonlunu hos tutmaua yakin konusmalar yapin. Zaten sizin icin degismeye calisan bir adam karsinizdaki.

O tarz soruları oldu ilk duyduğunda. Ben sorduğum soru farklı bir noktaya değindiği için detay vermeye gerek görmedim. Eski sevgilinin bana karşı bir hissi olmadığını düşünüyorum ve ifade ettiğiniz şekilde başından savması işime gelir zaten. Rica ettiğim şeyi yaptı geçti gitti benim için olay. Sevgilim haklı mı değil mi onu anlamaya çalışıyorum.

Çok teşekkür ederim, her açıdan bakan ve oldukça yardımcı bir yorum oldu :) Biraz alttan alayım en iyisi

bunu şimdi gördüm..
bu durumda iyi niyetli bir şekilde size mutluluklar dilemiş olarak değişti fikrim..

Çok teşekkür ederim çok haklısınız...

Konunun başlığı ve anlatış tarzınızla sanki yeni sevgilinizin kızması haklımı diye değilde, eski sevgiliniz size ne demeye çalıştı diye sormaya çalışıyor gibisiniz.Eski sevgilinizle sürekli görüşüyormusunuz?Mesela aynı işyerindemi çalışıyorsunuz?Eski sevgilinizin cümlesinden çok sizin teşekkür cümleniz garip geldi açıkcası.Sanki bişeyler söylesin diye özellikle söylenmiş gibi.Bi yerde ödeme ister diye söyledim demişsiniz ama biz öyle durumlarda borcum ne kadar diyoruz genelde :) sana nasıl teşekkür etsem cümlesi parasal boyutu geçmiş birşeydir.

İşimle ilgili bir talebi de olabilirdi zaten, o yüzden o şekilde sordum soruyu :) Şu anda ne kendi işimi ne onun işini açıklayabiliyorum tanınmamak adına ama musluk tamir ettirmişçesine borcum ne kadar demem abes olurdu... Başka arkadaşların yorumlarını cevaplarken defalarca açıkladım kendimi o yüzden tekrarlamayacağım. Her bakış açısına açığım. Evet ne amaçla dediğini de sorguluyorum çünkü sevgilimin haklılığını belirleyen şey bu değil mi zaten? Art niyetli bir cümleyse "tamam sevgilim rahatsız olmakta haklı o zaman, bir daha iletişim kurmamalıyım" diyeceğim.. Yok gayet sıradan bir cümleyse şu anki tavrımı sürdüreceğim. Sizin ima ettiğiniz gibi bana karşı bir hissi varsa bu hoşuma gidecek değil yani. O defteri kapattım ve mutluyum ilişkimde.

Aynısını yazacaktım gerek kalmadı.
Yardım istemişsin etmiş ve gitmiş insanlık ve hatır icabı..
Ama senin aklının hala onda oldugu aşikar
Bence birdaha ne ara ne sor ne de yardım iste

Aynısını yazacaktım gerek kalmadı.
Yardım istemişsin etmiş ve gitmiş insanlık ve hatır icabı..
Ama senin aklının hala onda oldugu aşikar
Bence birdaha ne ara ne sor ne de yardım iste

Aklımın onda olduğu nasıl aşikar pardon Neyse anlamadan bilmeden konuşan insanlara laf anlatmanın faydasızlığını iyi bildiğimden susuyorum :)

Bahsi geçen eski sevgili 4 ay önce tekrar bir araya gelmek istemiş kısa bir zaman yani o yüzden beklenti içinde gibi hissettim.

Vallahi "sen iyi ol yeter" cümlesi bana herşeyi çağırıştırır. Yalan yok olmayan sevgilime eski sevgilisi böyle dese herşeyi düşünürüm. Hadi başka birşey dese anlarım mesela "eyv kank ya ne demek" falan.

Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum

Yani ben bilmiyorum, sen söyle, ya da akıl danışayım başkasına

Demek.

Lafın gelişi vs olmaz öyle

Teşekkür ederim, büyük iyilik oldu.

Hepsi bu.

Karşılığında almak istediğin cevap "rica ederim, mühim değil" gibi kısa ve sohbete açık olmayacaksa, çok gereksiz ve samimiyetsiz bir minnet.

Buyursun kalbin kararmışçılar

Nasıl teşekkür etsem bilmiyorum demeniz biraz yanlis bence.
En son bir projede birine yardim etmistim. O da bunu demisti.
Bu acik acik "yemege cikalim istiyorum ama acikca soyleyemiyorum" demekti. Simdi evliyiz

Adamin oyle demesinde bir tuhaflik yok. O size yanasmamis siz is icin basvurmussunuz. Sizi taciz etmedikten hayatiniza musallat olmadiktan sonra mutlu olmanizi da isteyebilir icten ice asik da olabilir.

Madem parasini da verebilecek durumdaydiniz siz niye ondan istediniz bu yardimi asil sorun bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…